Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
% 90 aynı şeyleri yaşıyoruz . Ben de aramıyorum hiç pişman değilim abisii evlenecek yabancı gibi gidip oturup kalkacağım.bınların karakterleri bu birbirlerine olmadık küfürler ederler yarın da hiç birsey olmamış gibi davranırlar . Benden de aynı şeyi beklediler ama benim gururum izin vermez muhabbetimi kestim bayramdan bayrama bir gün kalıyorum evlerinde bu insanlardan uzak duracaksın tehlikeli tipler..asla memnun edemezsinSelam arkadaşlar,
Çeşitli sebeplerden dolayı eşimin ailesi ile aram soğuktur.
Ben tutucu bir ailenin kızıyım. Eşimin ailesi ise gayet modern daha doğrusu geniş bir ailedir (modern demek olmaz, cünkü sonradan görmelik var) dört kardeşler ve nasıl bir terbiye görmüşler bilmiyorum, ne anneye, babaya, büyüğe yani insana karşı olan tavırları fazlasıyla saygısız ve ahlaksızlar. Eşimde ailesine karşı öyle, bana ve aileme karşı ama gayet saygılıdır. Onlar için bu durumlar gayet normal. Bir birlerinin kalplerini kırmaktan çekinmezler ama sonradan hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar. Benide öyle sandılar ve 8 aylık hamile iken gece gündüz ağlamama sebep oldular. O sıkıntı dan gebelik te yemek bile yiyemedim ve oğlum dünyaya yeterince gelişmeden geldi
Şimdi hepsine uzak duruyorum. Kaynanamın yanına, eşimin hatrı için, haftada bir gidiyorum. Ama herkes olanları unutmuş gelin bizi aramıyor sormuyor diye söyleniyor. Doğru söyliyeyim içimden de gelmiyor aramak. Ama zatem kendimi zorlayıp yanlarına gidiyorum her hafta, her gün arayıp rapor vermemin ne manası var??? Kaynanamın ve görümcemin amacı ne? Baştan gıcıktım ve bir sene geçti hala sevemiyorum. Bu durumun evliliğimi sonlandırmasından korkuyorum. Çünkü eşimin zoruna gidiyor belliki...
Belki de onların gayet normal hareketleri size tuhaf geliyor. Muhafazalardan kastınız ne, modernen kastınız ne biz ne anlayalım. Ama saygısızlık ve ahlaksizliksa konu insanın eşinin ailesi hakkında bunları söylenmesi de çok ahlaklı ve saygılı hareketler değil.Selam arkadaşlar,
Çeşitli sebeplerden dolayı eşimin ailesi ile aram soğuktur.
Ben tutucu bir ailenin kızıyım. Eşimin ailesi ise gayet modern daha doğrusu geniş bir ailedir (modern demek olmaz, cünkü sonradan görmelik var) dört kardeşler ve nasıl bir terbiye görmüşler bilmiyorum, ne anneye, babaya, büyüğe yani insana karşı olan tavırları fazlasıyla saygısız ve ahlaksızlar. Eşimde ailesine karşı öyle, bana ve aileme karşı ama gayet saygılıdır. Onlar için bu durumlar gayet normal. Bir birlerinin kalplerini kırmaktan çekinmezler ama sonradan hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar. Benide öyle sandılar ve 8 aylık hamile iken gece gündüz ağlamama sebep oldular. O sıkıntı dan gebelik te yemek bile yiyemedim ve oğlum dünyaya yeterince gelişmeden geldi
Şimdi hepsine uzak duruyorum. Kaynanamın yanına, eşimin hatrı için, haftada bir gidiyorum. Ama herkes olanları unutmuş gelin bizi aramıyor sormuyor diye söyleniyor. Doğru söyliyeyim içimden de gelmiyor aramak. Ama zatem kendimi zorlayıp yanlarına gidiyorum her hafta, her gün arayıp rapor vermemin ne manası var??? Kaynanamın ve görümcemin amacı ne? Baştan gıcıktım ve bir sene geçti hala sevemiyorum. Bu durumun evliliğimi sonlandırmasından korkuyorum. Çünkü eşimin zoruna gidiyor belliki...
ben de katlıyorum ve sanırım yeni evli olduğunuz için farklı bir aile kültürüne uyumda zorlanıyorsunuz. eşiniz ve evliliğin devamı için bazı şeyleri hoşgörü işe karşılayıp bazılarını da görmezden gelirsenz sizin için daha kolay olur herşey..Esin o tarz bir ailede büyümesine ragmen seninkilere saygılı davranıyormus o nedenle onun hatrına sen de biraz resmi bir sekilde arada sırada arayabilirsin bence
Esin senin ailene öyle davranmasa onunkiler de umurunda olmasın diyeceğim ama esin için, onu mutlu etmek için birazcık cabalayabilirsin bence
İnsan nasıl bu duruma gelir anlamıyorum. Anne ve babanın sözü çocuklarına hiç geçmiyor. Eşim evlenene kadar evde bile yaşamıyordu, şimdi niye hiç bize gelmiyorsun diye eşime veryansın yapıyorlar. Şimdi kıymete bindi herşey onlar için -.-% 90 aynı şeyleri yaşıyoruz . Ben de aramıyorum hiç pişman değilim abisii evlenecek yabancı gibi gidip oturup kalkacağım.bınların karakterleri bu birbirlerine olmadık küfürler ederler yarın da hiç birsey olmamış gibi davranırlar . Benden de aynı şeyi beklediler ama benim gururum izin vermez muhabbetimi kestim bayramdan bayrama bir gün kalıyorum evlerinde bu insanlardan uzak duracaksın tehlikeli tipler..asla memnun edemezsin
İnan benimkiler haftada biri bile haketmiyorlar. Yine eşimin ailesidir diye gidiyorum.Yok gelin diye bir kavram
Evlendiğin gün,gelinlik giydiğinde gelin oldun sadece arkadaşım. Ondan sonra,eşinin karısı oldun. Onlar kendi kendilerine arkandan konussunlar aramıyor falan diye bosver haftada 1 görüşüyorum bende ayni sekilde
Adam olana fazla bile derler ya ama bu kelimeyi esimin ailesi icin söylüyorum .Sen en iyisini yapiyorsun bence
Hay ağzına sağlıkBok vardı sanki. Oturaydık anamızın dizinin dibinde
Kadına yetmiyor işte. Her defasında bu durumu eşimin yanında dile getiriyor üstelik. O anda esip gürlememek için kendimi zor tutuyorum.Zaten haftada bir gidiyormuşsunuz. Daha bir de neden arayacakmışsınız. Ne kadar saçma. İnsanlar ilgi delisi olmuş iyice
Çocukların anayı babayı başkalarının yanında küçük düşürüp rencide etmek bence gayet ahlaksızca bir hareket
Kim demise halt etmiş. Evdeki kavgalarımızın hepsi onun ailesi yüzünden olur. Eşimle aramda hiç bir sorun yok aslındabazen herkes siz evlenin aileler dışarıda kalıyor diyor ya külliyen yalan tamda ailenin içine giriyor evlilikte aile çok önemli
Aynı ya eşim evlenmeden önce sabah çıkıp 11 de geliyormuş evine . Şimdi niye gelmiyorsun niye aramıyorsun . Evlendin değiştin demeler. Kıskanıyor kaynanalar netİnsan nasıl bu duruma gelir anlamıyorum. Anne ve babanın sözü çocuklarına hiç geçmiyor. Eşim evlenene kadar evde bile yaşamıyordu, şimdi niye hiç bize gelmiyorsun diye eşime veryansın yapıyorlar. Şimdi kıymete bindi herşey onlar için -.-
Nede güzel yazmışsınız. Malesef hiç güçlü değilim ve huzurumu bozan hiç kimseye ve hiç birşeye tahammülüm yok. Çok yıprandım ve çok yoruldum çünküAnladığım kadarıyla kırılgan bir yapınız var. Malesef hayat bizi olmaya alıştığımız pamuklar da büyüdüğümüz ailemizden alıp farklı çevrelere sokabiliyor. Hayat böyle bişey değil. İstediğiniz insanlar her zaman etrafınizda olamaz istemediğiniz insanlar da her zaman sizden uzak duramaz. Biraz güçlü olmanız ve sağlam bir psikolojiye sahip olmanız lazım. Kendinizi korumaniz gerekirse onlara anladıkları şekilde olmanız lazım. Bu sadece aile ilişkilerinde değil iş hayatında da böyle. Kimse bize ailemizin davrandığı gibi prenses muamelesi yapmıyor. Siz güçlü durun ve onlarla başa çıkmanın yoluna bakın. Evladiniz var her şeye takılmasını ve evliliginizi bu sebeplerle bozmayin
Benimki oğluna niye hep kayınçolarınla takılıyorsun, niye kendi kardeşlerinle takılmıyorsun (iki küçük kız kardeş ve bir de ağabeyi var) diyor.Aynı ya eşim evlenmeden önce sabah çıkıp 11 de geliyormuş evine . Şimdi niye gelmiyorsun niye aramıyorsun . Evlendin değiştin demeler. Kıskanıyor kaynanalar net
İnanın deniyorum. Kendi kendime çabalıyorum. Ama bir laf duyuncada hemen koruma duvarlarımı örüp uzak durmak istiyorum. Ben bunları yaşamak için evlenmedim diyeFarklı kültürde insanların farklı ailede terbiye görmüş kişilerin kaynaşması kolay değil.Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama bur bir süreç zamanla oturur büyük aile ilişkisi.Oyle bir ailede yetişmesine ve alışkanlıklarının farklı olmasına rağmen senin ailene karşı kendine belli ki çeki düzen veriyor esin,bu da sana değer verdiğini gösterir.Bence sende biraz çaba gösterebilirsen aşarsınız bu günleri.
Ne yapa bilirim??? Ben babamın karşısında ayak ayak üstüne atmaya çekinirim. Ve böyle bir aileye gelin geldim :/ dedikodu değil sadece biraz içimi dökmek istedim ve sakinleşmek istedim