pardon anliyamadim ?Kocam nasil o ailenin icinden cikmis yillardir cozmeye calisiyorum. Cozemedim!
sadece dogum günleri degil canim hep böyleler herseyi gectim kizim icin bari hatirlasaydilar.. sürekli esim arar ben artik cok sogudum kizim icin üzülüyorum.Doğum günleri belki onlar icin onemli degildir. Olabilir böyle seyler.. yine de hic degilse hatirlayabilirlerdi ama siz kendiniz yipratmayin böyle seyler icin.. siz mutlu olun esiniz ve cocuklarinizla. Allah hayirli uzun ömürler versin
madem öyle söyzde ozaman ölüp bitmicekler torunlari icin gösteris icin.. mesele sadece dogum günü degil hic aramazlar .. alay edilecek bi durum degil gercekten..Ilk torun son torun ne farkeder bazi aileler kutlamazlar akillilarina gelmez bu tarz incelikler ben kutliyim
Iyiki dogmus nice mutlu seneleri olsun :)
özel olsun normal günler olsun önemli degil hic hatirlamazlar aramazlarda :)Bazı insanlar özel günleri önemsemezler. Normal de davranışları iyiyse takılmam ben
Ne kadar oldu evleneli. Mutluysaniz çok önemseme bence he deyip geçmek lazım. Eşin beklentiye girmiyorsa ailesi yüzünden sana laf etmiyorsa ne düşündükleri ne söyledikleri çok da önemli değil bana göresadece dogum günleri degil canim hep böyleler herseyi gectim kizim icin bari hatirlasaydilar.. sürekli esim arar ben artik cok sogudum kizim icin üzülüyorum.
7 senelik evliyiz ve sürekli böyleler.. esim üzülüyor görüyorum ama ailesi onlarda öyle ne yapabilirim diyorNe kadar oldu evleneli. Mutluysaniz çok önemseme bence he deyip geçmek lazım. Eşin beklentiye girmiyorsa ailesi yüzünden sana laf etmiyorsa ne düşündükleri ne söyledikleri çok da önemli değil bana göre
ben cocugum icin üzülüyorum.. büyüdügü zaman akli kestigi zaman neden kimse aramiyor demicekmi bu cocukaramasınlar niye bu kadar üzülüyorsunuz ki?
kapının dışındakiler aramadı diye dert etmeyin kendinize..
Bizimkiler 15 senedir aramıyor.madem öyle söyzde ozaman ölüp bitmicekler torunlari icin gösteris icin.. mesele sadece dogum günü degil hic aramazlar .. alay edilecek bi durum degil gercekten..
Bosverebilsem keske ama olmuyorBen çok iyi anliyorum sizi bende benzer seyler yaşıyorum biz aynı şehırdeyız ama internete resim atınca canım yeğenim falanlar gelip görmeye gelince bahaneler...takılmıyorum artık...eşimle bu konu yüzünden tartıştım bile ama baktım kendimi boşa uzuyorum...boşver sende seven sevsin çocuklar hisseder...
takmimda sözde ozaman seviyoruz ediyoruz ölüyoruz torunumuz icin demesinler.. dedikleri yaptikalrina uysun.. bu sekilde daha cok sinirlerim bozuluyorBizimkiler 15 senedir aramıyor.
Birşeyde eksilmedi hayatımızda
Sizde bu kadar takmayın
valla bende anlamadim ne demek istedigini.. kendi kocasiyla ne alaka :S geride cvp yazmadiO degilde ben diger arkadasin yorumunu merak ettim.
Konu sahibi pardon? Diye cevap yazmis ya.
Bende 1 kac defa okudum o yorumu nedemek istemis acaba diye merak ettim :)
ben cocugum icin üzülüyorum.. büyüdügü zaman akli kestigi zaman neden kimse aramiyor demicekmi bu cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?