Esimin Ailesi Yine Günümüzü Maffeti.

Kusura bakmayin konuyu aciktikdan sonra cevap veremedim yine tartismaya basladik ne yazik ki..
Tavrınız sert olsun
Boşanmak kelimesi ağızda sakız olmuş artık seni korkutmaya çalışıyor sanırım ki ise yarıyor her defasında da bunu kullanıyor
' bir daha bu cümleleri kurarsan ben seni boşarım! Ve saniyesinde annen babanı ararım gelip seni alırlar burası benim evim gideceksen sen defol diye resti çekin!
Bundan sonraki hiç bir planınıza onu dahil etmeyin her hafta çocuğunuzla plan yapıp bir yerlere gidin o da yalnız kalsın biraz

Ondan bana koca,olmazmis benim defterimi durecekmis, anami babami cagiracakmism bu evlilik bitecekmis hep buu yapiyor hep :KK43: kendi anasini cagirmak yerine benim ailemi cagiriyor

3 saatlik isi varmis 3 saat sonra gitsek olmuyormyms..
Birde artik inanin yoruldm
Her kavgada bu evden giderim, bosanacagm senden benden sana koca olmaz cagir anani babani gelsin demesinsden

su "anneni babani cagir" lafi ne kadar cahil ve aptalca. Hep size karsi bir tehdit. Ben sizin yerinizde olsam beni bir daha tehdit ettiginde "Bana bak: Beni bir kere daha bosanmakla ve cocukca anneni babani cagir la tehdit ettigini duysam,asil ben senin pilini pirtini toplayip anneni babani ararim seni almalari icin. Karsinda cocuk yok!"
Sizi devamli tehdit eder korkutmak ve bastirmak icin. Korkmadigini iyice anlasin

Tavrınız sert olsun
Boşanmak kelimesi ağızda sakız olmuş artık seni korkutmaya çalışıyor sanırım ki ise yarıyor her defasında da bunu kullanıyor
' bir daha bu cümleleri kurarsan ben seni boşarım! Ve saniyesinde annen babanı ararım gelip seni alırlar burası benim evim gideceksen sen defol diye resti çekin!
Bundan sonraki hiç bir planınıza onu dahil etmeyin her hafta çocuğunuzla plan yapıp bir yerlere gidin o da yalnız kalsın biraz
Kendi annesini babasini aramaya br taraflari yemiyor ama her defasinda benin ailem araniyor

Peki sonra ne oldu ne yaptiniz :KK43:
Ayrıldık canım
Sonu gelmedi
Beni de her seferinde tehdit ederdi
Uzun yıllar falan çekmedim zaten 3-4 ay yetti
Dışarda kavga ediyoruz
Diyo ki “ bak İstanbul’a giderim”
Evde kedi köpek gibi tartışıyoruz
Kapıdan çıkıyo direkt
Hatta ben “tamam gitme” demiştim kapıyı kapamıştım
Somuç boşanma canım
Maalesef ben sizin de boşanacağınızı düşünüyorum
Herkes aynı olmaz diyeceksiniz belki ama hissettim bunu. Hayatta düzelmez maalesef
Bana da burda herkes boşan diyodu sadece tek kişi hariç
İnanmamıştım kimseye
Meğer herkes haklıymış

Ondan bana koca,olmazmis benim defterimi durecekmis, anami babami cagiracakmism bu evlilik bitecekmis hep buu yapiyor hep :KK43: kendi anasini cagirmak yerine benim ailemi cagiriyor
İşte kapı bu da sapı gitmek isteyene yollar açık olsun deyip atın evden. Birkaç eşyasını da kapının önüne koyun istiyorsa gitsin. Korkup bu laflara sinerseniz tehdit olarak kullanır.

Cok haklsnz boylesi mustahak birde tehtit ediyor beni
Defolsun gitsin o zaman
Ya adam gerçekten boşanmak istiyor size en ufak saygısı kalmamamis
Ya sizi boşanmayla korkutmaya her dediğini yaptırmaya alışmış
Sen benim ailemi ariyorsan bende senin aileni ariyorum iki ailede gelecek yapılanlar konuşulacak deyin
Kendisi defolup gitsin
Ya adam olur bu kozu kullanamaz bir daha ya gerçekten bosanirsin

Peki surekli tehtit edip goz dagi vermeye calisiyor bana annemi babami kavgaya dahil etmeye calisiyor bu durum icin ne yapmalym :KK43:
Sizi bu şekilde korkuttuğunu sindirdiğini düşünüyor belli ki, bence aynı uslüpla cevap verin bende senin aileni arayacağım benden de sana eş olmaz deyin. Ne zannediyorsa kendini bulunmayan hint kumaşı sanki :(

Koy kapıya bunu çok sinir oldum.
Kolay kolay demem.

Bence sen de onun ailesini çağır.
Nasılmış görsün.
Bir tek benim ailem mi üzülecek?
Huzursuzluk sebebi sizsiniz asıl siz üzülün.
İstemiyorum bu adamı artık alın tepe tepe kullanın derdim..
Ohhh yıkılsın ortalık!

Kendi annesini babasini aramaya br taraflari yemiyor ama her defasinda benin ailem araniyor
çünkü blöf yapıyor seni korkutmak istiyor kaybetme korkusunu içine işliyor
bir yandan da psikolojik baskı yapıyor
Sunu unutma olaylar büyümeden küçülmez onu boşanma lafı için uyar bir daha kullanırsa sen de olayları çok büyüt ailesini ara ve çağır

Esinizde suç.ailesinde degil ki..istese gelemem plan yaptık diyebilirdi.
Sizi tehdit etmesine gelince sizi korkutmaya calisiyor ama cok adice bir yol secmis.
Bundan yillar once bizde yeni evliyken esim tartisma sirasinda bana "eger sunu sunu yapmazsan bu evlilik biter"demeye kalkmisti.Aninda yuzugu cikarip eline vermis onu kovmustum.Bir hafta ayri kalmistik ciddi olarak ayriliyordum.Binlerce kez özür diledi de affettim.Birdaha da cesaret dahi edemedi boyle tehtitlere..biliyor cunku agzindan ciktigi an biter benim icin.
Sizde sinmeyin.Kovun evden defolsun gitsin belki akli basina gelir

Esinizde suç.ailesinde degil ki..istese gelemem plan yaptık diyebilirdi.
Sizi tehdit etmesine gelince sizi korkutmaya calisiyor ama cok adice bir yol secmis.
Bundan yillar once bizde yeni evliyken esim tartisma sirasinda bana "eger sunu sunu yapmazsan bu evlilik biter"demeye kalkmisti.Aninda yuzugu cikarip eline vermis onu kovmustum.Bir hafta ayri kalmistik ciddi olarak ayriliyordum.Binlerce kez özür diledi de affettim.Birdaha da cesaret dahi edemedi boyle tehtitlere..biliyor cunku agzindan ciktigi an biter benim icin.
Sizde sinmeyin.Kovun evden defolsun gitsin belki akli basina gelir
Birde nedense benimailem arandi iki sefer kendi ailesini aramiyor beyefendi kendi ailenide cagir dedigimde cagirirm ne var diyor onlar yasli ya !

Bende soylene soylene bir cok seyi degistirdm ama simdide esimin bosanmak evi terk etmek ve anani babani cagir demek. Le tehttleri bas gosteriyor

bırakın tehtit etsin başınızı eğmeyin. kapı orda deyin. siz ne kadar dik durursanız o kedi gibi olacak zamanla.
ben yaşadığım bir olayı anlatayım. bir pazar kavga ettik yine bu durumdan dolayı. o çarptı kapıyı çıktı sen misin bunu yapan. hemen hazırladım bende çıktım. ve ilçe değiştirdim kendisine de mesaj attım önce inanmadı çünkü alışmış benim evde onu beklememe. sonra aradı baktı gerçekten dışardayım. biraz haraket etti hiç eyvallah etmedim. mesaj atıp durdu sinemaya girdim film izleyemiyorum yazıp durma bana dedim. yine esti gürledi ama baktı ben umursamıyorum kuzuya döndü gün sonunda.
bundan sonra böyle dedim. kavga dövüş yok bende çıkıcam bugünlğk haber verdim ama birdaha vermem dedim.
bu yaptığım şey kavgalardan daha cok işe yaradı. ondan sonra birdaha cok şükür pazarlarımız bize kaldı.
sizde lütfen eyvallah etmeyin. çıkın gezin.

En nefret ettigim sey hevesle yaptigim planimin baskalari tarafindan bozulmasi. Ben tahammul edemem boyle bir duruma. Ozellikle de sadece 1 gunum varsa bu tarz organizasyonlar icin. O gu siz cocugunuzu alip ciksaydiniz kendinize bir program yapsaydiniz o da babasiyla takilsaydi madem. Bir sonraki izin gununuzde onu dahil etmeden bir program hazirlayin cekip gitmek neymis gorsun.

Cok basit ara kp kv yi senin kurbanlik koyunun icin benim yuvam yikiliyor, bir pazar rahat vermediniz de kapat (tabi asil suclu es, ama madem onlarda bilerek isteyerek huzurnuzu bozuyor, onlarinkide bozulsun), sonra kendi aileni ara, böyle böyle de, kaynat ortaligi cözsün ondan sonra cözebilirse.

Back
X