- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
- Konu Sahibi Ponciginannesi
Ailesi değil eşin sorunlu. Eşin baya baya merhametsiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki aileniz iki kere arandığında ne oldu?geldi mi aileniz?sizde en azından kayınvalidenize söyleyebilirsinizBirde nedense benimailem arandi iki sefer kendi ailesini aramiyor beyefendi kendi ailenide cagir dedigimde cagirirm ne var diyor onlar yasli ya !
Birde nedense benimailem arandi iki sefer kendi ailesini aramiyor beyefendi kendi ailenide cagir dedigimde cagirirm ne var diyor onlar yasli ya !
Sabah yine kavga cikti ara aileni gelsin senin defterini durecegim dedi.. Aradm ailemi geldi sonrada kivirmaya basladi ama kendi ailesini aramaya bir taraflari yemiyor gercekten cok yoruldm artkCok basit ara kp kv yi senin kurbanlik koyunun icin benim yuvam yikiliyor, bir pazar rahat vermediniz de kapat (tabi asil suclu es, ama madem onlarda bilerek isteyerek huzurnuzu bozuyor, onlarinkide bozulsun), sonra kendi aileni ara, böyle böyle de, kaynat ortaligi cözsün ondan sonra cözebilirse.
peki sizce boyle bir es ile nasil basgelinir ?,Ailesi değil eşin sorunlu. Eşin baya baya merhametsiz.
Onun ailesini de sen araSabah yine kavga cikti ara aileni gelsin senin defterini durecegim dedi.. Aradm ailemi geldi sonrada kivirmaya basladi ama kendi ailesini aramaya bir taraflari yemiyor gercekten cok yoruldm artk![]()
Simdi bebegm uyuyor uyansn karnini doyuruym ikimiz Cikacagiz oda evde ne hali varsa gorsum her defasinda benim aileme yansiyor olay kendi ailesine hic yansitmiyor yaslilar uzulsn diye benim ailem insan degil mi onlarnsa cani yok muBi süre eşinizle hiç konuşmasanız onunla plan yapmasanız .. isterseniz küsmeyin ama ona teklif bile etmeden plan yapsanız kızınızla,arkadaşlarınızla..
Zaten eger bir daha boyle birsey yaparsa bende direk ailesini arayacagim..Onun ailesini de sen ara
Aileni ara dediginde hemen onun ailesini ara kendi ailenden onceZaten eger bir daha boyle birsey yaparsa bende direk ailesini arayacagim..
Bunu bir kez daha yapti ikidir benim ailem araniyor ama yetti artik bu adam yola gelmez mi ?,
Evet geldi hatta bugun sabahda geldilee olan hic birsey yok.. Konusuldu gidildi hic birsey yapamadi ailem gelnce kivirmaya basliyorPeki aileniz iki kere arandığında ne oldu?geldi mi aileniz?sizde en azından kayınvalidenize söyleyebilirsiniz
Oyle yapacagm kendisine de dedimAileni ara dediginde hemen onun ailesini ara kendi ailenden once
Annem babam cocugunz var Gozunuzun onune bakin birbirinizi kirmayin yuva kolay kurulmuyor yazik deglmi vs diyor.. Birazda ailemin olumlu yaklasmasina guveniyor ama kendi ailesine sicratmiyor hic beyimizSenin anne babana yazık değil mi? Sen de onunkileri ara. Belki eşinizin tavrından dolayı rahatsız ettiklerinin farkında bile değiller. Sakince konuşun ailesine anlatın. Çocuğumuzla hiç vakit geçiremeyecek miyiz deyin.
Anne babanız sizi desteklemiyorsa ona güveniyor da olabilir
Senin bi dişini göstermen lazım artık. Ne bu böyle evlilik çocuk oyuncağı mı? Ergen değil ki eşiniz ben boşanacam diyip duruyor. Niye bu erkeklerin çoğu olgun değilEvet geldi hatta bugun sabahda geldilee olan hic birsey yok.. Konusuldu gidildi hic birsey yapamadi ailem gelnce kivirmaya basliyor
Ben disimi gosteriyorm canim ama beno bastirmaya calisiyor bu sefer cocugum etkileniyor bagris cigris olmasn diye susmak zorunda kaliyormSenin bi dişini göstermen lazım artık. Ne bu böyle evlilik çocuk oyuncağı mı? Ergen değil ki eşiniz ben boşanacam diyip duruyor. Niye bu erkeklerin çoğu olgun değil![]()
Niye bir daha evden kovulmayı bekliyorsunuz ?!Oyle yapacagm kendisine de dedim
Eger birdaha beni bosanmakla tehtit edip cocukca aileni ara, evden gidecegm bitto bu is senn defterini durecegm benden sana koca olmaz diye konusursan alacagim direk elime telefonu arayacagim aileni toplayacagm pilini pirtini o zaman defolup gidersin bosanmak nasil oluyormus o zaman anlayacaksin sen dedim
Ailenin ayrılma taraftarı olmadığına güvendiğini düşünüyorumAnnem babam cocugunz var Gozunuzun onune bakin birbirinizi kirmayin yuva kolay kurulmuyor yazik deglmi vs diyor.. Birazda ailemin olumlu yaklasmasina guveniyor ama kendi ailesine sicratmiyor hic beyimiz
Ayrıldık canım
Sonu gelmedi
Beni de her seferinde tehdit ederdi
Uzun yıllar falan çekmedim zaten 3-4 ay yetti
Dışarda kavga ediyoruz
Diyo ki “ bak İstanbul’a giderim”
Evde kedi köpek gibi tartışıyoruz
Kapıdan çıkıyo direkt
Hatta ben “tamam gitme” demiştim kapıyı kapamıştım
Somuç boşanma canım
Maalesef ben sizin de boşanacağınızı düşünüyorum
Herkes aynı olmaz diyeceksiniz belki ama hissettim bunu. Hayatta düzelmez maalesef
Bana da burda herkes boşan diyodu sadece tek kişi hariç
İnanmamıştım kimseye
Meğer herkes haklıymış