EŞİmin ailesi

Kv şehir dışına çıktı 1 haftalığına yeğeni hastaydı vefat etti o yüzden.
köyde oturuyor kv eşim dedi ki 2 saatliğine gidip bi haber alalım evden diye bende kabul ettim neyse qittik.
Ben bi süpürge açığ sağı solu topladım bekar kaynım var bulaşık falan bırakmış onu yıkadım
Bu sırada eşimin teyzesi geldi köyde komşular bu arada.
Ordan burdan konuşurken laf evlenme mevzusuna qeldi ve bekar kaynım için muratı ne zaman evlendiriyorsunuz kız baksanıza yaşı geldi vs dedi.
Eşimde tayze kendi bulsun evleneceği kişiyi şimdi zamn böyle falan gibisinden konuştu.
Sen kendin buldun da ne oldu dedi güldü o an anlayamadım ne demk istediğini kadının 3 oğlu var biri 5 defa evlenip evlenip ayrıldı bi geliniyle hiç konuşmuyor
Biri ise ne olduğu belli değil aile düzeni bozuk yani
Benimkiler kendi buldu da çekiyoruz gibisinden şeyler söyledi biraz sivri dilli ve adeletsiz bir kadın ( birde hacı yani )
Kimse pek sevmiyor ailede bu yüzden.
Eşimin ailesi ile ilk başlarda iyi idik
Ama kv çok beklenti içine girdi onunla yaşamamı istiyor adeta inek bakayım tarla tavan yapayım bu tür şeyler bekliyor
Ben köyde büyümediğim için bu tarz işleri pek bilmiyorum ama oraya gittiğim zaman da bacak bacak üzerine atıp oturmuyorum bulaşığını yıkarım temizliğini yaparım boş durmam yani
Muhtemelen bu teyzeyle kv benim desikodumu yapmış çünkü 4 yıldır böyle bir laf söylemedi hiçç
Normalde hazır cvbm ama o anda anlamadığımdan mı nedense cvb veremedim bi daha ki karşılaşmada bi laf ederse hakkından geleceğim zaten de.
Şimdi bu konuyu eşime açsam mı neden böyle böyle dedi sen neden cvb vermedin diye.
Eşimde o an kızımla uğraşıyordu ya duydu duymamazşıktan geldi yada duymadı
Bence hiç açma. Adam kaale almamış kadını. Başkaları yüzünden evinin huzirunu bozme

Sen kendin buldun da ne oldu dedi
Eşin ne dedi o öyle söyleyince ??
Devamında Konu nasıl ilerledi yani ??
Teyze Kendini bilmez patavatsız birisi belli..
Her Eşini kendi bulanın sonunun oğlu gibi olacağını düşünüyor herhalde..
senin kv de oğlunun mutlu olmadığına dair arkandan atıp atıp tutuyosa demek ki :/
teyze de o yüzden öyle söylemiş olabilir..:/
Sen Eşim benden ben eşimden memnunum Kaldı ki bizim gibi evlenip mutlu olan çiftler çok deyip lafı ağzına tıkasaydın keşke

ne güzel daha ne istiyon... ben aradığımda da aramıyosun die şikayet ediyodu... sonra kavga ettik kurtuldum aramaktan..vazife bilinciylee yapılan şeylerden hoşlanmıyorum zaten...

Neden eşinin cevap vermesini bekledin, birilerinin sizi savunmasını, hakkınızı korumasını beklemeyi bırakın artık. "Ne olmuş kendi bulmuşsa biz memnunuz birbirimizden, seni memnun etmeyen bir şeymi var?" deseydin bir daha yanında sözlerini seçerek konuşmayı öğrenirdi. Eşinde sen söylemeden bozulduğunu anlardı zaten.

Evet önemsiz olduğunu biliyorum ama mide bulandırıcı

Neden önemsiz olsun, ortada haddini bilmez terbiyesiz cahil bir kadının size laf dokundurmasi var. Bazi kadınlara önemsiz gelme nedeni nedir bilmem ama kendine ozsaygisi olan hicbir kadin bunu kabul edip susmak zorunda degil. Ama soyle de bir sey var akli basinda birisiniz saniyorum, cahille munakasaya girmeye de gerek yok. Esinize hafifce dert yanarsaniz eşiniz arkanizdaysa sorun etmeyin. Kendinizi ezdirmeyin ama onlarin seviyesine de inmeyin.

Back
X