Eşimin ailesi

bu yazdığınız cümleyi eşiniz görse ne kadar üzülürdü. bazı insanlara hayret ediyorum. sorunun en başı sizsiniz.

tavsiyemdir akraba kişilerini bu kadar takmayın gelmedikleri gelmelerinden iyidir benim eşimin ailesiyle bir sorunum yok çok şükür el üstünde tutulurum ama halası amcası teyzesi gelmiş gelmememiş umrumda olmaz ben de 1 yıllık evliyim hala teyzeleri evime gelmemiştir hiç kafama takmam not: ayrıca eşinizin sorunu ile ilgili onu her haliyle kabul ettim cümleniz çok yanlış geldi bana unutmayın sizde de bir sorun olabilirdi eşiniz sizin hakkınızda böyle düşünse ne hissederdiniz. Eşinize bu durum hakkında yanlış birşey söyleyip evliliğinize zarar vermeyin ömür boyu mutluluklar dilerim

işte sonrada sabah olduğu gibi millet gelip k.valide k.peder konularına atıfta bulunan sahte, dalga geçmek amaçlı konular açıyor

şu konuya ve daha nicelerine bakınca bu tip şeyleri hak ediyor muyuz,evet ediyoruz derken buluyorum kendimi.

Eşinizin durumunu bilerek evlendiniz. Sizde aynı durumda olsanız sizin aileniz eşinizi el üstünde mi tutacak sırf bu sebepten. Bence çok kırıcı bu konuşmalarınız. Hepimizin başına gelebilir aynı durum.
Ayrıca gelmesinler kimseyi zorla kolundan tutup getirtemezsiniz. Gelselerdi bu sefer sürekli geliyolar diye konu açardınız eminim.

İyi de alınganlık yapacağınıza sevinin. Eşimin teyzesi neden bana gelsin gitsin ?
İş mi arıyorsunuz kendinize

siz esinizle yaptığınız tercih sonucu evlendiniz. şartları biliyordunuz

o yüzden bu tercihten memnun değilseniz acısını ne eşinizden ne de ailesinden bekleyin. hayat tercihler üzerine kuruludur. siz mağdur değilsiniz, aksine siz seçtiniz. kimse size telafi ya da teselli etmek zorunda değil. sizin buna ihtiyacınız yok çünkü. olur ki pişmansanız yolunuz açık olsun. ama insanlara ilgiye sevgiye alacaklı gibi yaklaşırsanız daha çok itersiniz kendinizden. talep edilebilir ama alacaklı konumda eli belinde olmak sözle ifade edilmese de anlaşılır. ki burda yorum yazanlar da bi fikir edindi bir şekilde sizi tanımasa da..
düşünürseniz ...
selamlar

Öncelikle şunu söyleyeyim arkadaşım eşinin durumu eksiklik değil oda emin ol böyle birşeyi asla istemezdi ve içten içe eminim ne kadar üzülüyordur. Benim eşimdede aynı durum söz konusu okuyunca sanki benim ciğerim yandı.. bu Rabbimin verdiği bi imtihan hayat arkadaşı olarak eşine evet dediysen bu durumu bilip bu seninde imtihanın.. aile konusuna gelecek olursak belliki sıkılıyorsun çevre istiyorsun kendi çevren varsa önceliği onlara ver he kocamın ailesiylede iyi olayım onlarlada bağım kuvvetli olsub diyorsan ilk adımı sen bekleme gelinleri olarak yap çayını böreğini pastanı ara kaynananı anne al teyzemi kuzenleri bana çaya gelin de böyle böyle başlar ilişkiler. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evladınız olur mutluluklar dilerim

Bebek yap diyorsun da eşi azospermiymiş, yani eşinde sperm yok. O yüzden diyorya kv beni el üstünde tutsun.
Öyle mi ben de üye adı falan sandım kendime gülüyorum şu an cehalet işte ne bileyim

belki de esın senı bu kadar cok sevdıgı ıcın cekemıyorlardır ya da baska bırsey.

her ne ıse .. bosver . uzak kalsın , sureklı senı rahatsız etmesınden ıyıdır. mesafelı ol ıste ne guzel.

kaynan teyzemi düşünüyorsun başka işinmi yok. gelmesinler daha iyi az laf duyarsın az sinirin bozulur. mevlüte çağırmamazlık yapma sakın. ileride ellerinde koz olur. iyice dışlarlar seni. çağır sen gelmezlerse takma gelirlersede misafir muamelesi yap. onlara her yaptığım gider eşinede gider ama sen eşide görüntü yap. gelmezlerse ağzını açıp bişey deme. inşallah gelmezlerde senin eline koz verirler.

Size değil de kendi altına araba çekti diye kalkmış ağzının payını verdim diyen gelinin ben de yüzüne bakmam, ayrıca da bir güzel ağzını yırtardım onun. Ne demek oğlunun sevdiği kadınmış da, her haliyle kabul etmiş de, el üstünde tutulması gerekirmiş de, valla ayağımın altına alırım benim evladımın rahatsızlığını başına kakanı, kusura bakmayın. Kimbilir ne ters davranışlar yaptınız da o taraftan kimse görüşmek istemiyor sizinle.

En sevmediğin kaynananın (sizin tabiriniz) evinize gelmemesine üzülmek de bir garip doğrusu.
Bu arada altına araba çektiden sonra okumaya tenezzül etmedim

Allahım ne buyuk acılar
Ablacım sen iyi misin?Kendine dert mi arıyorsn?
Nene ne güzel demiş,kendinize kitlenin diye.
El onlar el.Onlardan bekleme fazla bisey.
Benim kvdem düğünde 1 bilezik taktı bana.
Teyzesi çeyrek bile takmadı.
1 sene durdum durdum.En sonunda bi cemiyeti vardı teyzenin.
Valla benden çeyrek falan beklemesinler dedim kvdeme.Bize takmadılar dedim.
Kvdem aa olur mu bizim taktığımız bileziğin yarı parasını teyze verdi dedi
Ortak danaya girer gibi 1 bileziğine girmiş adamalar
Hepsinin evi barkı,maasları var.
Kimisini öyle kabul etcen.Bakcan önüne:)

Son paragrafı okumamsım
azosperm adam ,haklısın .Yasaması bile ayıp bu günahla.
Bunu düşünüp söylemeniz bile ayıp.
Siz suclaamaya devam edin ama azospermin tedavisi var.Üzüleerek söylüyorm ordan yürümeyin kocanıza..

Kv kp gelir fakat hala teyze 100 km uzaktan gelecekse çok gereksiz bence çünkü yatılı kalmaları gerekecek.Ben şahsen hala teyze olsam ev görmeye diye kalkıp 100 km gidip kimsenin evinde kalmam.

Bence siz evliliği ve gelin kaynana ilişkisini çok yanlış biliyorsunuz herkes ister güllü ballı geçinmek ama sizin gibi düşünmek zorunda değil kimse. Benim kaynanam evime geldiğinde oğlum 4 aylıktı. Toplamda 2 kere geldi. Ben de 2 kere gittim. Benimkiler de çok ilgisizler. Sevmiyor olabilirler sevmek zorunda da değiller. Sana Bi zararları yoksa sen de Bi beklenti içine girme bırak gelmesinler gitmesinler. Siz uzak durduğunuz için de onlar yanaşmıyor olabilir. Biz ayda 1 2 kere telefonlaşırız nasılsın iyi misin diye o kadar. Sen şuna bunu yaptın bana yapmadın diye hiç düşünmedim bile. Siz de bu kadar takmayın ya da siz biraz ılımlı olmayı yanaşmayı deneyin. Birde sağlık konularında ben onu öyle kabul ettim demeniz çok çirkin. Yarın kimin başına ne geleceği belli olmaz. Sizin bilmediğiniz nasıl bir rahatsızlığınız var acaba. Kendine araba aldı eşya aldı diye siz ağzının payını veremezsiniz hele de düğün arifesinde sizin paranızla izinsiz alınmadıysa. Bence önce kendinizi sorgulayın.

Bu konuyla ilgili degil ama azoospermi konusundan TESE yontemini gorustunuz mu doktorunuzla? Tese sonrasi icsi yontemi denemeyi teklif etmediler mi? Bu bir umut olabilir sizin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…