Esimin Ailesi Yine Günümüzü Maffeti.

Ailesi de bal gibi biliyordur planınız olduğunu zamanında her tatil gününüzü mahvettiklerinden yola çıkarak çıkarımda bulunuyorum.ki planınız olmasa dahi bugün resmî tatil herkes ailesiyle zaman geçirmek ister.anlayışın ötesinde insanlıkla alakalı bi durum.en çok bebeğinizin korktuğuna üzüldüm.ne taktik uygulayıp eşinize aile kavramını kavratırsınız bilemiyorum bi çok yolu olabilir.bunlardan birisi de çocuğunuzun korkmayacağı olmadığı bi ortamda sinir krizi geçirip adama yaptığı saçmalıkları anlatmaktır.defalarca bu yolla anlatmışlığım var.fakat şunu söyleyebilirim bir daha asla çocuğunuzun o denli korkmasına izin vermeyin kim olursa olsun.eşimden biliyorum ipotekli kişilik yapısındakiler böyle.tasması anne babasının elinde onlar nereye çekerse oraya gidiyor(bunu da eşim için yazdım)

Çocuğunuzda alın dışarı gezmeye gidin. Benim eşim çok yoğun çalışıyor . Ben oğlumuda alıp tek çıkıyorum . Parklara , avmlere bir sürü etkinliğe gidiyorum. Sizede tavsiye ederim. O koca olacak andaval da arkamızdan bakar ağzı açık

Sonraki pazara kızınızla, sonraki pazarada arkadaşlarınızla plan yapın. Gününüzü neden zehir ediyorsunuz ki? Sonuç zaten belli, adam sözünü tutmayacak. 1-2 hafa yapın böyle, o soğukluk rahatsız etmezse zaten ilişkinizde bi çok şey bitmiş demektir.
Peki her kavgada bir es neden bosanmak ve evden gitmekle tehtit edee sizce ?,

Konuşma onunla hiç ağzını açma gittiği yere kadar böyle gitsin hakaret etmiş kötü konuşmuş haklı olan sensin. Bende senin yerinde olsam çok üzülürdüm
Birde her defasinda senden bosanrim benden sana koca olmaz senin defterini durecegim diyor sonrada sinirle soyledm diyor var mi boyle birsey :(

Adam değişmiyor, kayınpeder değişmiyor, siz durumdan rahatsızsunız.
Yapacak üç şey var. Ya kabullenecek ya bu işi bitirecek yada adamı söylene söykene yola getireceksiniz. Aklıma başka yol gelmiyor.
Haaa bu nedenle yuva yıkılır mı? Bence hayır.
Evet yikilmaz haklsnz soylene soylene cogu seyi duzeltebldm ama smdide her kavgamzda evden gidecegm bosanacagm diyor bana..

Peki her kavgada bir es neden bosanmak ve evden gitmekle tehtit edee sizce ?,
Kaybetme korkusu kalmamıştır. İlişki monotonlaşmıştır. Paylaşım azalmıştır yada paylaştığınız şeylerden keyif almıyordur. Çok sık tartışma çıkıyordur. Aynı konu üzerinde defalarca tartışma çıkmıştır, bıkmıştır. Çok sebep var.

Eşiniz hatalı! Kp çağırsa bile eşiniz gitmeyebilirdi. Hadi gitti en azından hakaret-tehdit etme. Hem suçlu hem güçlü diyenin işi. Tavrınızı devam ettirin.

Hazır küsmüşken
Taviz vermeden
Siz direkt hazırlanıp çıkın onu kaile almadan
Ama bem bu yolun da işe yarayacağını sanmıyorum maalesef
Eşiniz düzelmeyecek çok üzgünüm

ailesi değil eşin mahvetmiş gününü. benimde eşim 6 gün çalışıyor. pazar bizim aile günümüz. bizde de ailesi değilde arkadaşları cok arardı. brnimle bi kahvaltıya gidip sonra onların yanına giderdi . söylene söylene kavga ede ede değiştirdim bu huyunu. şimdi arkadaşları arayınca bugün aile günü çıkamam diyor:)
tepkiniz eşinize olsun.
Bende soylene soylene bir cok seyi degistirdm ama simdide esimin bosanmak evi terk etmek ve anani babani cagir demek. Le tehttleri bas gosteriyor

İyi de gününüzü eşinizin ailesi mahvetmemiş ki eşiniz mahvetmiş.
Çağırıldığında planımız var sonra gideriz demek zor olmasa gerek :KK66:
3 saatlik isi varmis 3 saat sonra gitsek olmuyormyms..
Birde artik inanin yoruldm
Her kavgada bu evden giderim, bosanacagm senden benden sana koca olmaz cagir anani babani gelsin demesinsden

En mantiklisi onsuz plan yapmak ama buna ne tepki gösterir bilmem

Zaten sen bizim planlarımıza uymuyorsun dersin

Oda rahatsız olur illaki

Çocuğunuzla siz neden gitmiyorsunuz?
Eşinizde sonra size katılırdı.
Katılamasa da kendi kaybı.
Umursamayın biraz, o düşünsün biraz da ailecek vakit geçirmeyi. Sürekli sizin itip kakmanızla olmaz.
Peki surekli tehtit edip goz dagi vermeye calisiyor bana annemi babami kavgaya dahil etmeye calisiyor bu durum icin ne yapmalym :(

Gününüzü mahveden eşiniz. Bidaha pazarlarıni çocuğun ve arkadaşlarınla değerlendr esinde ailesiyle. Bi süre sonra o plan yapmaya başlıcak merak etme

Back
X