Bu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum. Zaten gurbet elde yasıyoruz bır basımıza oğlumda olmasa ne yaparım.benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım
Son düzenleme: