Eşimin ailesi yüzünden sinir hastası oldum..

anladım ben seni canım hemde çok iyi anladım benim halimi anlattın resmen kendimi gördüm .he bu arada eşin konuşsada fayda etmiyo inan değişmiyorlar eşini 2 yağlayıp ballarlar o an sonrası yine aynı oluyor.bende zor günler yaşıyorum çalışıyorum çocğuma kendi annem bakıyor kayınvalidem kızınınkine bakıyor benimkiyle hiç oralı bile olmuyor maddi yardımda bi ara ettiler etmez olsaydılar kafamıza kakıp durdular o yuzden en iisimi kimseden bişey beklememek biraz uzak durursan onlardan onları düşünmezsen huzurlu olabilirsin ben öyle yapıyorum artık sıkılsamda üzülsemde paylaşmıyorum onlarla.

boşa takıyorsun etmedikleri iyi işte yarın karşına geçip biz sana bunları bunları yaptık diyemez hemde onlara güvenip evlenmediniz ya diyosunki kardeşine yardım ediyolar etsinler bak sen onu söylüyosun sana etselerdi oda seni laf edecekti o yüzden en iyisi kendi yağında kavrulmak bak ben yeni evliyim bi seneye yakın oldu eşimin abisinin düğününü ailesi yaptı bizimkinde işi gücü var die kimse bişi yapmadı misafir gibi geldi gittiler zorlandık ama üstesinden geldik şükür şimdi onlar geldiklerinde utana sıkıla geliyo eşime bi laf diyemiyolar ama diğerine çatır çatır konuşuyolar boşver böle şeyler için hiiiçç huzurunu bozmaya değmez Allah can sağlığı versinde herşey halloluyo

ahh ahh nedir bu kaynanalardan çektimiz:18:kızlarr ben anladımkii saygı sevgii beş para etmiyoo bu zamanda ..senin başına kakana sende boş kalmicann..o fırsatı vermicen onların eline.onlar 1 diyosa sen 10 diycen bu böyle artık çok sustum hep başıma kalktılar bende cvp verdim artık ne dediyseler aynen iade:36:sonucunda yıllarımı susarak geçirdiğim zamana acıdım yani hep külkedisi posizyonundaydım ee maymun açtı gözünüü onlara papuç bırakmıyorum artık tabi böyle oluncada kıymete bindim:51:bilseydim baştan böyle davranmaya çalışırdım hepp saygı hep saygı nereye kadar :20:

bence fazla takılmışsn.
eşin de kabul etmiş haksızlıklarını, senden yana olmuş yani.
e bu insanlar da anne baba sende değil ama eşinde emekleri var öyle kolay kolay silip atılmıyo.
mesafe koymuş işte adam illa gidip annesinin babasının ağzını burnunu kırması mı lazım tepki olarak...
sen düşünmemeye ve eşinle aranı iyi tutmaya çalış canım...

boşver yardım etmesinler.zararları olmasında naparlarsa yapsınlar.
sen onlar yüzünden eşinle neden huzurunu bozuyorsun.bak oda neyin ne olduğunu biliyormuş.her defasında yüzlerine vurmasını bekleme,oda bilsin sende bilin ve buna göre davranın.onların hiçbir sözüne güvenip bir işe girişmeyin.
bir şeye adım atarkende bilin ki arkanızda size destek olacak bir aile yok.bunları bilirseniz buna göre adım atar hayal kırıklığı yaşamamış olursunuz.yapmayanda yapmasın,yapıpta başına kakacaksa hiç yapmasın daha iyi canım boşver.
birde bunlar yüzünden huzurunu bozuyorsun yarın yuvanda onlar yüzünden huzur olmasa gelipte sizin yuvanızı düzeltmeye mi kalkacaklar sanki?
anlıyorum seni inan ki nekadar zoruna gittiğini anlayabiliyorum.ama eşinde sürekli onların başına kakamaz bunu anne-babası sonuçta belki sen ağzına gelen lafı söylemek istersin ama o 1 kere söylese 2 kere susar.oyüzden eşine de kızma.bundan sonra buna göre bir tavır al sende,onlara ihtiyacın yok gibi davran,gelip gitmeye yüz bulamasınlar.
iyi günde herkes birbirinin yanında ama kötü gündekiler gerçek dosttur,yoldaştır.sende anlamışsın ki o aileden size yoldaş olmaz.sen kendi eşine sahip çık ve destek ol.

Son düzenleme:
hastada ederler
Kanserde ederler
delirtirlerde
sonrada adına "deli" derler..
yaparlar ederler ama onlar yapmamıştır..
sen kendi kendine yapmışsındır..
Bu işler böyle..
işine geliyosa derler

etme bulma dünyası güzelim..

ektiklerini biçerler elbet

iyiliği kucağına al kötülüğü at ardına..
Ben artık öyle yapıyorum ve kimse için yaşamıyorum.. Bencil biri oldum artık sadece ben diyorum..

Kimse umrumda değill
Sana sağlığını kim geri vericek "deli" diyip çıkıcaklar işin içinden
Adın deli kalcak..

Allah korkusu olmayan insanlar bunlar Rabbim ıslah etsin..

Hııı bu arada hani tamam diyip sözde ailesinin hatalarını kabul eden eşler varyaa külliyen yalannn sadece gözünüzü boyuyolar..
Tamam haklısın canımmm diyip idare ediyoo işte bi nevi sizi sıvazlıyoo sadece o anlık..
o EŞ zaten ağırlığını koyabilse dengeti korusa iş bu raddeye gelmezdi..
Hepsi yalannnnn dolan....
Annesine sen haklısın der sanada sen haklısın der akıılı adam..

Son düzenleme:
aynı dert bende de var...
sinir hastası oldum desem yeri. elbette bunlar çok düşünmekten kaynaklanıyor.
birde hiçbirşey yapmaz da biz vara yoğa bakmayız demezler mi?
ailem üstüne düşüne yaptı ama erkek tarafının tek düşündüğü gösteriş.
elalemin yanında biricik gelinleriyim.
ama başka zamanlarda komşu kızı bile benden daha değerli....
nişanlıyım şimdi 4 ay kaldı düğünüme ama nişanlıma aşık olduğum halde ayrılmayı düşünüyorum.
ikiyüzlü insanlar benim karakterimide bozdular.
ister istemez zırhları kuşanıyorsun ben savaşa değil evlenmeye gidiyorum sanıyordum.
nişanlımda ailesini hala tanıyamadığı için anlatamıyorum da .
ona göre ailesi melek. çünkü yaklaşık 10 sendir ailesinden uzakta yaşıyor. çok zor durumdayım. bir taraftan eşya bakıyorum gelinliğimi bile aldım. bir taraftan da ayrılmayı düşünüyorum. 24 yaşındayım ama gelin görün 40 yaşında gibiyimmmm

Benim başımdada seninkine çok benzer bir olay var canım...Benimkiler 500 bin tl ye ev arıyorlar ama dönüp oğullarına bir ihtiyacın varmı demiyorlar...Ne diyim ki,Allah yukarda...

Back
X