- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi giresunluu
-
bende yeni üye oldum bu siteye çok yararlı buldum burdaki rahatlık samimiyet çok başkaymış..benim sorunum şuu 2 aylık evliyim çok yeni daha istanbuldan izmire gelin geldim 3 katlı bi binda ilk katında ben ikinci katında kayınpederim üçüncü katta eltim var ben evlenmeden önce bütün keseleri birmiş eşim 4 kardeş 3ü erkek sadece bi kardeşi bekar suan hep bi aradalarmıs yemekte gezmelerde eltimde rahatsızmıs ama mecburen oturmus 2 sene ayrı evi olmasına ragmen yeme içme birmiş ben kabul etmedim ayrı istedim evimde yemek yemek alısverişime tek cıkmak en doğal hakkım ses cıkarmadılar ama simdi küsüyolar bize gelmiyosunuz yok bu ay sıkıstık yardım edin aldığı borcu geri bile vermiyolar helal olsun ama bizde kendı ayaklarımızın üzerinde durmaya calsıyoruz sonucta ilk ayımızda onların ödemesi gereken düğünden kalan taksitleri biz ödedik bu ayda elden aldıkları vs.. rahatsız oluyorum emrivakileri sevmiyorum pişjamalrımla evde gezmek istiyorum calışmıyorum istiyolarki sabah eşimi gönderim 8de cıkım yukarı kahvaltı yapım bütün gün onlarla oturim yemek yapim temizliğini yapim aksam eşim gelmedn 1 saat önce inim aşağı yapmıyo değilim cıkıyorum bulasıgınıda yıkıyorum evınıde temızlıyorum ama bn günasırı istemiyorumm mecbur değilim kii benmi abartıyorum zaten baska bi sehire geldim kafamı dinlemek tek kalamk istiyorum kmsenın lafını cekmek istemiyorum çünkü onların saka dediği bi çok seyi ben kaldıramıyorum sonucta ben onların içinde büyümedim ince düşünemiyolar neyse işte sizce ben napim eşim arada kalmıyo çünkü o geldiğinde zorlada olsa cıkartıyorum yukarı çaya falan yansıtmıyorum ama mutlu oldugum sölenemez hep acaba darıldılarmı niye suratları düşük kesın kırıdılılar cıkmadım yardıma gitmedim diye düşünüyorum ve kendım olamıyorum onlar yüzündenn
bana kalırsa baştan böyle gidersen ilerde hiç itiraz edemezsin yavaştan alıştır ayrı takılmaya eltinde bu duruma karşıysa o da yavaş yavaş ayrı planlar yapmaya başlar beraber el ele verin ayrı bir aile yaşantısı oluşturun derim.....
arkadaslar olaya bırde erkek aılesı tarafından bakalım bence.yanı evlendıgınız ınsan yıllardır bu duzende yasamıs nasılkı sız tek yasamaya alıstıysanız o da bu duzene alısmıs.Sızde bunu bılerek aaynı apartmanda yasamaya tamam demıssınız kv nızın daha once soyledıklerıne kandıgınıza ınanamıyorum.aynı apartmanda yasanıyorsa tabııkı hıc degılse gunasırı bırbırlerının evıne gıdılıcek.sız bence dua edınde sızın evınnıze alısmasınlar hıc degılse yenı esyalarınız kırılıp dokulmez.Bu arada bende ılerde gelın olucam ama artık yenı gelınlerınde bole sıtemlerınden bıktım acıkcası.Adamı goruosun aılesını bılıosun eeee sonra evlenınce hopppp hersey benım ıstedıgım gıbı olsun yok yaaaa.Bu aılenın bellı duzenı ve alıskanlıkları var sız esınızı bole kabul etmıssınız evlenınce duzelır dusuncesınde olmaktansa en bastan sınırlarınızı cızıp rest cekmek daha mantıklı bence. Yınede Allah sabır versın....
aramıza hoşgeldin
baştan nasıl alıştırırsan öyle gider. gün aşırı gitme bırak ister surat assınlar ister küssünler gitme .
sadece canın istediğinde çık yemek işinde hele hiç taviz verme hadi işte küsüyorlar bu hafta burda yeriz sonra evimizde yeriz deme olmuyor biir dahaki hafta daha çok surat asıyorlar.
imkanınız varsa da o evden çıkın inanın aynı apartmanda ayrı ev olmuyor olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?