Eşimin ailesi sürekli hayatımızın içinde bıktım artık

yazcicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
803
1
0
İstanbul
mesafeli olmaktan yanayım ama başaramıyorum olmuyor..

Son düzenleme:

Canımcığım başta öyle alışmışlar bir kere araya mesafe koymaya kalksan eşinle arandada problemler çıkar.Benimde eşimin ailesi bizden yarım saat kadar uzaktaydı ama kyınvalidem kocasını bıraktı resmen benle yaşadı üst katımdada bekar kaynım vardı yeme içme hep bende.Evimin anahtarı hepsinde vardı.Başlarda bişey demedim ama sonradan rahatsız oldum eşime anlattım buseferde bana ailemi sevmiyorsun istemiyorsun muhabbeti yaptı.Veee canım boşanıyorum şuan.Eşin aileciyse bence sabretmekten başka bişey yapamazsın.İlerde inş kendinize ev alırsınızda uzaklaşırsınız.Erkekler kendi ailelerine her lafı söyler yeri geldiğinde ama sen en ufak bir şikayette bulun senden kötüsü yok.Canım sana diyebileceğim tek şey ailesini sorun etmemeye çalış...

sırf bu yüzden kaynanamımın verdiği huzursuzluktan tam 5 yıllık yuvam yıkıldı tam beş yıl çektim ama artık dayanamdım ve evliliğim bitti bu yaz

Buarada eşinle aran nasıl canım?

eşimle aram bir iyi bir kötü..genelde aramızdaki sorunlar hep ailesinden kaynaklanıyor...onlara benden daha fazla ilgi alaka değer gösterdiğinde çok sinirlerim bozuluyor..rol da yapamıyorum belli ediyorum hemen..o yüzden sürekli nane limonuz yani...ya böyle yaşamaya alışamıyorum kahretsin kabullenemiyorum ya..sanki benimle beraber ailesiylede evli.onlarsız yapamıyor..

Allah yardımcın olsun canım bende yaklaşık 2,5 yıllık evliyim ve çalışıyorum çogu zaman kayınvalideme haftada 1 giderim kendi annemede aynı şekilde...geçtiğimiz yaz kayınvalidem ameliyat oldu o zaman çalışmıyodum 1 ay ben baktım ama içimden gelerek kimse beni zorlamadı... aksine bazen ben hadi annenlere gidelim derim eşime tekke gibi orayı mı beklicez haftaya gideriz felan der bence senin eşin ailesine gereğinden fazla düşkün.. ayrıca kaynanamda evime eeen fazla 10 defa gelmiştir 2,5 yıl içinde...oda yalvar yakar çağırırım gelmesseniz bende bi daha gelmem die

sırf bu yüzden kaynanamımın verdiği huzursuzluktan tam 5 yıllık yuvam yıkıldı tam beş yıl çektim ama artık dayanamdım ve evliliğim bitti bu yaz

Canım tek sorun aileyse sabretmek zorundasın inan eşini seviyorsan haaa kabullenemiyorum diyorsan bişey diyemem.Ama yuva yıkmak boşanmak çok zor.Kayınvalidem herşeyime karşıdı tertip düzenimi o belirlerdi.Bende snir olurdum.Özelim yoktu kaynım çat kapı gelirdi.Eşim onlar geldiğinde yada biz gittiğimizde çok mutlu olurdu.Bende canım surat ifademden belli ederdim herşeyi..Noldu canım sorunlar büyüdü içinden çıkılmaz bir hal aldı.Hergün kavga gürültü şiddet başladı.Ve şimdi boşanıyoruz.İnş benim hikayeme benzemez canım.Hakkında hayırlısı olsun...

Canım adına üzüldüm..Umarım toparlanmışsındır.Nasıl boşandınız anlaşmalı falanmı?Allahım hepimize yardım etsin...

esınle bu durumu konustunmu ?
ben senınle vakıt gecırmek bırseyler yapmak ıstıyorum dıye guzel bır dılle anlatsan anlar belkı
canım bana dusmez tabıkı ama bu durumda cocuk dusunme

cnm herşey eşinde bitiyor eşin seni desteklese biraz siz bu sorunları aşarsınız fakat ailesinden yana olursa işiniz zor umarım kendiniz bir ev alır bundan kurtulursunuz benim eşimde ailecidir ama yeri geldiğinde haklıysam tamam haklısın der fakat ailesine asla bişey demez siz neden böle dediniz demez

her zaman söylerim nasıl başlarsa öyle gider;
baştan mesafeyi koymadın mı geçmiş olsun
şimdi artık hep beklerler,fazlasını isterler...
kimle olursa olsun mesafe ilşkiler arasında olmazsa olmazlardan
karı koca arasındaki saygı yitirilmesin diye,aslında eşlerin arasında bile mesafe olmalı

he becerebiliyormuyuz çoğumuz hayır...

bende baştan hiç hesapsız kitapsız botokslama daldım
şimdi çıkamıyorum içinden
tecrübe denen şey bu olsa gerek
yaşanmadan edinilmiyor...

bunalmışsın anlıyorum..bu bir seçim aslında
farkında olmadan yaptığımız bir seçim...

eşinin karakteri ve tutumu çok önemli, bundan sonrasında cnm..

tek başına göğüslemen zor..

Son düzenleme:

canım çok haklısın ama ne yazıkki bunlar değişmezler aynısı benim başımdada var 10 senelik evliyim halen sorunlar devam ediyor
bu tarz insanlar gelinlerini köleleri gibi görüyorlar ve gelinlerini kullanmayıda kendilerinde hak görüyorlar ne diyelim Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
ben senin yerinde olsam yavaş yavaş eşimi işlerdim arayı soğuttururdum
seni ezdirmeyecek kişi eşin , onlarla iletişimi sınırlatacak kişi eşin
eşin senin tarafında olursa onlarda sınırlarını bilirler rahat edersin

Kaynanan sinsiymiş bilebile yapıyor bu artık değişmez,eşinde ana kuzusu geçmiş olsun

Canım adına üzüldüm..Umarım toparlanmışsındır.Nasıl boşandınız anlaşmalı falanmı?Allahım hepimize yardım etsin...

evet anlaşmalı boşandık tam adli tatilden bir gün önceydi tabi yine eşim alesini düşünürek sırf benim burnum ksürsün diye boşanma kararını imzaladı adli tatile giriyor die 3 ay karar sonuçlanmaz sanmış bu üç ay içinde ailesi ile aramı düzeltirim diye düşünmüş ama hesaba katmadığı bişey vardı anlaşmalı boşanma 5 dakikada bitiyor 5 yıllık evliliğim beş dakikada ben bunu atlatamıyorum hala

rabia8184 artık geri bakma ileri bak adam seni sevmemiş sen halen üzülüyorsun! 2.evliliğinde bunlara izin vermezsin (adam adam değilmiş) ,şartlarını konuşur evlenirsin o anasının dibinden ayrılmasın

kendini çok fazla kullandırtıyorsun hayır demesini öğrenmelisin bence ilk etapda çağırdığında yorgunum demeyi bilmelisin.....ayrıca alınıyorlar falan sanane alınsınlar onlar seni çok mu düşünüyor... eşin birşey yapmıyorsa sen yap

senin durumunda eşin desteği çok önemli canım.önce tatlı dille iyilikle eşini kendi tarafına çek çalışan bayansın onlar çağırdığında eşine yorgun olduğunu halin olmadığını gidemeyeceğini söyle birinde git diğerinde gitme.maç izlemeye geldiklerinde birkaç kez hasta numarası yap eşine halinin olmadığını söyle belki böylelikle daha seyrek gelirler.misafirin geldiğinde birinde çağır diğerinde bir bahane bulup çağırma.hafta sonu için onlardan önce sen eşinle plan yap ailesine duyur eşin sana söz verip yapmazsa surat da asssan haklı olursun.kısacası öncelikle zıtlaşmadan tartışmaya girmeden senin ailen şöyle böyle demeden tatlı dille eşini kendi tarafına çek ve birdenbire değil yavaş yavaş gitmeyi gelmeyi azalt.eğer eşin aşırı anneci bir yapıda değilse mutlaka başarılı olursun en azından hayatınıza daha az müdahalede bulunmalarını sağlayabilirsinsana bol sabır diliyorum canım zira bu iş biraz da sabır işi

hersey her tartışma bu aıleler yuzunden oluyo zaten, mutluluk golgelenıyor.. sen bunu konuşabılıyosan kayınvalıdenle konuşucaksın canım

canim egersen bole devam edersen ilerde cok canin yanar seni hizmetci gosu ile goruyolar madem eşinin kayni eve geliyo soyle eşim kiziyo aslinda de ama sana bişey diyemiyo de bana soyledi rahatsiz oluyomus bende yapma ole dedim de belki ben senle yemk yemeyi istiyorum dedi de at ustne şinin eşin olmadiği zaman de ama bunu ailesini herzamn cağirma alinirsalr alinsinlar allah alah onlar bişey diycek diye ben onlarida cagirmak zorunda değilim.bi der 2 der ucundede diyemez artik evet yanliş olmus yakin oturmaniz seni cagirdiklari zamn iş için eşim evden dişari cikma bugn dedi de sonra kiziyo de mecbur kalip seni gonderiyorum ama istemiyorum bole gitme dedi de ben zor durumda kalirsam atiyorum eşimin stune mecburm yani herkez anlamz seni ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…