- 13 Şubat 2022
- 13
- 27
- 3
- 31
- Konu Sahibi Neslihamaka
Merhabalar , yıllardır buralardayım ama ilk defa konu açmak nasip oldu
Benim bir derdim var muhtemelen herkesin az çok bildiği şeyler . Evleneli 5 ay oldu . Eşime aşık olarak evlendim aynı şekilde o da beni el üstünde tutardı evlendikten sonra da öyle ancak bir problemimiz var . Eşimin Ailesi evlendiğimiz dönemde maddi olarak bir şey yapmadıkları gibi (muhtemelen ikimizde çalıştığımız için ) düğünde hiç istenmeyen para mevzuları döndü . Bana gelmesi paraların bir kısmı eşimin ailesine gitti tabi bunu kimse kabul etmedi her neyse dedim bu konuları konuşmaktan dahi imtina ediyorum . Bütün masrafları kendimiz yaptık gocunmadım kabul ettim çünkü eşime aşıktım kimse benim mutluluğuma gölge düşüremezdi sineye çektim. 5. Ayımdayım ve ben çok yoğun bir iş temposu içerisindeyim buna rağmen eşimin ailesi (bana 1 saat uzaklıkta bir ildeler) gelip günlerce kalıyorlar. İşten eve nasıl perperişan geldiğimi gördükleri halde 1 hafta kalıyorlar onlar gidiyor kaynım geliyor 3-4 gün kalıyor . Bir iki gün boş kalıyoruz görümcelerim geliyor 2 gün kalıyor onlar gidiyor küçük kaynım geliyor 5 gün kalıyor . İnanın çok yoruldum ( çok ciddi bağışıklık sistemi hastalığım var bu arada ) hiçbir özelimiz kalmadı . Resmen eşimi göremiyorum . Alttan alta çok yoğun ve yorgun olduğumu bu kadar misafirliği kaldıramadığımı söylememe rağmen dan diye giriyorlar içeri . Bu durumu eşime açtığımda “ Ne yapayım gelmeyin mi diyeyim seni çok seviyorlar iyi ağırlıyorsun “ diyor . Kendi kendime sert ve net olayım geldiklerinde yüzlerine gülmeyeyim dedim inanır mısınız hiç tarzım değildir somurtmak ama başardım görev gibi ağırladım gönderdim hala geliyorlar
Kimse bu kız hasta , çalışıyor , yorgun demiyor gelen gelene . Eşim bu konuyu asla önemsemiyor ve yorgunluğumu görmesine rağmen mecburuz deyip konuyu kapatıyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim :)
Sevgiler

Sevgiler