Eşimin Ailesi Tarafından Dışlanmak...

cok haklsınız artık saglam bir şekilde eşimle bu knuyu masaya yatırmam gerekiyor.. seslenmiyordm huzurum kacmasn die yeterli ama seslenmedikce cıgrından cıkıyor işler

Valla canım eşinle bu konuyu konuşurken dikkatli olmalısın bence sonu tartışma yada kavga dönebilir. Giderken al çocugunun çerezini koy çantana sen ezdirme kızını. Gel kızım yeme onlarınkinden de vermediklerinde çıkar çantandan ver sonra çağır cocukları onlara da ver

sanrm bu olaylar hep böyle ilerilyor demi.. bir elti bir görümce bir olup diğer gelin dıslanıyor sonra bir bakılms.. ikisi birbirine girmiş ilahi adalet durumu

Inan çevrende birileri olsa bu kadar takmazsin onlari. Insallah guzel dostluklar kurarsin ve zaman gecirirsin onlarla. Onlarda körler sagarlar birbirini agarlar modunda takilir giderler :)

tabikide kızım.. herşey onun için ben onun için hala dimdik durabilyrm ve bazı seylere boyun büküyorum
aksine kızının iyiliği için doğru kararlar al ve arkasında dur.

benim de benzer bir konum var. sebep olan kişiler de annem ve kızkardeşim.

burada bana yazılanları okudukça, aman gönüller kırılmasın derken kızlarıma kötülük yaptığımı farketmemi sağladı kk hatunları.

şimdi ise kızkardeşime göre ben onu ve kızını kıskanmaktan çatlayan biriyim. anneme göre arabozucu.

kızlarım mutlu ya gerisi boş artık.

Inan çevrende birileri olsa bu kadar takmazsin onlari. Insallah guzel dostluklar kurarsin ve zaman gecirirsin onlarla. Onlarda körler sagarlar birbirini agarlar modunda takilir giderler :)
aynen keske arkadas cevremz olsaydı oda yok kızım ve eşimden baska kimsem yok annem bes dakikalk mesafede gidesm bile gelmez evine..

peki annenizle görüşüyormsnz .. bende annemle cok sorun yaşıyorum inann bi eşimin ailesi bi kendim ailem köşeye sıkısms durumdaym.

sanrm bu olaylar hep böyle ilerilyor demi.. bir elti bir görümce bir olup diğer gelin dıslanıyor sonra bir bakılms.. ikisi birbirine girmiş ilahi adalet durumu
Benim eltim kaynanam yok . İki görümcem var. Onlarda etrafımda fır dönüyor. Annemin vardı böyle gereksiz kuyrukları. Aynı şeyi yaparlardı ama annemin çok güzel bir ailesi var. Annem hiç umursamadı. İş yerinizde arkadaşınız yok mu?

peki annenizle görüşüyormsnz .. bende annemle cok sorun yaşıyorum inann bi eşimin ailesi bi kendim ailem köşeye sıkısms durumdaym.
2 aydır konuşmuyorlar benimle.
er geç barışırım ama mesafeliyim artık.
hiçbir şeye karıştırmıyorum.
he he deyip geçiyorum.
baktım canım sıkılıyor 7-8 gün gitmiyorum.
sonra aynı düzen devam ediyor.

hayır yok malesef..

bende kendi annemden yıldım illallah ettm anlasılması mümkün bir insan değil.. kendi annem olmasa yüzüne bakılabilecek bi insan değil inanın tek evladı benm die seslenmiyorum

insanlara onlara muhtacmissin izlenimi verirsen kendilerini matah bisi sanip daha da cekeblirler kendilerini. hic o izlenimi verme hatta boyle gayet kafan rahat gibi davran. zamanla sana da nornal gelecek. bu sefer onlara batacak senin rahatligin. umursanmadklarini gorecekler.

Bu kadar icli dislilarsa yakinda bi kavga gurultu kopar kuserler, sana yanasmaya baslarlar kesin.
Yavrunuzu dislamalarina cok uzuldum icim sizladi okurken kiyamam, farkibdadir o da hersyin. Mumkun olduginca gitmemeye gorusmemeye calisin bence esiniz de destekliyorsa konusun esinizle.

yani su an onlarn samimetidemi rol diorsnz

herkez bunu diyor bilyormsnz yarn birbirlerine düşerler.. demekki gercekten öyle oluyor..
bende kızım için kahroluyorm aksam eşimle konuacagm en azndan artık daha az görüşelim diyeceğim ve onlar yokkken gtmemeye gayret gosterecem benm ruh saglm ve kızımın iyiliği için şart oldu artk

bende kendi annemden yıldım illallah ettm anlasılması mümkün bir insan değil.. kendi annem olmasa yüzüne bakılabilecek bi insan değil inanın tek evladı benm die seslenmiyorum
artık umursamamaya çalışıyordum.

12 ssatlik mesafede bir şehire taşındık. daha huzurluyum artık.

Çocukların yaşı kaç? Örneğin benim oğlum da kuzenlerle bululunca küçük olan kuzeni istemezler, ama yaşlarını düşününce bu davranış normal görünüyor.
Sizin kızınıza neden kraker vs alınmıyor? Eşiniz tepki göstersin, veya markete giderken sipariş verin siz de parasını vererek, yazık çocuğa.
Sizinle konuşmamaları veya size ikramlık çıkarmamaları sizinle alakalı olabilir mi? Örneğin bana pasta börek yapana ben de bir şeyler yapmaya çalışırım, ama beni normal ağırlayana çok da kasmam gibi düşünüyorum.

Aynen canim kizin da suan farkinda ancak buyudukce daha da fark edicek biseyleri sevilmedini istenmedigini dusunucek belki kizinin psikolojisi icin de ne kadar az gorusursen o kadar iyi.
Kayinvalidenle aran nasil iyiyse onunla gorusebilirsin bu konuyu en azindan sen oraya gittigin zaman onlari davet etmesin evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…