Eşimin ailesi yanında benim varlığımı es geçmesi

roseroze

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
25
1
1
30
Yeni evliyim , eşim kendi kızkardeşlerinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyor ya da beni kıracak davranışlar sergiliyor veya düşünmeden hareketler ediyor. Çok kırılıyorum çoğu zaman izah ediyorum ama yine de çoğu zaman bunu yapıyor. Artık her şeye dikkat etmeye başladım istemsiz ve bu beni çok yormaya başladı. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Örnek verebilir misiniz ne gibi şeyler yapıyor ya da söylüyor?
Onlar gelince sadece onlarla sohbet edip onlara bie sey anlatıyor ben orda yokmusum gibi, ya da onlara harçlık verecekse o an ben ordaysam bana göre kaba bir uslupla ordan o an gitmemi söylüyor , bir aktivite yapıldığında hep beraberken ben olmadan kardesiyle ayrı o an cıkıp onunla sohbet etmeye gidiyor vs vs

Düşüncesiz, ne dediğini bilmeyen bir öküz ile evlisiniz. Konuştunuz mu peki bu konu hakkında? Konuşup çözemediyseniz eğer onun yaptığı şeyin aynısını siz de ona yapın da anlasın bu durum nasıl hissettiriyor.
Ya da bu şekilde davranacaksa onunla birlikte gitmeyin ailesinin yanına. Sizi yok sayan adamın yanında durmaya gerek yok.

Onlar gelince sadece onlarla sohbet edip onlara bie sey anlatıyor ben orda yokmusum gibi, ya da onlara harçlık verecekse o an ben ordaysam bana göre kaba bir uslupla ordan o an gitmemi söylüyor , bir aktivite yapıldığında hep beraberken ben olmadan kardesiyle ayrı o an cıkıp onunla sohbet etmeye gidiyor vs vs
Siz aynı evde yaşayacaktınız evlenince, o iş ne oldu?

Düşüncesiz, ne dediğini bilmeyen bir öküz ile evlisiniz. Konuştunuz mu peki bu konu hakkında? Konuşup çözemediyseniz eğer onun yaptığı şeyin aynısını siz de ona yapın da anlasın bu durum nasıl hissettiriyor.
Sürekli güzel bir sekilde izah ettim ama yien yapıyor maalesef ben izah etmekten yorulup artık kendi içimde kendim çözmeye karar verdim

Kıskanmasınlar diye büyük ihtimalle tribünlere oynuyor. Veya lafı edilmiş ki öyle davranıyor. Eğer hep böyle davranmıyorsa tabi.

Sen ona güzellikle anlatınca anlamıyorsa ne ekersen onu biçersin de.

Kıskanmasınlar diye büyük ihtimalle tribünlere oynuyor. Veya lafı edilmiş ki öyle davranıyor. Eğer hep böyle davranmıyorsa tabi.

Sen ona güzellikle anlatınca anlamıyorsa ne ekersen onu biçersin
Muhtemelen çünkü bir keresinde onlarla çok ilgilenemediğini düşünüp vicdan yapmıştı oysaki hep aynı binadayız

Her şeye boşan denmez evet ama bence tam da boşanmalık bir erkek çünkü daha kardeş-eş ayrımını beceremeyen adamdan ne eş olur ne baba.
inanın bende bu ayrımın ben tarafından yapılmasına çok garip bakıyorum, ben eşiyim ve eş önceliktir diye düşünüyorum

Muhtemelen çünkü bir keresinde onlarla çok ilgilenemediğini düşünüp vicdan yapmıştı oysaki hep aynı binadayız

Aynı binada olunca çok çekersin. Ben de yakınım çok zorluklar oldu. Baştan sınırını çiz.Zamanla bir şekilde orta yol bulunuyor ama ilk başlar rezelet. Kocan illa anlayacak da bakalım ne zaman. Kardeş başka eş başka. Kardeşlerine iyi davransın ama size de iyi davransın. Anlayana kadar anlat. Ben seninle yaşıyorum duygularımı köreltiyorsun de. Ben senden ilgi bekliyorum beni başkalarının yanında küçük düşürme de. Karşılıklı saygılı davranalım de. Sen beni korursan beni ezdirmezsen ben ancak burada mutlu olabilirim de. Beni yok sayarsan insan yerine koymazsan beni soldurursun de. Anlat. Ama bence lafı edilmiş büyük ihtimalle aranızdaki çekim milletin dikkatini çekmiş şimdi öyle davranıyor. Sen böyle davrandıkça beni ailenden soğutuyorsun de. Ben sana ailemin yanında böyle davransam hoşuna gider mi de. Anlat kazmaya. Anlayana kadar.

Aynı binada olunca çok çekersin. Ben de yakınım çok zorluklar oldu. Baştan sınırını çiz.Zamanla bir şekilde orta yol bulunuyor ama ilk başlar rezelet. Kocan illa anlayacak da bakalım ne zaman. Kardeş başka eş başka. Kardeşlerine iyi davransın ama size de iyi davransın. Anlayana kadar anlat. Ben seninle yaşıyorum duygularımı köreltiyorsun de. Ben senden ilgi bekliyorum beni başkalarının yanında küçük düşürme de. Karşılıklı saygılı davranalım de. Sen beni korursan beni ezdirmezsen ben ancak burada mutlu olabilirim de. Beni yok sayarsan insan yerine koymazsan beni soldurursun de. Anlat. Ama bence lafı edilmiş büyük ihtimalle aranızdaki çekim milletin dikkatini çekmiş şimdi öyle davranıyor. Sen böyle davrandıkça beni ailenden soğutuyorsun de. Ben sana ailemin yanında böyle davransam hoşuna gider mi de. Anlat kazmaya. Anlayana kadar.
Evet bu sefer ailesiyle hicbir sey yapmak gelmiyor içimden. Evet hep örnekle anlatıyorum bir seyleri kaç kere güzellikle konustuk, haklısınız ben o noktadan bakmamıştım belki de bu söylendi ona çünkü bazen anormal davrandıgını düşünüyorum. çünkü sürekli onlara bi sarılma öpme alakasız anlarda ya da ilgi gösterme yapıyor ki zaten her güj görüyor

E ama sana söylendi kabul etme birlikte oturmayı diye, o zaman daha nişanlıydınız. Şimdi de böyle şeyler olmaya başladı. Bunu da yazdı herkes. Değiştiremezsin ki çok zor. Adam en başında belli olduğu halde sana son dakika söyledi beraber yaşayacağınızı, orda bile insan yerine koymadı seni. Yine de evlenmişsiniz. Çocuk yapma bari.

Konu sahibi kayın aileyle aynı evde yaşıyormuş. Korkunç. Bu kadar sınır bilinci olmayan birine her türlü saygısızlığı yaparlar. Muhtemelen iyi günleri bile sayılır çünkü saygısızlık dozu gittikçe artacaktır.

Yeni evliyim , eşim kendi kızkardeşlerinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyor ya da beni kıracak davranışlar sergiliyor veya düşünmeden hareketler ediyor. Çok kırılıyorum çoğu zaman izah ediyorum ama yine de çoğu zaman bunu yapıyor. Artık her şeye dikkat etmeye başladım istemsiz ve bu beni çok yormaya başladı. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Size değer vermeyen biriyle evlisiniz.

Canım benim güzel söz güzel insana söylenir laf anlayacak adama anlatılır
Sen 9 şiddetinde depremle binayı sallayacaksın
Enkaz altında bırakacaksın
Beni kurtar dediğinde suratına Tekmeyi basacaksın

Back
X