• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman o sıkıntıymış. Öyle birileri olsa ben de gerilir, sıkılırdım sanırım.

Ne bileyim biz böyle büyüdük. Türkiyenin dört bir yanına yayılmış kocaman bir sülalemiz var. Her bölgede birileri var o derece 😂 küçükken de her yaz tura çıkar teyzeler halalar gezerdik ailece. Sonra onlar başlardı gelmeye teker teker. Şimdi o kadar sık görüşemiyoruz ama fırsat bulunca bir araya geliyoruz özellikle kuzenlerle. Hiç bişey yapamazsak tatil ayarlıyoruz.
Adam gibi adamla görüşülür valla. Hadi ben kendi akrabamı dizginleyebiliyorum da eşiminkileri de eşim dizginlemeliydi. Erkekler gerçekten hiç bir şeyden anlamıyorlar benim gözümde. Sen de sana gelene gidersin, Karşılıklı olmalı hep bu işler. O zaman keyifli olur. Yoksa eziyet.

Size yetiyor olabilir, demek ki ailenize bağlı değilsiniz. Ben kardeşlerimi yeğenlerimi bir sene görmesem deliririm sanırım.

Yakın olsa niye kalsın zaten, insanlar şehir dışından geliyorlar.
Evet evet cok dogru, bu aileye baglilik sikintili bir sey zaten goruyoruz burada bir suru konuda, Ben almayayim kalsin

Esimin ailesi baska sehirdeler.surekli esimi arar evimizin ozelini bence konusurlar cunku okadar uzun sure insan ne konusur.neyse.birde bebegim var.gelmeyi bende gunlerce kalmayi cok severler her yaz.bir yazda iki kez geldiklerini bilirim kaynanamlarla gorumcemin.neyse.gorumcem yine geliyor cocuklariyla ve 10 gun kalacakmis.esimde surekli cagiriyordu zaten.ben bu kalmali misafirlik olayindan yoruldum esim katlanacaksin kafasinda..ne yapmali?
10 gun kımseyı agırlayamam bebekle dıyın.Alın cocugu gıdın aılenıze.Otursun hızmet etsin kendı.
Bu adamlara ne kolay gelıyor ya yatılı mısafır.
Kendılerı sabah gıdıp aksm geldıklerinden,cagırdıkları mısaafırı kadın agırlıyor tabı.Ne guzel dunya!

Bir sene orada, bir sene burada derken senede bir mi görüşecekler yani? Ayrı ev tutulur demişsiniz bir de, çok yapılan bir şeymiş gibi, kimler yapıyor bunu? Ben pek görmedim. Herkes yazlık memleketlerde yaşamıyor ya da oralara gidip kalma alışkanlığı yok ki. Parasını da geçtim.
Bir defa orda, bir defa burada bulusulsun o zaman, para ya da vizyon yoksa. Neden hep gelin evinde

10 gün çok uzun bir süre değil bence. Zaten ayda yılda bir görüşüyorlarmış, bırakın hasret gidersin insanlar 😊

Adam gibi adamla görüşülür valla. Hadi ben kendi akrabamı dizginleyebiliyorum da eşiminkileri de eşim dizginlemeliydi. Erkekler gerçekten hiç bir şeyden anlamıyorlar benim gözümde. Sen de sana gelene gidersin, Karşılıklı olmalı hep bu işler. O zaman keyifli olur. Yoksa eziyet.
Çok kalabalık sülale. İyisi de var değişiği de 😂 sevdiklerimle görüşüyorum ben. Eşler de iyi anlaşınca kuzenden çok arkadaş grubu gibi oldu. Otel rezervasyonunu ilk yaptıran şu tarihte şurayı aldık diyor, müsait olan gitmek isteyen hemen rezervasyon yaptırıyor. Bir bakıyoruz 10 oda olmuşuz 😂

Karşılıklı olmalı tabi ki. Aksi rahatsız edici olur. Eşinin ailesi zaten türlerinin son örneğiymiş. 🤪

Geçen hafta ablam bendeydi. Beş yetişkin iki bebekle. 11 gün kaldılar. Daha az kalsalar üzülürdüm, hatta ısrar ettim kalın diye ama döndüler mecburen. Senede 2-3 kez ancak görüşebiliyoruz çünkü, çok özlüyoruz. Ben gidince de bi hafta 10 gün kalıyorum en az.

Eşim bu konuda sorun çıkarsa çok rahatsız olurdum. Huyum da pistir muhtemelen misilleme yapardım 😬
kudra senin ablan sana her türlü yardım eder 11 gün her şeyi beraber yaparsınız ve bu şekilde tabi bu 11 günden zevk alırsın ama bir de görümcenin geldiğini düşün küçük bebekli bir eve hiç bir işte yardımı olmayan görümceyi düşün kocanın da hiç bir işe elini dokundurmadığını düşün

İyi de farklı şehirlerde yaşıyormuşsunuz, insanlar evlatlarının, kardeşlerinin evine gelmesin mi? Ya da gelince 2 gün kalıp dönsün mü?
10 gunde kalınmaz ama .Gercekten zor.Helekı cocukla.Evdekı gergınlıgı hıssedıyor cocuklar daha bı huysuz oluyorlar.3-5 gun
kalsın gıtsın.Cıdden 10 gun zor.

Siz neden gitmiyorsunuz
Görümce kv ayrı ayrı geleceğine siz gidin ikisini de aynı sürede görmüş olursunuz
Gidin 1 ay kalın
Eşinizin izni yoksa o gitsin siz kalmaya devam edin
Bundan sonra hep gelicem sevdim burayı diyin
20 gün görümcede 20 gün kvde de kalın
Biz gittikçe gelecek diyip çekerler ayaklarını belki

kudra senin ablan sana her türlü yardım eder 11 gün her şeyi beraber yaparsınız ve bu şekilde tabi bu 11 günden zevk alırsın ama bir de görümcenin geldiğini düşün küçük bebekli bir eve hiç bir işte yardımı olmayan görümceyi düşün kocanın da hiç bir işe elini dokundurmadığını düşün
Ay yok valla canım çıktı. 7 aylık 2 bebek vardı. Üstümden tren geçti resmen 😂 ama çok seviyorum napim.

Çok kalabalık sülale. İyisi de var değişiği de 😂 sevdiklerimle görüşüyorum ben. Eşler de iyi anlaşınca kuzenden çok arkadaş grubu gibi oldu. Otel rezervasyonunu ilk yaptıran şu tarihte şurayı aldık diyor, müsait olan gitmek isteyen hemen rezervasyon yaptırıyor. Bir bakıyoruz 10 oda olmuşuz 😂

Karşılıklı olmalı tabi ki. Aksi rahatsız edici olur. Eşinin ailesi zaten türlerinin son örneğiymiş. 🤪
Nesilleri de tükenmiyor boyuna çoğalıyor amipler 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X