- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
hayır yok ama bu adam bi de yaşlılar için devlet para veriyor ya onu da alıyor. ama ne cesaret evi terk edip kendine ev düzüyor, çıldırıcam
bu biz evlenmeden önce olmuş .eşim bana böyle anlattı ama başka bieşy olduğunu sanmıyorum.Bu bir gerekçe değil mahkemenin başka sebebi olmalı
Hangi savcı bu şikayeti kabul edip işleme almış ayol? Baba, oğluna, bize para göndermiyor diyerek dava açıyor... iyi de oğlunun bununla ilgili kanuni bir yükümlülüğü yok ki. Özel bir durum mu var, sonuç ne oldu?eşim annesini terk edip gönderdiği paralarla motor aldığından dolayı kızıyor, para göndermiycem diyor 1-2 ay göndermeyince mahkemeye veriyor
bilmiyorum ki canım, gene mahkemeye verecek deyip duruyor, tehdit mi ediyor napıyosa artık... yok bu ay 15 i gelsin görücem ben. para kalmayınca bakalım neyi gönderecekPara göndermiyor konulu bir dava söz konusu olamaz. Kanunlar evlat babaya bakmalı ve düzenli para göndermelidir demiyor.
ben de devlet kurumunda çalışıyorum. eşimle paramız ortaktır zaten ama artık canıma tak dedi. biz para mı kusuyoruz anlamadım. herkes bize yüklenmiş. eşim de daha bi kere demedi abla sen ver bu ay diye. onların verdiğini de hiç sanmıyorum bu yüzden. kaç aydır bişeylerim alıcam almadım ama artık alıcam. bu nedir ya .. boşuna aylardır kendimi yırtmışım bi hiç için.
mahkeme kp haklı buldu nasıl olduysa, eşim de diyor babam hayta, suçlusu benim..Hangi savcı bu şikayeti kabul edip işleme almış ayol? Baba, oğluna, bize para göndermiyor diyerek dava açıyor... iyi de oğlunun bununla ilgili kanuni bir yükümlülüğü yok ki. Özel bir durum mu var, sonuç ne oldu?
Öyle bir mahkemenin olduğunu sanmıyorum acaba eşiniz siz sorun çıkarmayın diye böyle bir şey uydurmuş olabilir mi? Bir de Allah aşkına çalışan bayansınız niye paranızı kendiniz yönetmiyorsunuz da eşiniz babasına rahat yediriyor eğer böyle olacaksa çık işten evinde rahat otur.bu biz evlenmeden önce olmuş .eşim bana böyle anlattı ama başka bieşy olduğunu sanmıyorum.
sağol canım. eşimin alattığı bu işte , nafaka ödemedi diye haklı buluyor, gel de işin içinden çık..bence sizi versin mahkemeye. mahkeme nafakaya karar versin. hic degilse cebinizden cikacak para belli olur. ona gte davranirsiniz. kp kafasina gore degil. cok sorumsuzmus kp. bebekte geliyor. hayirli olsun bu arada. mahkeme ne gerekce ile sizin odemenize karar kildi onuda anlamadim ayrica.
eşim annesini terk edip gönderdiği paralarla motor aldığından dolayı kızıyor, para göndermiycem diyor 1-2 ay göndermeyince mahkemeye veriyor
Öyle bir mahkemenin olduğunu sanmıyorum acaba eşiniz siz sorun çıkarmayın diye böyle bir şey uydurmuş olabilir mi? Bir de Allah aşkına çalışan bayansınız niye paranızı kendiniz yönetmiyorsunuz da eşiniz babasına rahat yediriyor eğer böyle olacaksa çık işten evinde rahat otur.bu biz evlenmeden önce olmuş .eşim bana böyle anlattı ama başka bieşy olduğunu sanmıyorum.
Kp neden şikayetçi oluyor(oğlum bana para vermiyor diye mahkemeye veriliyormuymuş senden duyuyorum ilk kez)merhaba hanımlar. 1 buçuk yıllık evliyiz. eşimle aramız çok iyi fakat bazen ailesinin yaptıkları ya da benim eşimin ailesi için yaptıkları mı diyeyim beni çileden çıkarmaya başladı fakat sesimi çıkarmadım bu güne kadar.
bu arada eşim 3 kardeş. 2 ablası var.şöyle ki kp, eşim küçüklüğünden beri ailesine hiç düşkün olmamış, çok ilgilenmemiş. sorumsuz bi adam yani. annesi tam tersi.. adam yıllardır (!) çalışmadığından her ay eşim para göndermiş biz evlenene kadar. bunu biliyordum zaten. daha biz evlenmeden önce kp eşimin gönderdiği paraları biriktirip kv yi terk etmiş ( sebebini kimse anlayamadı, anlaşamıyorlarmış sözde ) ve kendine bir motor alıp bi gün dolaşırken kaza yapmış, hastanede kaldı bacağı kırılmış falan. eşim de sen evlatlarını ne durumlara düşürüyosun, ben kendine bakman için gönderdiğim parayla motor almışsın, ne yapacaksın bu yaşta motoru, annemin yanından neden ayrıldın ? diye birsürü laf söylemiş. tabi artık tak etmiş bütün evlatlara bu sorumsuz babanın yaptıkları.. eşim de demiş böyle yapacaksan para göndermiycem diye.. 1-2 ay sonra eşimi mahkemeye veriyor ve eşimin işyerine tebligat geliyor ..avukat masrafı aylık gönderdiği para kat kat misliyle çıkıyor eşimden neyse sonra güç bela 3 kardeş kp kv nin yanına gelmesi için ikna ettiler. kp geldi.. biz o zamn yeni evlendik.
kp bundan 4-5 ay önce gene hiçbişey söylemeden evden ayrılıyor ve bi kaç gün sonra aynı ilçede kira tuttuğunu öğreniyoruz ve eşimden ekstra para istiyor. ( bu arada annesine de 2 ayda bir falan para gönderiyoruz ayrıca, bi de kv çalışıyor yaz zamanlarında ).
eşim gene gönderiyor. bu ay da hastaneye gidicem bahanesiyle 200 lira daha istiyor. eşim de bana söyledi çıldırdım ama çaktırmadım. dedim ki ablaların ne yapıyor peki babaları için ? hep biz neden gönderiyoruz ki bu kaçıncı dedim sadece.. bu ay gönderemiycem baba ablamdan iste diye söyle dedim. ( dediğim ablasının da dükkanları var, kendi işyerleri yani )) bişey demedi. sonra bi baktım tlfnda konuşuyor, baba ben senin istediğin parayı gönderdim diye...
tek kelime etmedim..ben eksiklerimi almıyorum kaç aydır dişimi sıkıyorum, ev taksidi ve araba taksidi ödüyoruz diye... ama eşim hiç gocunmuyor , düşünmüyor bunu.. alsam alma kesinlikle demez, ama ben tutumlu olmaya çalışıyordum ama hata mı etmişim ?? kendimi bu kadar kısıtladığım için kendime kızıyorum şuan .. tavrım ne olmalı ? ne yapmalıyım kızlar ?
mahkemeye ne diye veriyor anlamadımişte böyle bi adam. bu ay gönderme dedim ya diyor ki eşim gene mahkemeye verecek. o kadar sindirmiş yani eşimi... ablası versin çok mu zor bunu söylemek
Sanki boşanıp nafaka verdiği kocası. Ne için veriyo ya ne saçmalık.işte böyle bi adam. bu ay gönderme dedim ya diyor ki eşim gene mahkemeye verecek. o kadar sindirmiş yani eşimi... ablası versin çok mu zor bunu söylemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?