Esimin Ailesi Yine Günümüzü Maffeti.

3 saatlik isi varmis 3 saat sonra gitsek olmuyormyms..
Birde artik inanin yoruldm
Her kavgada bu evden giderim, bosanacagm senden benden sana koca olmaz cagir anani babani gelsin demesinsden

Ana baba niye çağrılıyo onu anlamadım. Gidrcekse gitsin. Yakasına mı yapıştınız? Siz gidecekseniz de zaten gidersiniz. Ana baba gelip napacak yani. Veli muamelesi yapmalarına sinir oluyorum. Büyük konuşmak istemem ama bana eşim böyle bi bi cümle kursa boşanırım ya da giderim diye ben ona hiç karşılık vermem. Sadece buyur der kapıyı gösteririm. Ve daha da tartışmaya devam etmem. Konuşmam da. Çünkü konuşup düzeltecek bişey kalmamıştır artık. Eğer evden gitmez kalır da benimle konuşmaya çalışırsa birdaha eğer yapmicaksa asla ve asla bana böyle bir cümle kurmaması gerektiğini söylerim. Aksi takdirde evden birisinin muhakkak gideceğini iyice belletirim.

Birde bu son olay dahil ikidir aileme yansiyor hadi ara anani babani gelsinler diyor .. Bu is bitecek diyor ama kendi ailesine gelnce arayamiyor hep benim ailem uzluyor
Ailesinin tutumu nasil tartismalarinizda sizin yaninizda oluyolarmi bu onemli eger oyle ise babasindan da korkuyorsa babani arayip rezil etcem seni cocuk gibisin yuvasina sahip cikamiyo dengesiz psikoljsi bozuk diycm de ciddiyim bak korkut biraz sonra agla aglamalara dayanamazlar erkkler

Zaten konusmuyorum yuzune bile bakmiyorm smdi.
İkidir ailemi cagirtiyor onlara yansiyor yazik insanlar uzuluyor aman yuvaniza bakin diyor..
Bende salak gibi kendi ailesini aramiyorum !! Kendi ailesini arayamiyor beyimiz
Arayacksin eger ailenin haberi olup mahcup olduysan madem pyle senin aileni arayip seni rezil etcm gor bak de bu cocuk oyuncagimi de bu kvgalara gelemeyip bosanalim diceksen neden 2 tane cocuk yaptin hayatimla oynadin die acitasyon yap biraz ben bilr sjnirlendm ilesine boyle yapabileckmi bakalm

Ailesinde de var sıkıntı. İnsan olan bu insanların bir izin günü var dıyebılır Ogullarından destek alıyorlarkı bu cesareti buluyorlar ... Kavga anında aılesı size zıt insanlar oldugu için onun ailesine haber verdıgınızde durumu öğrenip sadece seveneceklerdır. Oglumuz bizim için resti çekti durumları.... Bende de bu durum var ne yazıkkı ... Duyurmuyorum bunedenle onlara. Hatta kv sezıp buyuk Bİr iştahla arasa bile renk vermiyorum. Kahretsın bu zıhnıyetı

Aile çağırmak da neyin nesi anlamadım. O böyle saçma sapan bir şeyi söylese de, siz nasıl kabuk ediyorsunuz? Bir de bir dahaki sefere ben de senin aileni çağıracağım diyorsunuz.

Evlilikteydi en büyük sıkıntılardan biri, meselelere ailelerin karışması. İki koca insan kavga edip anlaşmayı bilmiyor da, çocuk gibi anne babaya mı ihtiyaç duyuyor?

10 senelik evliyim, eşimle bazen deli kavgalar ederim. Bana o sırada, anne babanı çağır dese, herhalde kavgayı bırakır gülmeye başlarım.

ay bian benim kayınvalidem ve beni anlatıyo birisi sandım :KK51: bizimki de ne balayımızda hastayım çabuk gelin demediği kaldı ne de resmi tatil günleri. eşim çalışmadığı gün ona ayırmak zorunda. bizim hiç bi planımız uygulanmıyo onun yüzünden. he dediği olmazsa hemen hastalık bahane edip hastaneye götürtüyo kendini.
eğer bu duruma bi çare bulabilirsen banada anlat yoksa yakında ben kayınvalideyle papaz olucam :skandal:

Aile çağırmak da neyin nesi anlamadım. O böyle saçma sapan bir şeyi söylese de, siz nasıl kabuk ediyorsunuz? Bir de bir dahaki sefere ben de senin aileni çağıracağım diyorsunuz.

Evlilikteydi en büyük sıkıntılardan biri, meselelere ailelerin karışması. İki koca insan kavga edip anlaşmayı bilmiyor da, çocuk gibi anne babaya mı ihtiyaç duyuyor?

10 senelik evliyim, eşimle bazen deli kavgalar ederim. Bana o sırada, anne babanı çağır dese, herhalde kavgayı bırakır gülmeye başlarım.
bende buna sinir oluyorum.. ama hata bende o anda bende kendi ailesini aramıyorum saf gibi beyimizin göz dağı vermelerini dinliyorum :( ben bu kadar güçsüz bir insan değildim oysa

Bence konusmayim hatasini anlasin her kavgada boşanmakla tehdit etmesi kufretmesi de ne ? Siz ona okadar emek vermissiniz bu terbiyesiz tavir da ne ne kadr ayıp guzel dille kavga etmeden anlatin cok bunaldiginizi yavrunuzla esinizle vakit gecirmek istediginizi bu drum icin boyle yapmasnin sizi üzdüğünü ailesine guzel bi dille biz soz verdik cocukta bunaldı disarlara gitcez diyip planida tam olarak aciklamamasi lazm esibiz yapacak bunu yavas yavas eşinize asilayin bunu bunun kadar dogal bisey yok annenfil anlaysli olmali dese niz ettigi kufurler icinde baskasi yuzunden kalbinizn kirildgni soyleyin ve konusmayin yalvartin
evlendiğimizden bu yana söylene söylene bir çok şeyi zor olsada değiştirdim.
ama artık eşimin bana hakaret etmesine ve üzerine tehtit edip ara anneni gelsin lan demesine tahammül edemiyorum
şimdi iş yerindeyim kendime çok kızıyorum biliyormsunuz.
keşke bende onun ailesini arasaydım o anda
neden benm annecim üzülüyor neden onun ailesinin ruhu duymuyor
çünkü biliyor ki onun ailesi arandiğında işler tamamen ciddiye binecek.. çok yoruldum inanın
konuşmaya bile mecalim yok artık ben bu adam ile nasıl baş geleceğim.

Bu durumda sende artık meseleyi büyüt ki nr kadar kırgın OLdupunu anlasın .
Al çocuğunu beraber plan yap o da gitsin anasıyla babasıyla gezsin ne yaparsa yapsın .
Kp de ne anlayışsız adammış .

Ana baba niye çağrılıyo onu anlamadım. Gidrcekse gitsin. Yakasına mı yapıştınız? Siz gidecekseniz de zaten gidersiniz. Ana baba gelip napacak yani. Veli muamelesi yapmalarına sinir oluyorum. Büyük konuşmak istemem ama bana eşim böyle bi bi cümle kursa boşanırım ya da giderim diye ben ona hiç karşılık vermem. Sadece buyur der kapıyı gösteririm. Ve daha da tartışmaya devam etmem. Konuşmam da. Çünkü konuşup düzeltecek bişey kalmamıştır artık. Eğer evden gitmez kalır da benimle konuşmaya çalışırsa birdaha eğer yapmicaksa asla ve asla bana böyle bir cümle kurmaması gerektiğini söylerim. Aksi takdirde evden birisinin muhakkak gideceğini iyice belletirim.
ah canm bende anlamıyorum ne kadar saçma cocukca bir durum..
üzerini giyindi gideceğim bu evden senden boşanacağım dedi ve gitmedi kandil akşamı
yine bagırmaya devam etti bende yaka paça dışarı attım ayakkabılarını fırlattım.. canıma tak etti.
sonra dedim ya gece 12 de geldi.. ama cocuk için gelmiş benim için değil
sabah kalktık
bana hala benden sana koca olmaz senin defterini düreceğim yetti artık hayatımı zehir ettin..ara anneni gelsin bu iş bitecek dedi''
annem geldi ne oldu hiç birşey ? kadın üzüldüğü ile kaldı..
suratına bile bakmıyorm nefret ettim iyice..
neden benim ailem aranıyor neden kendi ailesini aramıyor böyle haksızlık böyle adi lik olur mu ya. :(

Bu durumda sende artık meseleyi büyüt ki nr kadar kırgın OLdupunu anlasın .
Al çocuğunu beraber plan yap o da gitsin anasıyla babasıyla gezsin ne yaparsa yapsın .
Kp de ne anlayışsız adammış .
suratına bile bakmıyorum defte hanım..
yatagını ayırdı bende geçiyorum yavrumla mis gibi uyuyorum..
önüne bir tas yemek bile koymuyorum .!
birde üzüldüğüm ne biliyormsn benim anacıgım dünden beri kahroldu bizim için
ama onun ailesinin hiç birşeyden haberi yok ailesini aramaya cagırmaya bir tarafları yemiyor..
bana göz dağı vererek beni sindrmeye yıldırmaya çalışıyor .. yavruma cok üzlüyorum içim parçalanıyor boguluyorum:(

suratına bile bakmıyorum defte hanım..
yatagını ayırdı bende geçiyorum yavrumla mis gibi uyuyorum..
önüne bir tas yemek bile koymuyorum .!
birde üzüldüğüm ne biliyormsn benim anacıgım dünden beri kahroldu bizim için
ama onun ailesinin hiç birşeyden haberi yok ailesini aramaya cagırmaya bir tarafları yemiyor..
bana göz dağı vererek beni sindrmeye yıldırmaya çalışıyor .. yavruma cok üzlüyorum içim parçalanıyor boguluyorum:KK43:
Hem suçlu hem güçlü davranıyor bir de !
Çocuğun küçükse hisseder gerçi ama yine de çok belli etmemeye çslış sen .
O yasta çocuklar çok etkileniyor çünkü :( korkmasın çocukcağız .
Kp çağırması hata ama eşinde adam gibi bugun eşimle planım var demeyi bilmedi gerekirdi .
Madem o yatağını ayırdı sende surat yap .
Hiç için bile isteme al çocuğunu almamaya tiyatroya git o yokmuş gibi davran özür dileyene kadar da bu şekilde sürdür .

Hem suçlu hem güçlü davranıyor bir de !
Çocuğun küçükse hisseder gerçi ama yine de çok belli etmemeye çslış sen .
O yasta çocuklar çok etkileniyor çünkü :KK43: korkmasın çocukcağız .
Kp çağırması hata ama eşinde adam gibi bugun eşimle planım var demeyi bilmedi gerekirdi .
Madem o yatağını ayırdı sende surat yap .
Hiç için bile isteme al çocuğunu almamaya tiyatroya git o yokmuş gibi davran özür dileyene kadar da bu şekilde sürdür .
peki ya olur da yine kavga cıktıgı zaman beni yine tehtit edip cagır ananı derse ne yapmalıyım bu sefer defne hanım sizce ?

peki neden boşanmıyorsun bu adamdan??
yani işin gücün var anladığım kadarıyla, ailen de var.
madem defterini dürecekmiş! o zaman defolsun gitsin. gelme eve boşanalım de.
sakın sen gitme evden.
anneni çağırdığına değsin.
konu başta sadece tartışmalıkmış ama hakaretler tehditler falan boşanmaya götürmüş olayı.

Çağırmazsan namertsin de .
Çok sinirlendim .
Kaç senelik evlisiniz ?
4 yıl olacak canm :(benim inan sinirden hiç bir yanım tutmuyor bogazım inmiş yutkunamıyorum dudağımda ucuk cıkmış yara cıkmış o kadar kötü bir haldeyim ki
iş yerinde herkes ne oldu diyor kimseye birşey diyemiyorum :( içim kan ağlıyor

peki ya olur da yine kavga cıktıgı zaman beni yine tehtit edip cagır ananı derse ne yapmalıyım bu sefer defne hanım sizce ?

anladığım kadarıyla bir mesleğiniz var. neden hala duruyorsunuz orda? yani gerçek anlamda ayrılma niyetiniz yoksa bile adamın gözünü bi güzel korkutun. size bir daha aileni ara dediğinde onun ailesini arayıp herşeyi anlatın. sonra da ya evden ayrılın ya da bir güzel postalayın beyefendiyi evden. o kadar alışmış ki her seferinde ailenizi de işin içine katıp en sonunda hiç bişey yapmamanıza artık çocuk oyuncağı geliyor ona. bir sefer de onun ailesini işin içine katıp olayları iyice büyütün de anlasın aile nasıl işin içine katılırmış. bir de kuzum Allah aşkına neden bu adam her dediğinde ailenizi arıyorsunuz? yazık değil mi her seferinde üzülüyordur o insanlar

4 yıl olacak canm :KK43:benim inan sinirden hiç bir yanım tutmuyor bogazım inmiş yutkunamıyorum dudağımda ucuk cıkmış yara cıkmış o kadar kötü bir haldeyim ki
iş yerinde herkes ne oldu diyor kimseye birşey diyemiyorum :KK43: içim kan ağlıyor
Canım brnim sakin ol üzme kendini bu kadar çok bak bir evladın var onun için güçlü ol .
Öfkeyle Kalkıp zararla da oturmamak gerekiyor çünkü zaten malum yuva kolay kurulmuyor. Ama ben olsam bir sure surat asar özür dileyince de konulurdun

peki neden boşanmıyorsun bu adamdan??
yani işin gücün var anladığım kadarıyla, ailen de var.
madem defterini dürecekmiş! o zaman defolsun gitsin. gelme eve boşanalım de.
sakın sen gitme evden.
anneni çağırdığına değsin.
konu başta sadece tartışmalıkmış ama hakaretler tehditler falan boşanmaya götürmüş olayı.
cünkü ayaklarımın üzerinde duracak kadar para kazanmıyorum burada işimin garantisi yok yavrm daha çok küçük.
ailem boşanmamı istemiyor boşansam rahat vermezler.
eşim bu konular haric evine cocuguna düşkün sorumlulklarını bilen bir eş her yönü ile düşünmeye çalışıyorum

Back
X