Esimin ailesi ve akrabalari

İnsanin eşinle akrabasi cikasi geliyor (yanlis anlama sakın, sadece ironi)

boyle akraba arkadas es dost hayatimda gormedim. Alismislar istemeye. Eşini borca sok bence ama yatirim icin ev alsaniz onda da akrabasini bedava oturtur esin.

Zamane erkeklerini anlayamıyorum gerçekten yaa bu tarz şeyleri son zamanlarda ne kadar çok duyar olduk. Biz kadınlar maddi olarak ne kadar anlayışlı olursak o kadar sömürülüyoruz. Biz bu adamları düşündükçe onlar tepemize çıkıyor. Olmaz böyle şey kız kıyameti kopar bu ne rahatlık güvenmesin senin parana .

Canim, annem asla kabul etmez. Aslinda benim annem yalniz, babam vefat etti. Bir de bu evimi alirken saolsun annem bana destek olmustu. Tum emekli parasini birikimini bana vermisti kredi almayayim diye.
Ayyy canim ya a kiyamamam inanki varya. Ence sende annene arada bir ona bir bilezik yuzuk felan yap eger kabul etmiyorsa cunku sen suan kendi aldiginiz evdesin ve esin gercekten baya para harciyor gereksiz kisilere bari bolbol harca ki kalmasin yada ondan gizli biriktir

Inanin ben onlara ziyarete giderken elim kolum dolu gidiyorum boyle seyler soylenmez ama, konuyu anlayabilmeniz icin, anne babasindan tutun ablasi yegenleri kuzenleri amcalari hepsine birseyler goturuyorum ama sanirim boyke yaptikca daha kotu oluyor cunku durumumuzhb cok iyi oldugunu dusunuyorlar sanirim oysaki esimin bir evi yok
Durumunuz iyiyse memursa en azından bir ev kredisine girebilir ve şimdiye Çoktan ev sahibi olmuş olabilirdi. Bence siz doğrusunu yapıyorsunuz ama karşınızdaki insanlar biraz Yüzsüz gibi

Back
X