- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
eşim annesini terk edip gönderdiği paralarla motor aldığından dolayı kızıyor, para göndermiycem diyor 1-2 ay göndermeyince mahkemeye veriyorKp ne için şikayetçi oluyor eşinizden?
işte kopma noktası buben de devlet kurumunda çalışıyorum. eşimle paramız ortaktır zaten ama artık canıma tak dedi. biz para mı kusuyoruz anlamadım. herkes bize yüklenmiş. eşim de daha bi kere demedi abla sen ver bu ay diye. onların verdiğini de hiç sanmıyorum bu yüzden. kaç aydır bişeylerim alıcam almadım ama artık alıcam. bu nedir ya .. boşuna aylardır kendimi yırtmışım bi hiç için.
gerekçe ne bende anlamadım açıkçasıeşim annesini terk edip gönderdiği paralarla motor aldığından dolayı kızıyor, para göndermiycem diyor 1-2 ay göndermeyince mahkemeye veriyor
bundan tam 2 gün önce eşim bi hesap yapmış. eee borç da var kredi ödüyoruz, diyor ki 2-3 ay daha sıkmamız lazım kendimizi.. bu saatten sonra biraz zor sıkarım kendimi. alıcam ne istiyorsam. ödeme günü gelip para kalmadığını gördüğünde aklı başına gelir heralde. laf söylerse ' e hayatım babana daha bu ay 200 lira gönderdin, gönderme dediğim halde , ne yapaydım babana diğer ablaların yardım etmiyıo diye kendimden mi kısayım '' diycem .işte kopma noktası bu
siz çalıştığınız için rahat böyle
ver-me-yin.. kısın evden
üstünüze başınıza harcayın
işte böyle bi adam. bu ay gönderme dedim ya diyor ki eşim gene mahkemeye verecek. o kadar sindirmiş yani eşimi... ablası versin çok mu zor bunu söylemekgerekçe ne bende anlamadım açıkçası
Tebrik ederim dogru yol..Kasma ne istiyorsan da al hem calisacaksin hem de ihtiyaclari öteleyeceksin neden?koca bir hiç,en azindan kızmıyorsun kimseye ihtiyaclarindan da geri kalmiyorsun dogal olarak öfkeye de yer kalmiyor boylelikle....ben de devlet kurumunda çalışıyorum. eşimle paramız ortaktır zaten ama artık canıma tak dedi. biz para mı kusuyoruz anlamadım. herkes bize yüklenmiş. eşim de daha bi kere demedi abla sen ver bu ay diye. onların verdiğini de hiç sanmıyorum bu yüzden. kaç aydır bişeylerim alıcam almadım ama artık alıcam. bu nedir ya .. boşuna aylardır kendimi yırtmışım bi hiç için.
Bu nasıl olabiliyor ben anlamadım ya, evlat babasına para göndermek zorunda mı da dava açabiliyor?eşim annesini terk edip gönderdiği paralarla motor aldığından dolayı kızıyor, para göndermiycem diyor 1-2 ay göndermeyince mahkemeye veriyor
1-2 ay sonra eşimi mahkemeye veriyor ve eşimin işyerine tebligat geliyor ..avukat masrafı aylık gönderdiği para kat kat misliyle çıkıyor eşimden
Aynen bana da mantıklı gelmedi.bu mantıklı gelmedi. ne gerekçe ile açıyor davayı da para alıyor? beni bildiğim oğlum bana para göndermiyo diye dava açılamaz.
göndermediği için mahkeme babayı haklı buldu avukat masrafı falan filan 3 katı para çıktı eşimdenBu nasıl olabiliyor ben anlamadım ya, evlat babasına para göndermek zorunda mı da dava açabiliyor?
Nasıl sonuçlandı?
Bu kp evi terk ederse etsin, bela gibi anladığım kadarıyla, nasıl yardım ediyor eşiniz hala şaşırdım doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?