Eşimin ailesi ve sorunlar...

Tanımadığınız bir kişi hakkında bu denli konuşmanız sizin ne kadar agresif ve insanları kışkırtıcı olduğunu gösteriyor..bu yüzden sizinle diyaloğa girmiycem iyi akşamlar
Memnun olurum

Katılıyorum
Diyelim Kişi üç sene önce birinden 3000 lira borç aldı şimdi 3000 lira ödedi borcunu tam ödemiş bile olmuyor şu ekonomik durumda
O paraya o zaman aldıklarınla şuan alınanlar bir değil
Özellikle parça parça para vermek hiç ödemek olmuyor.
Bizim oranın deyimiyle soğan sarımsak parası oluyor o para

Çalışmayın o zaman yani size denilecek tek soz

Kayınvalide bal gibi haklı.Kimseden bişey beklemeden yaşamayı öğrenin.Borclu olduğunuz kişiye hakkıyla borcunu ödeyin.Kendinizi farklı bahanelerle haklı görmeye çalışmayın .Empati kurmayı öğrenin.Evladida olsa kimse kimsenin arkasını toparlamak zorunda değil.Cocugunuzuda kayınvalideniz için dogurmuyorsunuz ,hamilesin diye ayrıcalık bekleme.

Gerçekten istiyorlarsa zaten doğunca duramaz gelir. Parayı isteme nedenlerini anlamadım ihtiyaçları mi var? Bunun dışında iyi anlaşıyordunuz sanırım. Bu kadar uzamasını anlamadım parasını almış sonuçta ama sizde fazla takıyorsunuz gibime geliyor. Eşiniz çalışmıyor mu? Gerçi çalışsa da artık geçinmek öyle zor ki Allah yardımcımız olsun umarım bebeği görünce aranızdaki bu küslük biter.

"bebişi" başkasına güvenerek mi yaptınız? durumunuz yoksa neden bütün önlemlerinizi alarak korunmuyorsunuz? ayrıca insanlar haklı siz esas onların hakkını gasp eden tarafsınız

İhtiyacı varki geri istiyor kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…