• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi oğlumu istiyor

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
Bu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum. Zaten gurbet elde yasıyoruz bır basımıza oğlumda olmasa ne yaparım.benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım

Son düzenleme:
İstememiş ki getirin özledik demiş sadece. Bundan kendinizce anlam çıkarıp oğlumu istiyorlar diyen sizsiniz. Kadının alıp sizden bakma niyeti yok belki gerçekten özledi. Yaşlı insanlar çıkıp çıkıp gelemez ki kolayca size. Buluttan nem kapmışsınız gibime geldi.

Bu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım
Bence haklisiniz sizde gidip bikac gun kalip donseniz tamam da yani o kadar sure bir anne evlattan nasil ayri kalabilir ki ne dusunceyle boyle bir teklif sunup sizinle bir tuttular kendilerini anlayamadim yani cok sacma

İstememiş ki getirin özledik demiş sadece. Bundan kendinizce anlam çıkarıp oğlumu istiyorlar diyen sizsiniz. Kadının alıp sizden bakma niyeti yok belki gerçekten özledi. Yaşlı insanlar çıkıp çıkıp gelemez ki kolayca size. Buluttan nem kapmışsınız gibime geldi.

Yaşlı degil ler. Ben oğlumu sevmelerin birsey demiyorum aksine hosuma gidiyor. Asla kıskançlık yapmıyorum. Okulun kapanmasına daha cok var ben ondan bır gun bile ayrı kalamam bılıyorlar Israrla gönderin diyorlar bız ayrı kalıyoruz ya özlüyoruz ya demesi normal mı. Bır evladı anne babası kadar kim sevebilir

Bu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım

Abartmışsınız.

Bence haklisiniz sizde gidip bikac gun kalip donseniz tamam da yani o kadar sure bir anne evlattan nasil ayri kalabilir ki ne dusunceyle boyle bir teklif sunup sizinle bir tuttular kendilerini anlayamadim yani cok sacma
Ya be
Memlekette kendi evimiz var. Yazın gittiğimizde dese ki eve götur meyin kalsın burda dese tamam olur derim. Çunku ertesi Gune en azından görmeye gelirim aramızda yarım saat falan mesafemız var. Bu kadar uzak mesafeye nasıl bırakayım yavrum. Ben onsuz yapamam bılıyor halbuki bunu

Yaşlı degil ler. Ben oğlumu sevmelerin birsey demiyorum aksine hosuma gidiyor. Asla kıskançlık yapmıyorum. Okulun kapanmasına daha cok var ben ondan bır gun bile ayrı kalamam bılıyorlar Israrla gönderin diyorlar bız ayrı kalıyoruz ya özlüyoruz ya demesi normal mı. Bır evladı anne babası kadar kim sevebilir

Kimse sevginize bir şey demiyor da torunlarını da görmesin mi insanlar? Sanki sizden alıp kaçıracaklar gibi davranıyorsunuz. Aşırı evhamlısınız, hiç sağlıklı bulmadım durumunuzu.

Ya be

Memlekette kendi evimiz var. Yazın gittiğimizde dese ki eve götur meyin kalsın burda dese tamam olur derim. Çunku ertesi Gune en azından görmeye gelirim aramızda yarım saat falan mesafemız var. Bu kadar uzak mesafeye nasıl bırakayım yavrum. Ben onsuz yapamam bılıyor halbuki bunu
Dedim ya pek anlayamadim hangi psikolojiyle boyle bir teklif sundugunu cook mantiksiz yani bir de hele arada cok mesafe varken

Bıliyorum bana da diyecek
Kimse sevginize bir şey demiyor da torunlarını da görmesin mi insanlar? Sanki sizden alıp kaçıracaklar gibi davranıyorsunuz. Aşırı evhamlısınız, hiç sağlıklı bulmadım durumunuzu.
Ben torunlarını görmesinler mı diyorum. Gelsinler basımın uzerınde yerleri var. Merak ediyorum sızın çocuğunuz var mı ve babaannesi bile olsa uzun sureli verir mıydınız ayrı kalır mıydınız çocugunuzdan daha ıkı bucuk yasında

Bıliyorum bana da diyecek

Ben torunlarını görmesinler mı diyorum. Gelsinler basımın uzerınde yerleri var. Merak ediyorum sızın çocuğunuz var mı ve babaannesi bile olsa uzun sureli verir mıydınız ayrı kalır mıydınız çocugunuzdan daha ıkı bucuk yasında

E tamam da başka nasıl görecek insanlar? Onlar gelsin hep ile de olmaz.

E tamam da başka nasıl görecek insanlar? Onlar gelsin hep ile de olmaz.
İstedikleri zaman gelebilirler . Bız bu ile yenı tasındık KB gelmedi daha evimizi görmeye. Bu sebeple bile gelebilirler Eltim var benim onun da kızı var aynı yaşta ama ondan bunu ısteyemezler. Çünkü bana istediklerini söyleme hakkı buluyorlar kendilerinde.

Bu kadar arabeske bağlamanıza gerek yok. Duyan da elinizden alıp kaçırıyorlar sanır yani. Oluru yoksa doğru düzgün söylersiniz, konu kapanır. Bu kadar temel iletişim de mi kuramıyorsunuz? Ortada anlattığınız kadar dram yok.
Benden alıp kacırıyorlar demedim.sadece canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim ilk kez bu konularda paylaşım yapıyorum. Profile teyze oluyorum yazmıssınız da çocugunuz var mı bilmiyorum. Evet arabeske bağlarım tabırınız buysa. Israrla çocugumu istemeleri beni üzdü benım annem de dedi bana ben götureyım verirsen dedi ona da olmaz dedım mesele onların istemesi degil. Ben ondan ayrı kalamam. Bir anne olarak Bu kadar yavruma bağlanman sorunsa evet ben sorunluyum..

Benım hemen çocugum olmadı ben olmayacak sanıp çok üzülmüştüm ağlamıştım zor buldum onu.. Aşırı bağlıyım ona. Her anne boyle dır muhakkak belki ben fazla abartıyorum. Komsum neredeyse bir aylığına bırakıp gelmiş çocugunu ailesine. Ben yapamam. Yapanı da asla yadırgamam.olabılir.bizşm sene basında bır haftalık esimle yurt dısına gitmemiz gerektiğini o zaman verdik ama o bır hafta da aklım onda kaldı özledım. Hele hava alında ondan ayrılışım gözümün önüne gelince İcin hala sızlar. O daha ana kuzusu ki. Ben ayrılamam ondan. Belki sacma bulan belki de benimle aynı hisleri paylaşanlar vardır. Gece gece İcime oturdu ondan ayrı kalacakmısım gıbı bır sıkıntı o yuzden yazdım paylaşmak istedim. Ameliyat olduğum İcin su an babasıyla uyuyor kucağıma alamıyorum ona bile içim buruk bir an önce ıyılessem de yanına yatsam sevsem koklasam dıye

Neyse okuyup cevap yazıp benı anlayan anlamayan herkese çok tesekkur ederim. Fazla duygusal da olabılırım içimde biriken kırgınlıklar da sebep olabilir bilmiyorum.. Söylerse bana diyeceğim uygun dille olmaz diye ama bak vermiyor çocugu deyip kınlesecek ler buyuk ihtimal ya neyse. Herkese ıyı geceler diliyorum.

Bence çok haklısın canım, eşin de gerekeni söylemiş.
Bir daha teklif etmezler inşallah, ne denekmiş aylarca çocuğu yatılı almak, ne münasebet.
Şaka gibi yani. Ben olsam sanırım sinirine hakim olamaz ya fena cırlardım yada güzel bir kahkaha atardım bu teklifine karşılık. Başka da birşeye gerek kalmazdı..

Haklisiniz ama amabrtmissiniz biraz
Hayir der gecersiniz
Uzerinde durulacak bir konu degil
Eger size soyleyecek yuz buluyorlarsa o da sizin yuzunuzdendir , gereken yerlerde cevabinizi esirgemeyin
Benim ailem de bi iki kere bana dediler , ver bizde kalsin diye tek bakisim yetmistir konunun kapanmasina hic de ustunde durmadim
Onlar da seviyor , ozluyor diye dusunuyorum
Siz cok ince dusunuyorsunuz , ancak dert edecek kadar buyuk bir dert degil
Ve asla siz olmadan gondermeyin daha cok kucuk
Istediklerinde buyudugu zaman gelir kalir sizde deyin kapatin konuyu

Canım belli ki çok zor, bir toruna ortaklaşa bakmak da zordur evini arkadaş çevresini belli bir yaştan sonra bırakıp geliyor kusa bir süre bilebilse onlara uzun gelir yaşlı insanlar sonuçta bu yaşa kadar evden mi ayrılmışlar.
Boşver her lafı kafaya takarsan o çocuk büyürken sen yaşlanırsın

Back
X