- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Resmî tatilBugun salı değil mi ya
Peki her kavgada bir es neden bosanmak ve evden gitmekle tehtit edee sizce ?,Sonraki pazara kızınızla, sonraki pazarada arkadaşlarınızla plan yapın. Gününüzü neden zehir ediyorsunuz ki? Sonuç zaten belli, adam sözünü tutmayacak. 1-2 hafa yapın böyle, o soğukluk rahatsız etmezse zaten ilişkinizde bi çok şey bitmiş demektir.
Birde her defasinda senden bosanrim benden sana koca olmaz senin defterini durecegim diyor sonrada sinirle soyledm diyor var mi boyle birseyKonuşma onunla hiç ağzını açma gittiği yere kadar böyle gitsin hakaret etmiş kötü konuşmuş haklı olan sensin. Bende senin yerinde olsam çok üzülürdüm
Evet yikilmaz haklsnz soylene soylene cogu seyi duzeltebldm ama smdide her kavgamzda evden gidecegm bosanacagm diyor bana..Adam değişmiyor, kayınpeder değişmiyor, siz durumdan rahatsızsunız.
Yapacak üç şey var. Ya kabullenecek ya bu işi bitirecek yada adamı söylene söykene yola getireceksiniz. Aklıma başka yol gelmiyor.
Haaa bu nedenle yuva yıkılır mı? Bence hayır.
Cok haklsnz boylesi mustahak birde tehtit ediyor beniHer pazar anasiyla babasiyla otursun gerekirse illa bir yerden paylak verecek
Suratiniza hasret kalsin
Oturup bir kahve bile içmeyin o adamla
Ah ya benim de başıma geldi öyle zor ki ne diyeceğimi şaşırdımPeki her kavgada bir es neden bosanmak ve evden gitmekle tehtit edee sizce ?,
Evet biliyorm farkindayimAkliniza geldimi bilmiyorum.bundan sonraki pazarlarda kuzu bakmak icin cagirilacak siz haklisiniz sakin kalmaya calisin soguk davranin
Kaybetme korkusu kalmamıştır. İlişki monotonlaşmıştır. Paylaşım azalmıştır yada paylaştığınız şeylerden keyif almıyordur. Çok sık tartışma çıkıyordur. Aynı konu üzerinde defalarca tartışma çıkmıştır, bıkmıştır. Çok sebep var.Peki her kavgada bir es neden bosanmak ve evden gitmekle tehtit edee sizce ?,
Babasinin kirk yilsa bir isi dusmus.. Yapmasa olurmuymuseşinin ailesi mi mahvetmiş eşin mi? iyi düşün.
Bende soylene soylene bir cok seyi degistirdm ama simdide esimin bosanmak evi terk etmek ve anani babani cagir demek. Le tehttleri bas gosteriyorailesi değil eşin mahvetmiş gününü. benimde eşim 6 gün çalışıyor. pazar bizim aile günümüz. bizde de ailesi değilde arkadaşları cok arardı. brnimle bi kahvaltıya gidip sonra onların yanına giderdi . söylene söylene kavga ede ede değiştirdim bu huyunu. şimdi arkadaşları arayınca bugün aile günü çıkamam diyor:)
tepkiniz eşinize olsun.
3 saatlik isi varmis 3 saat sonra gitsek olmuyormyms..İyi de gününüzü eşinizin ailesi mahvetmemiş ki eşiniz mahvetmiş.
Çağırıldığında planımız var sonra gideriz demek zor olmasa gerek
Salak kapıyı kitle eve alma görsün kim kimin defterini dürüyormuşBirde her defasinda senden bosanrim benden sana koca olmaz senin defterini durecegim diyor sonrada sinirle soyledm diyor var mi boyle birsey
Peki surekli tehtit edip goz dagi vermeye calisiyor bana annemi babami kavgaya dahil etmeye calisiyor bu durum icin ne yapmalymÇocuğunuzla siz neden gitmiyorsunuz?
Eşinizde sonra size katılırdı.
Katılamasa da kendi kaybı.
Umursamayın biraz, o düşünsün biraz da ailecek vakit geçirmeyi. Sürekli sizin itip kakmanızla olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?