Eşimin ailesi

Kimi ilgi ister kimi ilgiden bunalir, kimi evimde is yemek yapsin der kimi hicbir seye dokunmasin isime karismasin der... oyle yapsa da boyle yapsa da sevilmez su kaynanalar :)) esine yansitmani onermem. Icini rahatlatmak icin anlatabilkrsin. Onlarin huyu oyle napayim diyecektir:)) arar annesini arayin sorun der, onun demesiyle arar bir kere. Ama ne gerek var. Dedim aradi da noldu:)) salla gitsin.
Hayaller hayatlar durumunu hepimiz yasiyoruz. Kim bilir o da nasil bir gelin istiyordu ki! O da kendince oyle diyordur.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sanırım gençsin ve yeni gelin psikolojisinden kurtulamamışsın. Yeni evlenmiş olmana ve yeni gelin olmana bu kadar anlam yükleme. Gelmezlerse gelmesinler, ki gelmek ve ev görmek zorunda değiller hatta ev görmeye gelmek kadar saçma birşey de yok bence. İnsanlardan anlamsız beklentilere girip kendini bu kadar önemseme bence. Bırak kim neyi istiyosa onu yapsın hatta uzak olsunlar ohh ne güzel

Amaan ne yapacaksın teyzesini halasını, boşver. Ben hiç hissetmiyorum eksikliğini, hepsi yabancı bana, konuşacak ortak konu bile bulamıyorum ki, böylesi en temizi.

Keşke benimkilerde benden uzak olsalar oh hiç dert etmezdim.derdiniz tuhaf geldi k.bakmayın

Yeni evlilere ev görmeye gidilir. Ben öyle biliyorum. Kaynaman benim kapımı açmadı. Beni yanlış anladınız.
Her yörede farklı olabilir ,mesela bizde öyle birşey yok.çok abartmışsınız bu ev görme işini ve diğer gelinini sizden çok seviyor olabilir ,bunu da kabul etmelisiniz

E zaten sevmiyorsunuz bırakın gelmesin. Ya sevmediğini bir insanı hergün görmek zorunda kalsaydınız? Ya oğlumun evi deyip yanınıza yerleşseydi? Ya da burada hemen hergün okuduğumuz o diğer kaynanalar gibi size eziyet etseydi? Bence dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Eşinizle mutlu musunuz? O zaman gerisini boşverin

Kv evime gelmiyor diyen gelin de ilk defa görüyorum. Tamam işte keyfine bak ayrıca eşinle ilgili yazdığın cümle çok kaba, belki senin de çocuğun olmuyordur, nerden biliyorsun ? Bir sürü sebebsiz infertilite vakası var.

Kafamda deli sorular...
Eminim kaynananız da kusursuz değildir ama düğün öncesi evini yenilemesinden size ne yahu? Bir de mesaj atıp ağzının payını vermiş. O da "Sana mı soracaktım?" deyip sizin ağzınızın payını vermedi mi?

Herkesin kendi çoluk çocuğu, telaşı, hayat gailesi var. Akrabalarının sizin derdinize düşmemesi normal, merak etmek zorunda değiller. Ben eşimin çoğu yakın akrabasını düğünde gördüm sadece. Bir kere bile aklıma gelmedi bunlar beni niye aramıyor diye. Niye arasın ya, ne garip?

Kaynananız sizin için niye mevlit okutsun mesela? Bir de nasıl önemsiyorsanız evin eksiklerini giderince kendi kendinize okutacakmışsınız. Allah, ya rabbim...

Ve bunlar günlük hayatınızı etkiliyor, sürekli bunları düşünüyorsunuz. Kendinize neden daha ciddi, kayda değer gündemler belirlemiyorsunuz? Mesela lütfetmişsiniz gibi eşinizi "bu haliyle bile" kabul etmenizi sorgulayın. Hayat arkadaşlığı, hastalıkta sağlıkta falan diyoruz, hatırladınız mı?
Kusura bakmayın, onları bilemem ama sizin zihniyetiniz de az teneke değil hani...

Bu da dert mi..
Beklentileri biraz aşağı çekin .
Kafaniz rahat , heyecan aramayın bence . Öyle tehlikeli oluyorlarki kv ler bu soylediklerinize pişman olursunuz.
Bebek yapın madem bak o zaman nasıl koşarak geliyor

Bu da dert mi..
Beklentileri biraz aşağı çekin .
Kafaniz rahat , heyecan aramayın bence . Öyle tehlikeli oluyorlarki kv ler bu soylediklerinize pişman olursunuz.
Bebek yapın madem bak o zaman nasıl koşarak geliyor
Bebek yap diyorsun da eşi azospermiymiş, yani eşinde sperm yok. O yüzden diyorya kv beni el üstünde tutsun.

ağzının payını verip!!!! kii hiç hakkınız olmamasına rağmennnnn,
ve hala üstüne ilgi alaka bekliyorsunuz, pesss!!!

Düğün arefesi kendi evini yeniledi, yeni araba çektiler.
Kaynanama bir mesaj atıp ağzının payını verdim, ama umursamazlığı beni verem edecek. Ben niye bu kadar umursamaz olamıyorum???

bende konuda ençok buraya takıldım

12 senelik evliyim eşimin ne teyzesi ne halası ne amcaları geldi

gelmesinler daha iyi ömrümde bir kere göreceğim kapımdan çıktıkları anda dedikodumu yapacak insanlar için

yorulduguma değmez di zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…