Bence kabahatin büyügü sende !
Niyemi..? cok basit cevabi,
sen herseyini annene anlatmazmisin?
Hayir deme biz kadinlarin ruhunda var hemen annemizi arar söyleriz.Erkek isterse 40 yasinda olsun annesine danisma hakki vardir,sen sürekli gidicem ayrilcam,birakicam diye kaprisler yapiyor isen adam,i kilitli maymuna cevirirsin ve bir süre sonra aha kapi orda der yollar seni...
Ne var bukadar kafaya taktin?Kaynana tamam anne dersin yine bildigini okursun bukadar zormu?
Sen bide benim Kaynanami tanisan ne yapardin cok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
Heralde iki günde esini terkeder giderdin...
Ama ben esime asigim hemen öyle birakiyorum seni diyemedim.
Yazik ya onuda bir anne dogurdu nihayetinde,sana anneni birak deseler hadi birak anneni at kenara atabilirmisin?
Biraz büyü bence yada büyümeyi dene,cok sükür dayak yok siddet yok,her dedigini yapan bir esin var..Kücük seyleri kafanda dev haline getiri isen güzelim yuvan hergün huzursuzluklarla dolar,buda baskalarinin isine gelir....
Hayir deme biz kadinlarin ruhunda var hemen annemizi arar söyleriz.
Erkek isterse 40 yasinda olsun annesine danisma hakki vardir,sen sürekli gidicem ayrilcam,birakicam diye kaprisler yapiyor isen adam,i kilitli maymuna cevirirsin ve bir süre sonra aha kapi orda der yollar seni...
Ne var bukadar kafaya taktin?Kaynana tamam anne dersin yine bildigini okursun bukadar zormu?
Sen bide benim Kaynanami tanisan ne yapardin cok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
Yazik ya onuda bir anne dogurdu nihayetinde,sana anneni birak deseler hadi birak anneni at kenara atabilirmisin?
Biraz büyü bence yada büyümeyi dene,cok sükür dayak yok siddet yok,her dedigini yapan bir esin var..Kücük seyleri kafanda dev haline getiri isen güzelim yuvan hergün huzursuzluklarla dolar,buda baskalarinin isine gelir....
Hayir deme biz kadinlarin ruhunda var hemen annemizi arar söyleriz.
Erkek isterse 40 yasinda olsun annesine danisma hakki vardir,sen sürekli gidicem ayrilcam,birakicam diye kaprisler yapiyor isen adam,i kilitli maymuna cevirirsin ve bir süre sonra aha kapi orda der yollar seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?