esimin ailesi kizimin dogum gününü hatirlamadi bile..

tekrer ediyorum.. lütfen okumadan yorum yapmayiniz yada yapmadan geciniz efendim.. burda sirf dogum gunu denilmiyor..laf olsun torba dolsun diye yorum yapilmaz
Göz attım ama başka ne var gözümden kaçan .sende basligini dikkatli at ana konu bu demekki

lütfen önce okuyunuz sonra yorum yapiniz.. ve ön yargilariniz kendinize saklayiniz.. okumadan yorum yapmak ne kadar dogru sizce???

Yorumlara verdiğiniz cevaplardan , buluttan nem kapan , eleştiriyi kaldıramayan , sadece gaz isteyen biri izlenimini verdiniz. Bakınız yine ön yargı size göre, bana göre de yansittiginizi alıyorum.

Çok agresifsiniz ,sakın olun. Bir arkadaşta , kızınızın doğum gününü kutlamış , ona da " dalga geçilecek konu değil " demişsiniz. :)

Benim mesajım , bu yazdığınız cevapla alakasız.

Tamam anladım yurt disindaymis. O zaman çağırmayin, oldu mu ?

tskler !

Ben size bizzat bu durumu yaşayan bir torun olarak cevap veriyim hiç de kafaya falan takmıyosun doğum günüydü özel günüydü arayıp aramamalarını çünkü değer de vermiyosun. Bir insan ay torunum ay çocuğum diye geziyosa bir zahmet doğum gününü de hatırlayıversin. Ama bizimkisi oğlunun yani babamın doğum gününü bile arayıp kutlamaz. Ha böyle diyince insanlar sanıyo ki özel gün nedir bilmeyen sevmeyen insanlar. Aksine anneler günü babalar günü bayram seyran oldu mu domuz gibi hatırlarlar beklerler ama sana gelince senin bir önemin yok. Bu arada merak etmeyin çocuklar kim kendisine göstermelik sevgi gösteriyo kim gerçekten seviyo anlıyorlar. Çocuklar da ona göre bağlanıyo. Kafanıza takmayın boşuna

cok tskler.. kafaniza takmadiginiza cok sevindim.. isine gelinenler haklisiniz hatirlaniliyor ama gelmedimi böyle :)

Alay etmedim gercekten kizinizin dogum gununu kutladim ama siz cok alingansiniz belliki bunu bile yanlis anladiniz.
ben alinganlik yapmadim bak ben kutluyorum dediginiz icin dedim.. alinganlik bi durum yok ortada

Çift üyelik mi var acaba?
Konunun 2. yorumu başka türlü açıklanamaz da.

Ben ve ailem de yeğenlerimin doğum günlerini kutlamayız.
Problem etmek isteyen etsin.
Alışkanlık meselesi bu.

Gercekten cok alingansiniz ve buluttan nem kapan insanlardansiniz iyilikte yaramiyor siz sizlanarak vahlanarak hayatinizi devam ettirin dalga gectigimi dusundugunuz yorumuda lutfen kib leyin.
ok tskler.

Hatirlamislardir kendi aralarında. Bazı aileler öyle doğum günü kutlamiyorlar bu yüzden aramamislardir belki

Çift üyelik mi var acaba?
Konunun 2. yorumu başka türlü açıklanamaz da.

Ben ve ailem de yeğenlerimin doğum günlerini kutlamayız.
Problem etmek isteyen etsin.
Alışkanlık meselesi bu.
biz kutlariz aslada unutmayiz :)
hangi nickler anlayamadim ben?

Bazen insanlar hatasini yanlis anlamayi kabullenip nezaketle tesekkur etmeyi bilmeli neden aranmiyorsunuz bi dusunun derim.
siz varya beni zorla tartismaya sürülemeye calisiyorsunuz ama ben o topa girmem tekrardan tskler :)

Degil babamin ailesi babam bile benim dogum gunumu bilmezdi ben cocukken, herseyi buyutmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…