eşimin ailesi !! rica etsem bakar mısınız ?

Siz tutum yaptıkça havuzda biriken tutum paraları başkasına gidiyor... Tamam versin ama sizin ihtiyacınız varken vermesi abes , utanması lazım biraz insanın... Kıçını altına motor ne lazımmış acaba ? Yanlış yapıyorsunuz istediğinizi alın , madem oraya buraya veriyor eh sizin de hakkınız var ...

daha şimdi eşime mesaj attım alacağım şeyleri söyledim.. babasına gönderecek paramız var, kendimize harcayacak yok. pes .. bunu biraz geç yaptım çünkü eşim kredilerden dolayı artık bi yerden sonra bıkar diyordum, yanılmışım

eşim annesini terk edip gönderdiği paralarla motor aldığından dolayı kızıyor, para göndermiycem diyor 1-2 ay göndermeyince mahkemeye veriyor
Hangi savcı bu şikayeti kabul edip işleme almış ayol? Baba, oğluna, bize para göndermiyor diyerek dava açıyor... iyi de oğlunun bununla ilgili kanuni bir yükümlülüğü yok ki. Özel bir durum mu var, sonuç ne oldu?

Para göndermiyor konulu bir dava söz konusu olamaz. Kanunlar evlat babaya bakmalı ve düzenli para göndermelidir demiyor.
bilmiyorum ki canım, gene mahkemeye verecek deyip duruyor, tehdit mi ediyor napıyosa artık... yok bu ay 15 i gelsin görücem ben. para kalmayınca bakalım neyi gönderecek

eşinizle paranızı ayırın madem
herkes kendi parasından kullansın
niye emeğinizi elin avare adamına yedirmesine göz yumuyorsunuz ki

bence sizi versin mahkemeye. mahkeme nafakaya karar versin. hic degilse cebinizden cikacak para belli olur. ona gte davranirsiniz. kp kafasina gore degil. cok sorumsuzmus kp. bebekte geliyor. hayirli olsun bu arada. mahkeme ne gerekce ile sizin odemenize karar kildi onuda anlamadim ayrica.

mahkeme kp haklı buldu nasıl olduysa, eşim de diyor babam hayta, suçlusu benim..

bu biz evlenmeden önce olmuş .eşim bana böyle anlattı ama başka bieşy olduğunu sanmıyorum.
Öyle bir mahkemenin olduğunu sanmıyorum acaba eşiniz siz sorun çıkarmayın diye böyle bir şey uydurmuş olabilir mi? Bir de Allah aşkına çalışan bayansınız niye paranızı kendiniz yönetmiyorsunuz da eşiniz babasına rahat yediriyor eğer böyle olacaksa çık işten evinde rahat otur.

sağol canım. eşimin alattığı bu işte , nafaka ödemedi diye haklı buluyor, gel de işin içinden çık..

bu biz evlenmeden önce olmuş .eşim bana böyle anlattı ama başka bieşy olduğunu sanmıyorum.
Öyle bir mahkemenin olduğunu sanmıyorum acaba eşiniz siz sorun çıkarmayın diye böyle bir şey uydurmuş olabilir mi? Bir de Allah aşkına çalışan bayansınız niye paranızı kendiniz yönetmiyorsunuz da eşiniz babasına rahat yediriyor eğer böyle olacaksa çık işten evinde rahat otur.

Kp neden şikayetçi oluyor(oğlum bana para vermiyor diye mahkemeye veriliyormuymuş senden duyuyorum ilk kez)

işte böyle bi adam. bu ay gönderme dedim ya diyor ki eşim gene mahkemeye verecek. o kadar sindirmiş yani eşimi... ablası versin çok mu zor bunu söylemek
Sanki boşanıp nafaka verdiği kocası. Ne için veriyo ya ne saçmalık.

Anama bi gün yüzü göstermeyecek sebepsiz terkedecek gidip bide kendine ev açacak bende ona para Yollucam.

Oldu paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…