esimin ailesi kizimin dogum gününü hatirlamadi bile..

takmimda sözde ozaman seviyoruz ediyoruz ölüyoruz torunumuz icin demesinler.. dedikleri yaptikalrina uysun.. bu sekilde daha cok sinirlerim bozuluyor
Bende diyorum ki umursamayın
Bırakın sevsinler nötr olun bu konuda
Aklı ermeye başladığı zamanda lütfen kötülemeyin babaanne ve dedeyi
Muhakeme yeteneği gelistiğinde onlar o kadar güzel görüyorlar ki herşeyi siz üzüldüğünüzle kalırsınız

büyüdüğü zaman kaç yaşında mesela?
siz birilerinin aramaları gerektiği ama aramadıkları moduyla yetiştirseniz der elbet..
normal bir durum gibi davranırsanız demez?
size bağlı deyip dememesi..
evet orda haklisiniz.. tabi o sekilde yetistirmem.

ben cocugum icin üzülüyorum.. büyüdügü zaman akli kestigi zaman neden kimse aramiyor demicekmi bu cocuk

Demez merak etme bence sen kafana çok takıyorsun. Çocuğun da ona göre yakınlık duyar bu sefer onlara dert olur o zaman dersin zamanında siz de arayıp sormadınız diye. Çocuklar bunu o kadar kafaya takmaz.
Siz doğumgünü kutlaması yaptınız mı?

asla kötülemem cocugum o sekilde büyüsün istemem .. istegim aile baglari kuvetli olsun ama olmuyor

yaptik face bile koydum.. onlari cagirdiniz mi diye soracak olursaniz o imkan yok tr de yasiyorlar

Aman bosver canim üzülmene degmez benim esimin anbesi daha oglumuzu görmedi cocuk oldu 17 aylik bir gün arayip sormadi

sizde o şekilde kabul edip beklenti içine girmeyin.. kendinizi boş yere üzmekten başka birşey değil inanın bu .. değer mi peki ? kesinlikle değmez..
kesinlikle degmez belli neyin ne oldugu

Aman bosver canim üzülmene degmez benim esimin anbesi daha oglumuzu görmedi cocuk oldu 17 aylik bir gün arayip sormadi
buna nasil dayanilir ya.. gerci benimkinide aylardir görmüyorlar eskiden yine nette görüolrdi artik oda yok :)

Büyüdüğünde belki o istemeyecek aile bağlarını ?
Anne babasıyla iletişimi bağı kuvvetli olsun üçüncü şahıslar için günlerinizi sıkıntıyla geçirmeye değmez
allaha sükür daha kücük ama bize cok bagli.. büyüdükcede tabiki bu bizim elimizde devam etmesi

yaptik face bile koydum.. onlari cagirdiniz mi diye soracak olursaniz o imkan yok tr de yasiyorlar

Uzakta olduklarını tahmin ettim zaten de face de gördükleri halde hiç bir şey yazmadılarsa bence hiç umursanacak insanlar değillermiş.
Onlar için gözden ırak gönülden de ırak demek ki. Hiç takma boşver.

tam isabet.. bir defa kayinvalidemi sormustum.. bana seni cok özledim demisti yanindayken.. bende burdayken degil almanyadayken özlenilir dedim.. onunda cevabi aynen söyleydi... ozaman uzaktasin simdi yanimdasin demisti

özel olsun normal günler olsun önemli degil hic hatirlamazlar aramazlarda :)

Gerçekten , sürekli arabalar, gelip gitseler mutlu olacak miydiniz ?

Bu gelinler bir tuhaf , arasalar dert ederler , aramasalar yine öyle.

Doğum günü öyle kolay akılda kalmıyor. Insan bazen kendi doğum gününü bile unutabiliyor.

Madem önemli sizin için , kutlama yapsaydınız , davet verseydiniz. Böylece kaynasirdiniz hem de aramadilar diye dertlenmezdiniz.

Allah evladinizi size bağışlasın. Çok mutlu bir ömrü olur insaallah. Nice yıllara.

lütfen önce okuyunuz sonra yorum yapiniz.. ve ön yargilariniz kendinize saklayiniz.. okumadan yorum yapmak ne kadar dogru sizce???

lütfen önce okuyunuz sonra yorum yapiniz.. ve ön yargilariniz kendinize saklayiniz.. okumadan yorum yapmak ne kadar dogru sizce???

Doğum günü nedir arkadaş bırakın bu işleri yav..

Doğum günü nedir arkadaş bırakın bu işleri yav..
tekrer ediyorum.. lütfen okumadan yorum yapmayiniz yada yapmadan geciniz efendim.. burda sirf dogum gunu denilmiyor..laf olsun torba dolsun diye yorum yapilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…