Bende ondan korkuyorum canimm ya onlara benzersem diye malesef tayin durumumuz yok buraya cakilip kaldimüzüldüm çok, ben de hiç gelemem, ki yatılı misafirliği hiç sevmem.
benim eşimin ailesi ise pek sever,
ama biz farklı şehirlerde yaşadığımız için büyük problem olmadı bizde.
taşınma şansınız var mı, yoksa onların değişeceklerini sanmam, belki zamanla siz değişip onlara ayak uydurursunuz
Farkli yapidalar bazen oyle davranislar sergiliyorlarki ne yapacagimi sasiriyormkendi doğrularında ısrarcı ol
denenmiş ve başarılı olunmuştur
Canin saolsn kuzumokuyamadım .. Nokta yok , paragraf yok ..
Cok cikmazdayim canim gorgu gercekten sifir kultur catismasi yasiyorum2 görümce, hatta 2 de elti var bende. Ama hiç problem yaşamıyoruz.
Bu aile yapısı, görgü meselesi sanırım.
Taşının imkanınız varsa, tayin filan hatta...
Ve kararlı olun, ısrar edip bir kararınızdan döndüremesinler mesela. İzin vermeyin koyduğunuz mesafenin değişmesine.
Zamanla kabullenirler.
Keskeee oyle bir imkanim olsa tasinabilsem ama agzimlada hoslanmiyorum sevmiyorum diyorm oyle bi kivama getiriyorlarki bakiyorumki yapmisim col vicdanliyim ve bu yuzden kaybediyormİki görümcesi olanlar evlenmesin demissiniz ama benimde 2 tane görümcem var, Allah'ım başından eksik etmesin kardeşten öteler. Bunun şu kadar görünce şu kadar elti ile alakası yok, tamamen uyum ve görgü meselesi. Demekki kendileri öyle alışmış öyle istiyorlar. Buldumcuk gibi davranmak hoşlarına gidiyor demekki. En başta hatayı köle gibi hizmet etmekte yapmışsın... Eşin sana destek oluyor ve seni ezmiyorsa, çok sık görüşmeyin. Taşınabiliyorsanız taşının...
Benimde iki gorumcem var ama cok sinsiler.arana mesafe koy, esinle aran bozulcak diye her dediklerine hee deme.gerekiyorsa onlar a diyince sen z demesini oĝren..Kizlar merhabalar araniza yeni katildim 1 yillik evli sayiliriz esimle aramda hic bir siknti yok yillarimizi vererek evlendik oda cabaladi bende ve senelerce birbirimizi egitim is vs. gibi nedenlerle bekledik neyse konuyu uzatip bas agritmak istemiyorum esimin ailesi inanilmaz derecede cahiller yanlis anlasilmasin lutfen kimseyi yargilamak asla haddim degil ama cileden cikacak duruma getiriyorlar bazen ayni sehirde yasiyoruz evlerimiz ayri istiyorlarki hergun birlikte olalim gittigimizde evlerinde kalmamiz icin esime israrlara dusuyorlar tabi onlarda bana geldiklerinde teklif bekliyorlar haliyle esimde kiramiyor 2 kizi var bir tanesi resmen annesine dosegini sermis esiyle cocuklaryla orada kaliyorlar ustelik evleri birbirine cok yakin benide peşkes cekmek istiyorlar sende kal diye ama ben boyle seylerden hoslanmiyorm ailemde asla bu durumlar yok yalniz yetistim haliyle oraya gidince ses gurultu kalabaliktan resmen trafik kazasi gecirmis gibi eve donuyorm esimde haklisin diyor oda sevmiyor aradiklarinda oda bende hoslanmiyoruz ayarinda olsun diyoruz ama nato taş nato mermer hafta sonlari 2 gun tatilim her hafta zehir oluyor esimle basbasa birsey yapamiyorz sosyal medyada paylasim yapsam sorun oluyor kendileri gelmedi diye burada bekar arkadaslara sesleniyorm 2 gorumce varsa o aileden uzak durun ben kayinvalideden cok onlardan cekiyorum 2 kardes birbirlerine dusmanlar ama yanyana geldiklerinde can ciger kuzu sarmasi oluyorlar ayrintiya inmeyecegim daha bircok sey var bende bunu gordukce kafayi yiyorum ve midem bulaniyor yuzume gulup arkamdan dedikodum yapiliyor kardesini bana kesen benimi kesmeyecek?asiri derecede kiskanclar..bir yere gidilecekse suru halinde gidiyoruz kizlar utaniyorum bir ewe 5 aile gidermi tek gidemiyoruz evime tek aile alamiyorm herkes tavir triplere dusuyor kalabalik oluncada yapamiyorum kizlar hizmetimden sohbetten yaptigimdan ettigimden birsey anlamiyorm kole gibi hizmet ediyorum ve cok yoruluyorum ama yaranamiyorum egitim hayati yuzunden ve annem kiyamadigindan boyle tempoya alisamadim..evlendigim gunden beri bu hareketleri gordukce samimiyetsiz geliyorlar hersey yedirme icirme degil bence iki guler yuz herseye bedel ama bunlarda oyle birsey yokcok farklilar neyin icine dustum diyorum ama esimle tek bir sorunum yok allahima sukrediyorum esim gibi bi insani kaderime yazmis diye ama gelin gorunku kv ve grmce sorunu evimin icine yansiyor kizlar huzursuz oluyorum esime cok fazla dert yanamiyorum ne olursa olsn atamaz ailesi birsey dedigimdede canini skma iyi olur diyor ama hic oyle gorunmuyor ne yapmaliyim ben kizlar akil verin kisa yazayim dedim ama cok uzun oldu hakkinizi helal edin
Ne yazikki bende gorumceyim kardes gibiyiz ama yeminler olsun hic boyle seyler yapmadim senede yada iki yilda bir gorusuruz oda kivaminda olur sonucta cok kotu olsa bile abimin hatri varYapcak bişey yok. Bu insanlar böyle gelmiş böyle gider ne yazık ki. Allah yardımcınız olsun.
Gercekten oyleler evime gelirler yatiya kalirlar siz evinize gelen misafirlerinizin nevresimlerini yikmazmisiniz ben onu yapmisim diye bir ton dedikodu yaptilar madem boyleysem girmem evine degilmi ama hala ayni arsizlik gelip yatiyorlar boylede gurursuzlarBenimde iki gorumcem var ama cok sinsiler.arana mesafe koy, esinle aran bozulcak diye her dediklerine hee deme.gerekiyorsa onlar a diyince sen z demesini oĝren..
Oyle yapiyorum ustelemiyorum dedikodularina dahil olmuyorum yorum yapmiyorum ama zorla onun icine itiyorlar ve ilk gnden beri bnle bir sorununuz varsa benimle halledin dememe ragmen hatalarini yuzune vurmama ragmen tik yokşunu bilir şunu söylerim
surat asarlarsa assınlar kendi doğrularınızdan şaşmayın
bir surat iki surat.. eşiniz de bişey demiyormuş
gördüğünüzde saygıda kusur etmeyin yeter
Mecbur yikiycan yikamayipta ne yapcakmisin bende yikarim ,begenmiyorlarsa gelmesinler evine sen niye onlara uymak zorundasinki onlar sana uysunlar.Gercekten oyleler evime gelirler yatiya kalirlar siz evinize gelen misafirlerinizin nevresimlerini yikmazmisiniz ben onu yapmisim diye bir ton dedikodu yaptilar madem boyleysem girmem evine degilmi ama hala ayni arsizlik gelip yatiyorlar boylede gurursuzlar
Kesinlikle ayni memleketliyiZ orf adet gelenekler cok farkli sunu bilirim egitim aile kokeni cok onemli burada okumamis ama kendini gelistirmis insanlari tenzih ediyorum kizlar cekilecek gibi degiller esimle allah korusun bosanirsak sebebi ailesi olurKultur catismasi cok zor gelir insana bende esimin ailesiyle kultur catismasi yasamistik, her dediklerine heher diyordum ama bi baktim eziliyorum sonra cok iyi mesafe koydum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?