- 4 Şubat 2016
- 182
- 126
- 53
- Konu Sahibi kivircikpin
-
Asla ısrarım yok ama eşime karşı mahcup olmak istemiyorum
ben normalde bayram hariç el öpmeye bile yeltenmem. kp.nin elini bile öpmem. tokalaşırız sadece..Merhaba kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum. Yazmak bu güne kısmetmiş.
Eşimin ailesiyle büyük problemler yaşadık beni bir türlü kabul edemediler. Etmedikleri eziyet kalmadı. Ben de 3 senedir görüşmüyorum eşim ara ara kısa zamanlarda gitti. Bana da baskı yapmadı hiç hep hak verdi haklı olduğumu yanımda olduğunu söyler daima.
Neyse ben son gittiğimde 2 gün kaldık hiç bir olay konuşulmadı kV bana oradan ayrılırken elini öptürmedi( öpmek için eğilmiştim arkasına sakladı elini) ben de kaldım kakalak gb . Şimdi eşimin hatrına 2 gün oraya uğrayıp benim memleketimde tatilimizi geçireceğiz( doğuda öğretmeniz bu arada).
Şimdi derdim şu kaynanamın gidince elini öpmeli miyim? Yoksa bana yaptığını ona hissettirmeli miyim? Çok uzun oldu kusura bakmayın teşekkürler.
Tavrımı belli ettim zaten ama bizde hep büyüklerin eli öpülür gayri ihtiyari öpmek istedim ama oldu olan işte. Ki bu sene 3 ölüm yaşadım arayıp bi baş sağlığı dilemediler.ben normalde bayram hariç el öpmeye bile yeltenmem. kp.nin elini bile öpmem. tokalaşırız sadece..
sen yaşananların üstüne direk gidip el öpmeye bile yeltenmemeliydin. biraz tavrın belli olmalı bence..
Ta
Tavrımı belli ettim zaten ama bizde hep büyüklerin eli öpülür gayri ihtiyari öpmek istedim ama oldu olan işte. Ki bu sene 3 ölüm yaşadım arayıp bi baş sağlığı dilemediler.
Çok teşekkürler iyi dileklerin içindeğecek insanın eli öpülür. bunlara eğilme bile. boşver belli ki beş para etmezler. allahım eşinle sana huzur mutluluk versin gerisini boşver..
bi de ben ani olaylar karşısında kalırım mal gb elini vermeyen kadını kalktım öptüm yanaktanher büyüğün eli öpülmez. O vermediyse o eli beni bıraktıysa öylece kötü bir durumda, daha da eğilip elini öpmek aklımdan bile geçirmem. saygı hak edene gösterilir.
ani olaylar karşısında benim de tepkilerim çok mantıklı olmaz.ama şimdi durumun farkında olarak gidiyorsunuz.Size elini vermeyen birini öpmeye yeltenmeyin bence.
Ahahahah gözümün önüne geldi de sonra olaylar olaylareğer bir daha elini çekerse, zorlayarak elini al ve ısır.
Çok güldüm yaeğer bir daha elini çekerse, zorlayarak elini al ve ısır.
Vallahi daha neler neler var da dağarcığım yetmez☺ben mi cok kotu biriyim anlamadim valla sen meleksin bence, bana bunlarin yarisini yapacaklar yuzlerine bakmam, saygisizlikda ederim ne el opmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?