Eşimin ailesi ve problemleri

ben normalde bayram hariç el öpmeye bile yeltenmem. kp.nin elini bile öpmem. tokalaşırız sadece..
sen yaşananların üstüne direk gidip el öpmeye bile yeltenmemeliydin. biraz tavrın belli olmalı bence..

Eşime öpmek istemediğimi söyledim gönülsüzce sen bilirsin dedi ama yine de sizlere danışayım dedim

hiç de eini öpmem
yanaktan öpüşürüm her gttiğimde
elini ne öpecem ya benı sevmeyen bır ınsanın

Ta
ben normalde bayram hariç el öpmeye bile yeltenmem. kp.nin elini bile öpmem. tokalaşırız sadece..
sen yaşananların üstüne direk gidip el öpmeye bile yeltenmemeliydin. biraz tavrın belli olmalı bence..
Tavrımı belli ettim zaten ama bizde hep büyüklerin eli öpülür gayri ihtiyari öpmek istedim ama oldu olan işte. Ki bu sene 3 ölüm yaşadım arayıp bi baş sağlığı dilemediler.

Ta

Tavrımı belli ettim zaten ama bizde hep büyüklerin eli öpülür gayri ihtiyari öpmek istedim ama oldu olan işte. Ki bu sene 3 ölüm yaşadım arayıp bi baş sağlığı dilemediler.

değecek insanın eli öpülür. bunlara eğilme bile. boşver belli ki beş para etmezler. allahım eşinle sana huzur mutluluk versin gerisini boşver..

her büyüğün eli öpülmez. O vermediyse o eli beni bıraktıysa öylece kötü bir durumda, daha da eğilip elini öpmek aklımdan bile geçirmem. saygı hak edene gösterilir.

Bi
her büyüğün eli öpülmez. O vermediyse o eli beni bıraktıysa öylece kötü bir durumda, daha da eğilip elini öpmek aklımdan bile geçirmem. saygı hak edene gösterilir.
bi de ben ani olaylar karşısında kalırım mal gb elini vermeyen kadını kalktım öptüm yanaktan

ben mi cok kotu biriyim anlamadim valla sen meleksin bence, bana bunlarin yarisini yapacaklar yuzlerine bakmam, saygisizlikda ederim ne el opmesi

ayy kv kaprisi
biizmkide daha kizim yeni dogdugunda evime gelmisti. bende bir heves cocugu hazirladim gorsun diye kapida karsiladik falan, sarildik opustuk, bebegi verdim kucagina falan. sonra gitmis esime karin elimi opmedi demis
Ben saksi degilim elim opulecekk
salla hicde opme derim ama esinle mevzusu gecmis mecburen opmeye yelteneceksin yine.

Sen yinede sayginda kusur etme bence. Elini öpmeye yelten vermezsede onun terbiyesizligi bosver kafana bile takma.

saçma adetlerimiz
1. el öpme
2. kv anne deme
3. gelinlikte kırmızı kuşak
4. düğünde altın takma
5. bohça denen saçmalık
bunlar şimdilik aklıma gelenler. bizi milletle yüz göz eden adetler. yabancılara bu konuda çok özeniyorum. ne vardı bizde gidip fatma hanım nasılsınız deyip seviyeli takılsak ne vardı sanki. kv cadısı el uzatmamış. o elini biyerine soksun. ay sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…