Yikadim ki temizlige onem veren biriyim bunu karsidakine hissettirecek boyutta degilim ayarimi bilirim ama ben ne yapicam bilmiyorumMecbur yikiycan yikamayipta ne yapcakmisin bende yikarim ,begenmiyorlarsa gelmesinler evine sen niye onlara uymak zorundasinki onlar sana uysunlar.
Ayni seylerden bende gectim canim benim esimin aileside cok geri kafali evimde yaptigim yemegime kadar kiyafetlerime kadar kv ve gorumce burnunu sokuyordu sirf esim icin her dediklerine he diyordum ama sonra bi baktim cok sey kaybediyorum yapcagin tek sey onlarin her dedigini yapma ..Yikadim ki temizlige onem veren biriyim bunu karsidakine hissettirecek boyutta degilim ayarimi bilirim ama ben ne yapicam bilmiyorum
Ben 2 sin canim:)) benim de tek sansim esim esim gercekten cok iyi ailesi oyle diye esime kizamiyorum ki..Kesinlikle ayni memleketliyiZ orf adet gelenekler cok farkli sunu bilirim egitim aile kokeni cok onemli burada okumamis ama kendini gelistirmis insanlari tenzih ediyorum kizlar cekilecek gibi degiller esimle allah korusun bosanirsak sebebi ailesi olur
Tipki beni anlatmissiniz yaptigim makbule gecmiyor gercekten esim yanimda olmazsa coktan farkli boyutlari almistik hep kendimi ayarlarina dusme farkin kalmaz onlardan diyerek telkin ediyorum kuzum herseyimizi esimle tek yaptik kimse yanimizda yoktu ama sonradan boyle biz varizlara dusunce icimden gelmiyor yakinlasmakAyni seylerden bende gectim canim benim esimin aileside cok geri kafali evimde yaptigim yemegime kadar kiyafetlerime kadar kv ve gorumce burnunu sokuyordu sirf esim icin her dediklerine he diyordum ama sonra bi baktim cok sey kaybediyorum yapcagin tek sey onlarin her dedigini yapma ..
Bana yazdiniz sanırım bu mesajı ama siz beni yanlış anlamissiniz. Ben onları haklı bulmuyorum zaten. Sadece yaptıklarıni açıklarken sizde onlar gibi konusmussunuz. Anlatım tarzinizdan bahsediyorum ben. burda herkes gelin olduğu için sadece sizin tarafınızdan bakıyor tabiki olaya. Birde sakın 2 gorumceli evlenmeyin falan demissiniz sonra kendinizi curutmussunuz bende gorumceyim ama kardeş gibiyiz diye. Demekki herkes aynı değilmiş. Benim sorunum sizin uslubunuzla alakalı yoksa derdinizde haklı olduğunuz yanlar cogunlukta. Allah kolaylık versin mesafenizi koyun gerekirse konuşmayın o zaman bu kadar rahatsizsaniz.Fikrinize saygi duyuyorum benim evime gelebilirler sknti degil ama baskasinin evine gitmek hos olurmu size soruyorum normal aksam oturmasina esli cocuklu bu konuda gorgusuzsem eyvallah vardir bi gordugunuz bildiginiz insan icine dusmeden anlamiyor ne yazik ki belkide yasamadiginiz icin size boyle geliyor olabilir yazamadigim cok sey var lutfen olcusuz yargilamayin
Iste cok sukur diyorum yine halime benden daha vasat olanlar var kimseye anlatamiyorsunda bu zamanda senin mutsuzluklarindan mutluluk cikarip yuzune gulen arkandan soven cok var keimseye malzeme cikarmak istemiyorumBen 2 sin canim:)) benim de tek sansim esim esim gercekten cok iyi ailesi oyle diye esime kizamiyorum ki..
Cok tesekkur ederim canim evet orada bi parantez acmaliydim her gorumce icin degil diye ama gercekten aile cok onemli.Allah razi olsun duaya ihtiyacim var kendimi yiyorum cunku icimi acacak kimsem yokBana yazdiniz sanırım bu mesajı ama siz beni yanlış anlamissiniz. Ben onları haklı bulmuyorum zaten. Sadece yaptıklarıni açıklarken sizde onlar gibi konusmussunuz. Anlatım tarzinizdan bahsediyorum ben. burda herkes gelin olduğu için sadece sizin tarafınızdan bakıyor tabiki olaya. Birde sakın 2 gorumceli evlenmeyin falan demissiniz sonra kendinizi curutmussunuz bende gorumceyim ama kardeş gibiyiz diye. Demekki herkes aynı değilmiş. Benim sorunum sizin uslubunuzla alakalı yoksa derdinizde haklı olduğunuz yanlar cogunlukta. Allah kolaylık versin mesafenizi koyun gerekirse konuşmayın o zaman bu kadar rahatsizsaniz.
Konusuyorumm ama bas etini yiyen es profiline burunursem geri teper diye korkuyorum cok saolum gercekten her biriniz bana ilac gibi geldinizyapacak tek şey katı durup bu mesafeyi şimdiden ayarlamak. zamanla daha beter duruma gelir çünkü taviz vere vere. çağırdıklarında eşin desin ailesine gelemeyiz yorgunuz, plan yaptık sinemaya gideceğiz vb. bu bir olur iki olur sonra mecbur alışacaklar. eşinle ciddi ciddi konuş olaylardan sonra geçiştirme.
Eşin yanında nasıl olsa ve aynı fikirdesiniz gerisi teferruat.Cok tesekkur ederim canim evet orada bi parantez acmaliydim her gorumce icin degil diye ama gercekten aile cok onemli.Allah razi olsun duaya ihtiyacim var kendimi yiyorum cunku icimi acacak kimsem yok
Sukurler olsun ki yanimda insallah boylede giderEşin yanında nasıl olsa ve aynı fikirdesiniz gerisi teferruat.
Ayni biz bizde herseyimizi kendik ysptik onlara ne olduysa soz sahibi oluyorlar iste..Tipki beni anlatmissiniz yaptigim makbule gecmiyor gercekten esim yanimda olmazsa coktan farkli boyutlari almistik hep kendimi ayarlarina dusme farkin kalmaz onlardan diyerek telkin ediyorum kuzum herseyimizi esimle tek yaptik kimse yanimizda yoktu ama sonradan boyle biz varizlara dusunce icimden gelmiyor yakinlasmak
Kaderimiz boyleymis canim yinede allah kotusunden korusunAyni biz bizde herseyimizi kendik ysptik onlara ne olduysa soz sahibi oluyorlar iste..
= Boyle insanlara istedigini yap yaranamazsinIste cok sukur diyorum yine halime benden daha vasat olanlar var kimseye anlatamiyorsunda bu zamanda senin mutsuzluklarindan mutluluk cikarip yuzune gulen arkandan soven cok var keimseye malzeme cikarmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?