eşimin ailesi !! rica etsem bakar mısınız ?

eşimle bi mevzu oldu bu konuda. bebeğimiz sağ salim doğarsa, ben bebeğime bakacak biri olmazsa çalışmıycam ücretsiz izin alıcam dedim. eşim de annem bakar dedi ama açıkcası kv vermek istemiyorum bebeğimi iyi biri de olsa kendim büyütmek istiyorum 2-2.5 yaşına kadar. o zaman bulsun da göndersin para

mahkeme kp haklı buldu nasıl olduysa, eşim de diyor babam hayta, suçlusu benim..
Hiçbir savcı böyle gerekçeli bir şikayet dilekçesini işleme koymaz. Oğullar babaya bakmak zorunda değil. Eşinize inanmayın doğruyu söylemiyor. Siz de çalışan, aklı başında biri olarak nasıl inandınız buna?

Ya sen olayı tam söylemiyorsun yada eşin sana yalan söylüyor.böyle bişey olsa çoğu baba çocuklarına dava açar alır paraları ozmn. Bi avukata sorsana ne kadar saçma.
bana böyle anlattı canım o zamanları çok ayrıntılı anlatmadı sanırım bende eski olay diye çok üstlemedim. ne bileyim bu byuta geleceğini..

Arkadaşlar evet öyle bir kanun hükmü var medeni kanun madde 364
kişi yoksulluğa düşen altsoyu ve üstsoyuna ve kardeşlere yardım etmek zorunda
yardım nafakası diye geçer
Kp aşırı kurnazmış ya
özellikle araştırıp bulmuş bunu kullanmış ne pislik insanlar var

Arkadaşım kusura bakma. Babaya para gondermemek suç değil. Böyle bir dava söz konusu olamaz. İşin içinde yalan var bana göre.

Evet hata ediyorsun arkadaşım yapma , kendine evine bebeğine ne gerekiyorsa al asla kısma. Erkek kısmını borca sokacaksin. Bunu bende acı olsa öğrendim. Benzer bela bizde de var asla asla kısma kendinden yaranamazsin, yarın öbür gün canına tak ettiğinde kimse seni anlamaz. Aa alsaydin sana alma diyen mi vardı derler. Derler de derlerr. Al harca ye ic gez acıma. Anne babasi aciyor mu evladimin yuvası var diyor mu..sende hayatıni olması gerektiği gibi yasa

eşim bi de onların bulunduğu ile tayin istemeyi düşünüyor, ben ona tabi olduğum için onunla gidicem. ama bu konuda kesin konuştum ve istemediğimi söyledim. o zaman iyice suyu çıkar bu olayın heralde

O zaman bu kanun sayesinde kimse yokluk çekmez ki... Çünkü sefil hayat yaşayan insanların belki de yüz de yetmişinin ailesinde nafaka verecek birileri var.

İlk kez duydum bunu.
Şartları ne peki hasta,fiziksel engelli vs. olması durumlarında mı geçerli sadece?
Bir de mesela burada oğluna açmış davayı sadece, 2 tane daha abla var, mahkeme onları da göz önünde bulundurmuyor mu acaba, sadece dava açılana mı bakıyor?
Ay çok sordum galiba.

sizi çok güzel kandırmışlar ,hayır siz böyle saçma bir şeye nasıl kandınız
dedim ya üstelemedim ve araştırmadım hiç. amaann eski olay ne kurcalıycam dedim kapattım konuyu. bu duruma geleceğini tahmin etmeliydim. şimdi interneti açıp bir güzel alışveriş yapıyorum

Kp akla bak sen vay arkadaş kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Böyle bir şey duyulursa varya erkekler zaten ailelere para yedirmeyi seviyor buda bahanesi olur.

Bu kanun hükmünün şartları ne?

Kayınvalidene çok üzüldüm kadın sezonluk işçilik yapıyo hayırlı bir kocası olsa o da o halde olmazdı
evet öyle kadın her aradığında dua ediyor bize, anlayışlı sakin bi insan.. ama babası tam bir sorumsuz ! insan karısını düşünmüyor da evlatlarını da mı düşünmez yahu..

çok sinir bozucu değil mi, adamın sorumsuzluğunun, düşüncesizliğinin, haytalığının bedelini biz çkiyoruz. Allah var eşim çok merhametli bi insan ama bu akdarı da fazla

Öyle bir harcayacaksın ki saçacak parası kalmayacak tek çözüm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…