Eşimin ailesi ve problemleri

kivircikpin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
298
517
103
Merhaba kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum. Yazmak bu güne kısmetmiş.
Eşimin ailesiyle büyük problemler yaşadık beni bir türlü kabul edemediler. Etmedikleri eziyet kalmadı. Ben de 3 senedir görüşmüyorum eşim ara ara kısa zamanlarda gitti. Bana da baskı yapmadı hiç hep hak verdi haklı olduğumu yanımda olduğunu söyler daima.
Neyse ben son gittiğimde 2 gün kaldık hiç bir olay konuşulmadı kV bana oradan ayrılırken elini öptürmedi( öpmek için eğilmiştim arkasına sakladı elini) ben de kaldım kakalak gb . Şimdi eşimin hatrına 2 gün oraya uğrayıp benim memleketimde tatilimizi geçireceğiz( doğuda öğretmeniz bu arada).
Şimdi derdim şu kaynanamın gidince elini öpmeli miyim? Yoksa bana yaptığını ona hissettirmeli miyim? Çok uzun oldu kusura bakmayın teşekkürler.

Bunun bir versiyonu da bizde var kendisi babaannem olur. Siz öpmeye yeltenmezseniz de muhtemelen eşinize "oğlum elimi öpmedi bana saygı duymuyor" diyecek. Bu olayların he türlü varyasyonlarını yaşadı annem :) İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın öyle de böyle de sinir ediyorlar çünkü.

Opmeyip kvnizin kocaniza sizi sikayet etmesi icin bir sebep vermektense, siz opmeyi deneyin elini vermezse kendi kabahatli olur siz hakliliginizi korursunuz. Esiniz bisey diyecekse annesine der.

elini öpmeyince niye eşinize karşı mahçup oluyosunuz? el öpme ile arasındaki baplantıyı çözemedim. ben olsma hiç yeltenmem bile. yer içer yatar kalkar vedamı eder giderim eşim arkamdaysa.
Eşim arkamda onda sorun yok ama ne biliyim aklıma takıldı saygısız Gb görünmek istemedim.

Öpme, resmi olarak tokalaş sadece.

Tabiki öpme elini. Senin de bir gururun var sonuçta. O hareketin üzerine gittiğine şükretmeleri lazım.

Aslında amacım ona ders vermek öpmeyerek ama eşim üzülür diye de Kıyamıyorum hep destek bana ailem kötü ama napayım değişmiyorlar diyo hep.

Ben olsam sırf gıcıklığına öpmeye yeltenirim.
Baktım yine elini saklıyor ühühühühühühühkkkk diye ağlayıp bayılırdım bir güzel...

Kız senden krkulur

Knu sahıbı bence op daha haklı cıkarsın opmzsn aaaa gelın elımı opmyo dıye bayram bayram yıne bı kavga cıkabıkır

Bence eşine sor. Eğer onun gönlü kalmazsa, yani annemin elini öpmedi diye içerlemiyecekse, öpmezsin. En başta senin fikrin önemli tabi. Ben olsam önce kendi hislerime sonra da eşimin hislerine önem verir kararımı ona göre verirdim. Başkası istediğini düşünebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…