ya kızlar ben sitede yeniyim ve yeni evliyim. O kadar bunaldım ki. Eşimin ailesi sürekli eşimden para koparma derdinde. Üstelik biz aldığımız eşyaların borcunu ödüyoruz. İkimizde çalışıyoruz ama eşyalarımızın borcu, kira vs. derken inanın zor yetiştiriyoruz ama geneden çok şükür tabi.. Birde ikimizde farklı yerlere atandığımız için çift masraf oluyor. Genede çok şükür tabi..Ama eşimin annesi, babası ve kardeşleri eşimden para almaya o kadar alışmışlar ki halen eşimden ne koparırsak o kar diye düşünüyorlar. En basitinden kaynanam evimize ilk geldiğinde eşim, ben ve kaynanam çarşıya indik. Tıpkı gelin alışverişi gibi alışveriş yaptı. Pardesü, etek, gecelik, tabak, çanak, ya eşarbının bonesine kadar çaydanlığa kadar o kadar alışveriş yaptı ki anlatamam.yanlış anlamayın tabiki alınır annesi sonuçta ama bunlarla da kalsa iyi eşimin erkek kardeşleri sürekli para istiyorlar. 3 erkek kardeşi var. Ve çalışmalarına rağmen eşimi arayıp kontör yükle, yok şuraya gideceğiz bize bi bilet al falan gibi sürekli istekte bulunuyorlar. Bugünde abisi aradı. Bi cep telefonu bul diye (eşim parasını verecek diyor) neymiş benim cep telefonumu abisine verecekmiş bana daha iyisini alacakmış. Ki ben abisinin para vereceğine inanmıyorum. Bundan öncekilerde vermemişlerdi neticede. Hatta eşimin kardeşinin çocuğuna her gittiğimizde baştan aşağı giydiririz. Yani sanki o çocuk bizim çocuğumuz gibi ayakkabısından tutun herşeyini. Yani anlamadığım hepsinin durumu çok iyi neden biz borçluyken onlar yardım etmiyor. Bunları eşimle konuşunca kavga çıkıyor. Ben onu ailesinden ayırmak istiyomuşum yle diyor

zaten ailesiylede konuşmuyorum. kaynanamın bana ettiği lafları duysanız. Ki ben çevrem tarafından hep efendiliğimle bilinen biriyim. Hayatımda birtek eşimin ailesiyle anlaşamadm. Bu da dolaylı olarak eşimle sürekli tartışmamıza neden oluyor