Eşimin ailesi

Aaaay şimdi bayılırım
Hıımm iyi iyi benim kardeşlerle ortak girince kaça gelcek tık tık tık hımm iyi iyi bir çorap parası

Erkeklerle çok iyi empati yapıyorsunuz yorumlarınızda,adeta özdeşleşiyorsunuz,ya çok objektifsiniz,ya da x kromozomunuz biraz fazla
Teşekkür ederim :/
Bu Kromozom fazlalığıyla ilk itham edilişim değil muhtemelen sonda olmayacak
Özdeşleşmek değilde empati ve empati sonucu doğan adalet diyelim. Bu konuyu bir erkek açsa ne yorumlar gelirdi diyor ve ona göre yorum yapıyorum. Sonuçta adaletli olmadan adalet bekleyemezsiniz.
En basitinden bakın bu konu sahibi vatandaş bir erkek olsa ve aslında neredeyse somut bir suçu olmayan kendi halinde yaşayan kaynanasına bu derece kin duysa, hatta aldıkları arabaya kadar laf etse o adama ne tür yorumlar gelirdi? Cevabı hepimiz biliyoruz...

O mevzuyu ilk sayfalarda ben de eleştirdim zaten,artı oğlum evlenirken ben malikane bile satın alsam gelini ilgilendirmez,tüm malvarlığımı ona serecek değilim,bunda hemfikiriz,ben tüm mesajlarınıza göre yorum yaptım,erkek denildi size biliyorum,ben öyle demiyorum,bence %89 kadınsınız

%89 hımm oldukça spesifik :) teşekkür ederim

kimse kimseyi el üstünde tutmak zorunda değil.Oğluyla evlendin diye dünyanın merkezine seni mi oturtmalı.
Gelmedi gitmedi yarın torunları oldumu herhafta gelirler bu sefer bunu dert edersin.

Kayınvalideden mi boşanıyorsunuz,ayrıca namaz hac Allaha olan borcu,bunlar için oğullarıyla evlenmemişsinizdir herhalde
hacca gidip namaz kılan insanlar ama hak hukuk .kul hakkı ,iyilik bilmeyen insanlar anlamında kullanmış.ki evet öyle insanlar malesef çok. kuran okuyan namaz kılan ama evlat ayrımı yapan ,bolca yalan söyleyen ,kalp kıran ...

resmen net cevap. diyemedıklerımı dedınız.

Gelin mevludu diye bir sey mi okudum ben, o ne yahu?

bir de baskasina gidiyor bana mevlut yaptirmiyor demissiniz,
e davete icabet ediyor kadin, kendi de benim gibi bu gelin mevludu de ne ki diye dusunuyor belki, ne acayipsiniz ya.

Emin ol derdin falan yok. Sadece kendi kendine oluşturduğun beklentilerin var. Ve yazdıklarının hiç biri saygısızlık için neden değil. Herkes birbirini sevmek zorunda da değil zaten. Dolayısıyla boşuna bahane arama. Ama insan olan yedi lat yabancı hastalandığında bile üzülür. Sevdiğin adamın annesi hastayken bile bu tavirdaysan gariplik sende demektir.

Sizin sorununuz esinizin ailesiyle degil kendinizle. Yaptiginiz fedakarlik icin simartilmayi bekliyorsunuz. Kimse sizi simartmak zorunda degil. Esinizle mutluysaniz teyzesi yengesi annesi cok mu onemli? Ayrica gelin mevlidi ev mevlidi nedir ya?

Kendine araba aldığı için ağzının payını verdiğiniz hiçbir insan size saygı duymaz. Kadın iyi alttan alıyor sizi. Canım bile diyormuş. Zararsız insanların huzurunu kaçırmayın, yazık günah. Biraz gerçekçi olun. Empati yapın

Merhaba arkadaşım
Boşversene ne güzel işte karisanin edenin yok evine burnunu sokanib yok kendine neden bunu dert ediyorsun ki....
Evet iyi olsun araniz kim istemez ama belliki yıldızlarınız tutmamış hoslanmamissiniz birbirinizden . ...
Böyle mesafeli olmak kotu birşey degil saygisizlik olmadiktan sonra ...
Bence hic kafaniza takmayin boyle seyleri...
Birde bunları dusunup kurmak kendinizi doldurmak yerine kendinize ugraslar edinin boyle bos seylere kafa takmayın

Keske benımkı de hiç gelmeseydı de bu kadar rezıllıgı yasamasaydım. Evime her gelişlerinde bir hır gür cıkarırdı. Ya brnim moralimi bozar giderdi yada kocamla bizi kanlı bıçaklı edip giderdi. Bosver en iyisi gelmemeleri .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…