- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
Peki sonra ne oldu ne yaptinizAh ya benim de başıma geldi öyle zor ki ne diyeceğimi şaşırdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sonra ne oldu ne yaptinizAh ya benim de başıma geldi öyle zor ki ne diyeceğimi şaşırdım
Tavrınız sert olsunKusura bakmayin konuyu aciktikdan sonra cevap veremedim yine tartismaya basladik ne yazik ki..
3 saatlik isi varmis 3 saat sonra gitsek olmuyormyms..
Birde artik inanin yoruldm
Her kavgada bu evden giderim, bosanacagm senden benden sana koca olmaz cagir anani babani gelsin demesinsden
Kendi annesini babasini aramaya br taraflari yemiyor ama her defasinda benin ailem araniyorTavrınız sert olsun
Boşanmak kelimesi ağızda sakız olmuş artık seni korkutmaya çalışıyor sanırım ki ise yarıyor her defasında da bunu kullanıyor
' bir daha bu cümleleri kurarsan ben seni boşarım! Ve saniyesinde annen babanı ararım gelip seni alırlar burası benim evim gideceksen sen defol diye resti çekin!
Bundan sonraki hiç bir planınıza onu dahil etmeyin her hafta çocuğunuzla plan yapıp bir yerlere gidin o da yalnız kalsın biraz
Ayrıldık canımPeki sonra ne oldu ne yaptiniz![]()
İşte kapı bu da sapı gitmek isteyene yollar açık olsun deyip atın evden. Birkaç eşyasını da kapının önüne koyun istiyorsa gitsin. Korkup bu laflara sinerseniz tehdit olarak kullanır.Ondan bana koca,olmazmis benim defterimi durecekmis, anami babami cagiracakmism bu evlilik bitecekmis hep buu yapiyor hepkendi anasini cagirmak yerine benim ailemi cagiriyor
Defolsun gitsin o zamanCok haklsnz boylesi mustahak birde tehtit ediyor beni
Sizi bu şekilde korkuttuğunu sindirdiğini düşünüyor belli ki, bence aynı uslüpla cevap verin bende senin aileni arayacağım benden de sana eş olmaz deyin. Ne zannediyorsa kendini bulunmayan hint kumaşı sankiPeki surekli tehtit edip goz dagi vermeye calisiyor bana annemi babami kavgaya dahil etmeye calisiyor bu durum icin ne yapmalym![]()
Ondan bana koca,olmazmis benim defterimi durecekmis, anami babami cagiracakmism bu evlilik bitecekmis hep buu yapiyor hepkendi anasini cagirmak yerine benim ailemi cagiriyor
Babasinin kirk yilsa bir isi dusmus.. Yapmasa olurmuymus
çünkü blöf yapıyor seni korkutmak istiyor kaybetme korkusunu içine işliyorKendi annesini babasini aramaya br taraflari yemiyor ama her defasinda benin ailem araniyor
Dun aynisini yaptm ayakkabilarini ve montunu disari firlattm neymsde cocuk icin gelmis benim icin degil..İşte kapı bu da sapı gitmek isteyene yollar açık olsun deyip atın evden. Birkaç eşyasını da kapının önüne koyun istiyorsa gitsin. Korkup bu laflara sinerseniz tehdit olarak kullanır.
Çocuk umrunda olsa onunla vakit geçirir önünde anasına hakaret etmezdin yok sana çocuk falan deyip kovardim sanırım.Dun aynisini yaptm ayakkabilarini ve montunu disari firlattm neymsde cocuk icin gelmis benim icin degil..
Birde nedense benimailem arandi iki sefer kendi ailesini aramiyor beyefendi kendi ailenide cagir dedigimde cagirirm ne var diyor onlar yasli ya !Esinizde suç.ailesinde degil ki..istese gelemem plan yaptık diyebilirdi.
Sizi tehdit etmesine gelince sizi korkutmaya calisiyor ama cok adice bir yol secmis.
Bundan yillar once bizde yeni evliyken esim tartisma sirasinda bana "eger sunu sunu yapmazsan bu evlilik biter"demeye kalkmisti.Aninda yuzugu cikarip eline vermis onu kovmustum.Bir hafta ayri kalmistik ciddi olarak ayriliyordum.Binlerce kez özür diledi de affettim.Birdaha da cesaret dahi edemedi boyle tehtitlere..biliyor cunku agzindan ciktigi an biter benim icin.
Sizde sinmeyin.Kovun evden defolsun gitsin belki akli basina gelir
Bende soylene soylene bir cok seyi degistirdm ama simdide esimin bosanmak evi terk etmek ve anani babani cagir demek. Le tehttleri bas gosteriyor