Eşimin ailesi ile sorunlarrr

haklısınız bende oyle dusunuyorum ama o kadar ıyılık yapıp karsılıgında ikiyuzluluk ve samımıyetsızlık gorunce sarsılıyor ınsan... dertsız basıma dert arıyor gıbıyım degılmı ıyı geldı yorumlar :)

uslubunuz hoş degıl

Ne var üslubumda yahu?
İşimiz zor değil mi?
Eşin ailesi tek başına yetmiyor bir de kuzen eşine kadar sorun yaşıyoruz.

Siz de bir alemsiniz.

Valla ben eşimin ailesi ile sorunluyum kuzen eşlerine açılamadım henüz bunu demek istedim aslında.

Alınganım diye başlıkta belirtse üyeler de espri de yapmasak hiç

Ben eşimin kuzenlerini anca cenazede düğünde görüyorum.
Boşverin. Uzaklık iyidir önemli olan annesi babası.
kesınlıkle... cok sukur aılemle hersey cok cok ıyı... mesafe dedıgınız gıbı onemlı

alınganlık degıl esasında ''la'' cok hoş gelmedı...herneyse demek ıstedıgınız seylere gelınce cok haklısınız sukur kı anne baba kardes ıle ılgılı sorun yok... mesafe cok daha ıyı zaten huzursuz olmaktansa

cok haklısınız huzurumun bozulduguna degmez
'Eşinin kuzeninin eşi' yanlış anlamayın ama sokaktaki sıradan biriyle bile daha yakın akraba çıkabilirsiniz. Boşverin gitsin herkesle çok samimi olmak zorunda değilsiniz.

laaa eşin ailesini bitirdik kuzen eşlerine kadar açıldık.
Valla işimiz çok zor..

Ay şimdi farkettim çok özür dilerim.
Ben oraya hop pa laaa yazmıştım smileye dönüşüp la kalmış.

Afedersiniz valla

ne guzel ıfade etmıssınız ... dıyorum ya dertsız basıma dert ıstemısım:) deger verıp gorusulmeyecek ınsanları ne dıye kafaya takarım :)

Abisi ve yengesiyle görüşmüyorum hiçte üzülmüyorum hatta bizden uzağa gitsinler diye dua ediyorum. Sen şimdi haklıysan neden dert ediyorsun ki kendine aman salla gitsin ya onlar kimki huzurunu bozan her kim olursa olsun uzak duracaksın yoksa olan sana yuvana olur

sizinki ile aynı durum dıyebılırım...ınsan uzuluyor sonucta ama degmez

cok haklısınız ..bı ara bı ben mıyım sorun yasayan der olmustum ...

Yapılan bi yanlış varsa herkes sorumluluğunu almalı.

Durduk yere çocuk değilsiniz ki banane ben Küstüm diyesiniz.

Ben zorunlu girdiğim ortam olursa bile orda bile tavrımı koruyorum susuorum yok gibi davranıyorum tabi mecburen eşimde öyle.

Boşverin Bayram geliyo sanırım düşünceniz ondan. Gerilirim diyosanız zamanlamayı iyi ayarlayın aynı ortama gelmeyin. Olmazsada yok gibi davranıp keyfinizin kaçtığını belli etmeyin.

aynen oyle evımın ıcınde huzurum kalmıyorum kafama takmaktan ama neysekı cok yakın degıl

kv ve kp yanımda cok sukur onlarda desteklıyor bayramda bızım oldugumuz yere gelemezler :)

Esinin annesiyle görüsmüyorum cokta memnunum.. hic sorun yasamiyorum ohhh ne güzel...

kv ve kp yanımda cok sukur onlarda desteklıyor bayramda bızım oldugumuz yere gelemezler :)

Kv kp desteği olsada olur olmasada.
Onların sağı solu belli olmaz bugün yanında olur yarın büyütmeyin ne var ki der.

Halaların biriyle 4-5 yıldır konuşmuyorum. ki sonuna kadar haklıyım iyi niyetimle katkım olsun diye gittiğim dükkanından (Kuaför) rezil edilip bide kapının önüne kondum.
Önce kv Yanımda oldu aradı bağırdı çağırdı sen kimsin kimi kovuyosun diye. Aylarca konışmado sonra barıştılar banada nevar kızım ortada nevar ki konuşun diyo.

Sen eşinle kendine bak

üzüldüm ne bıleyım bız cok saf kalmısız ya yasamamısız sorun kımseyle...tuhaf gelıyor ama haklısınız ne sorunlar var..

aynen oyle evımın ıcınde huzurum kalmıyorum kafama takmaktan ama neysekı cok yakın degıl
Aynen canım huzurunu kaçırmaya değmez, sen keyfine bak, eşinle yuvanda huzurlu olmaya bak. Gerisini de at arkana hiiiiiç tınlama bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…