esimin ailesi kizimin dogum gününü hatirlamadi bile..

Dream00

🌸9. Takım Mezunu🌸 Güven, tek kullanımlıktır...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
8.562
34.210
748
merhaba arkadaslar,
kizim esimin tarafindan ilk torun 5 gün önce 1 yasina girdi.. ama sözde özlüyoruz seviyoruz dillerinden düsmez hic bir zaman ama kesinlikle bir defa aradiklarini bilmem biz aramasak aylarca aramazlar.. buna cok üzülüyorum ama kendim icin degil ben alistim zaten ama insan oglunu arar onu birak dilinden güya düsürmedigin torunun icin ara bari oda yok.. bunlari gectim kizim 1 yasina girdi ne aradilar nede akilarina geldi.. görümcem olsun kaynim olsun onlar arada bir yazar bende yazarim konusuruz hersey sorup ediyorlar ama kizimin yine dogum günü kimsenin aklina gelipte kutlanmadi bende tabiki bisey demedim ben dedikten sonra ne manasi kalir :S siz olsaniz ne yaparsiniz nasil davranirsiniz?? sözde bide ölüp bitiyorar kizima

sadece dogum günleri degil canim hep böyleler herseyi gectim kizim icin bari hatirlasaydilar.. sürekli esim arar ben artik cok sogudum kizim icin üzülüyorum.

Ilk torun son torun ne farkeder bazi aileler kutlamazlar akillilarina gelmez bu tarz incelikler ben kutliyim
Iyiki dogmus nice mutlu seneleri olsun :)
madem öyle söyzde ozaman ölüp bitmicekler torunlari icin gösteris icin.. mesele sadece dogum günü degil hic aramazlar .. alay edilecek bi durum degil gercekten..

Bazı insanlar özel günleri önemsemezler. Normal de davranışları iyiyse takılmam ben
özel olsun normal günler olsun önemli degil hic hatirlamazlar aramazlarda :)

sadece dogum günleri degil canim hep böyleler herseyi gectim kizim icin bari hatirlasaydilar.. sürekli esim arar ben artik cok sogudum kizim icin üzülüyorum.
Ne kadar oldu evleneli. Mutluysaniz çok önemseme bence he deyip geçmek lazım. Eşin beklentiye girmiyorsa ailesi yüzünden sana laf etmiyorsa ne düşündükleri ne söyledikleri çok da önemli değil bana göre

aramasınlar niye bu kadar üzülüyorsunuz ki?
kapının dışındakiler aramadı diye dert etmeyin kendinize..

Ben çok iyi anliyorum sizi bende benzer seyler yaşıyorum biz aynı şehırdeyız ama internete resim atınca canım yeğenim falanlar gelip görmeye gelince bahaneler...takılmıyorum artık...eşimle bu konu yüzünden tartıştım bile ama baktım kendimi boşa uzuyorum...boşver sende seven sevsin çocuklar hisseder...

Ne kadar oldu evleneli. Mutluysaniz çok önemseme bence he deyip geçmek lazım. Eşin beklentiye girmiyorsa ailesi yüzünden sana laf etmiyorsa ne düşündükleri ne söyledikleri çok da önemli değil bana göre
7 senelik evliyiz ve sürekli böyleler.. esim üzülüyor görüyorum ama ailesi onlarda öyle ne yapabilirim diyor

aramasınlar niye bu kadar üzülüyorsunuz ki?
kapının dışındakiler aramadı diye dert etmeyin kendinize..
ben cocugum icin üzülüyorum.. büyüdügü zaman akli kestigi zaman neden kimse aramiyor demicekmi bu cocuk

Bosverebilsem keske ama olmuyor

Bizimkiler 15 senedir aramıyor.
Birşeyde eksilmedi hayatımızda
Sizde bu kadar takmayın
takmimda sözde ozaman seviyoruz ediyoruz ölüyoruz torunumuz icin demesinler.. dedikleri yaptikalrina uysun.. bu sekilde daha cok sinirlerim bozuluyor

O degilde ben diger arkadasin yorumunu merak ettim.
Konu sahibi pardon? Diye cevap yazmis ya.
Bende 1 kac defa okudum o yorumu nedemek istemis acaba diye merak ettim :)
valla bende anlamadim ne demek istedigini.. kendi kocasiyla ne alaka :S geride cvp yazmadi

ben cocugum icin üzülüyorum.. büyüdügü zaman akli kestigi zaman neden kimse aramiyor demicekmi bu cocuk

büyüdüğü zaman kaç yaşında mesela?
siz birilerinin aramaları gerektiği ama aramadıkları moduyla yetiştirseniz der elbet..
normal bir durum gibi davranırsanız demez?
size bağlı deyip dememesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…