Kız gerçekten unutmuşlardır belki bir çekirdek için yapma yaniMerhaba arkadaşlar aslında sıkıntım büyük deyil güzel giden evliliğim var eşimin ailesi türkiyede tek sorun bayaga bi cimri olmaları biz yurtdışında yız onların durumu kötü deyil orta seviyede burda canım çekirdek çekti hani pazarda satılanlar burda yok onlardan bizim tanıdığımız türkıyeye gitti bizde onunla cıkolata çay falan hediye gönderdik eşimin ailesine dedimkı size zahmet çok canım çekti bize biraz çekirdekten alıp gönderir misiniz onlarda tamam kızım falan dedi tanıdığımız 3 haftalığına gitmişti tatile geleceği hafta belliydi eşimin ailesi yanlarına uğramış hafta cumartesi gitcez demisler bizimkiler 3 hafta boyunca almamış adamda aniden cuma yola cıkmısta güya alamamışlar biraz bozuldum açıkçası sizce nasıl davranmalıyım hiç oralı olmadım onlarda eşime demişler 1 gün önce gitmiş falan diye eskiden sık sık harçlık yollardık artık bende kestim senede 1 2sefer yolluyor eşim ondanmı kaynaklanıyor bilemedim
Pazarda çekirdek satıldığını ilk defa duyuyorum mutlaka vardır bulunduğunuz yerde çekirdek taa başka ülkeden isteyecek şey mi bulamadınız konunun cimrisi sizsiniz gibi geldiMerhaba arkadaşlar aslında sıkıntım büyük deyil güzel giden evliliğim var eşimin ailesi türkiyede tek sorun bayaga bi cimri olmaları biz yurtdışında yız onların durumu kötü deyil orta seviyede burda canım çekirdek çekti hani pazarda satılanlar burda yok onlardan bizim tanıdığımız türkıyeye gitti bizde onunla cıkolata çay falan hediye gönderdik eşimin ailesine dedimkı size zahmet çok canım çekti bize biraz çekirdekten alıp gönderir misiniz onlarda tamam kızım falan dedi tanıdığımız 3 haftalığına gitmişti tatile geleceği hafta belliydi eşimin ailesi yanlarına uğramış hafta cumartesi gitcez demisler bizimkiler 3 hafta boyunca almamış adamda aniden cuma yola cıkmısta güya alamamışlar biraz bozuldum açıkçası sizce nasıl davranmalıyım hiç oralı olmadım onlarda eşime demişler 1 gün önce gitmiş falan diye eskiden sık sık harçlık yollardık artık bende kestim senede 1 2sefer yolluyor eşim ondanmı kaynaklanıyor bilemedim
"İncir çekirdeğini doldurmayan" şeklinde başlayan bir söz var ya, hah işte tam o mesele. Yahu çekirdek yüzünden eş ailesine düşman olunur mu? Başka sebep bulamadınız mı desteği kesmek için? Cidden ayıp ediyorsunuz.. sakın bu manasız fikrinizi eşinizle de paylaşmayın, biz duyduk o duymasın.Merhaba arkadaşlar aslında sıkıntım büyük deyil güzel giden evliliğim var eşimin ailesi türkiyede tek sorun bayaga bi cimri olmaları biz yurtdışında yız onların durumu kötü deyil orta seviyede burda canım çekirdek çekti hani pazarda satılanlar burda yok onlardan bizim tanıdığımız türkıyeye gitti bizde onunla cıkolata çay falan hediye gönderdik eşimin ailesine dedimkı size zahmet çok canım çekti bize biraz çekirdekten alıp gönderir misiniz onlarda tamam kızım falan dedi tanıdığımız 3 haftalığına gitmişti tatile geleceği hafta belliydi eşimin ailesi yanlarına uğramış hafta cumartesi gitcez demisler bizimkiler 3 hafta boyunca almamış adamda aniden cuma yola cıkmısta güya alamamışlar biraz bozuldum açıkçası sizce nasıl davranmalıyım hiç oralı olmadım onlarda eşime demişler 1 gün önce gitmiş falan diye eskiden sık sık harçlık yollardık artık bende kestim senede 1 2sefer yolluyor eşim ondanmı kaynaklanıyor bilemedim
Yurtdışında bizim bayıldığımız çekirdekleri kuş yemi olarak satıyorlar, o şekilde arayıp bulabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar aslında sıkıntım büyük deyil güzel giden evliliğim var eşimin ailesi türkiyede tek sorun bayaga bi cimri olmaları biz yurtdışında yız onların durumu kötü deyil orta seviyede burda canım çekirdek çekti hani pazarda satılanlar burda yok onlardan bizim tanıdığımız türkıyeye gitti bizde onunla cıkolata çay falan hediye gönderdik eşimin ailesine dedimkı size zahmet çok canım çekti bize biraz çekirdekten alıp gönderir misiniz onlarda tamam kızım falan dedi tanıdığımız 3 haftalığına gitmişti tatile geleceği hafta belliydi eşimin ailesi yanlarına uğramış hafta cumartesi gitcez demisler bizimkiler 3 hafta boyunca almamış adamda aniden cuma yola cıkmısta güya alamamışlar biraz bozuldum açıkçası sizce nasıl davranmalıyım hiç oralı olmadım onlarda eşime demişler 1 gün önce gitmiş falan diye eskiden sık sık harçlık yollardık artık bende kestim senede 1 2sefer yolluyor eşim ondanmı kaynaklanıyor bilemedim
hamile değilseniz çok da üzerinde durulacak bir mevzu değil (insan hamileyken illa da o şeyi istiyor) bayatlamasın diye erken almamışlardır. Ben youtube den yurt dışında yaşayan bir kaç kişi takip ediyorum sürekli marketlerde made in turkey menşeili ürünleri gösteriyorlar illa ki vardır.Merhaba arkadaşlar aslında sıkıntım büyük deyil güzel giden evliliğim var eşimin ailesi türkiyede tek sorun bayaga bi cimri olmaları biz yurtdışında yız onların durumu kötü deyil orta seviyede burda canım çekirdek çekti hani pazarda satılanlar burda yok onlardan bizim tanıdığımız türkıyeye gitti bizde onunla cıkolata çay falan hediye gönderdik eşimin ailesine dedimkı size zahmet çok canım çekti bize biraz çekirdekten alıp gönderir misiniz onlarda tamam kızım falan dedi tanıdığımız 3 haftalığına gitmişti tatile geleceği hafta belliydi eşimin ailesi yanlarına uğramış hafta cumartesi gitcez demisler bizimkiler 3 hafta boyunca almamış adamda aniden cuma yola cıkmısta güya alamamışlar biraz bozuldum açıkçası sizce nasıl davranmalıyım hiç oralı olmadım onlarda eşime demişler 1 gün önce gitmiş falan diye eskiden sık sık harçlık yollardık artık bende kestim senede 1 2sefer yolluyor eşim ondanmı kaynaklanıyor bilemedim
ben konuyu okurken desteği çekirdekten önce kestikleri kanısına vardım hani şey demiş desteği kestik de çekirdeği o yüzden mi almadılar anlamında."İncir çekirdeğini doldurmayan" şeklinde başlayan bir söz var ya, hah işte tam o mesele. Yahu çekirdek yüzünden eş ailesine düşman olunur mu? Başka sebep bulamadınız mı desteği kesmek için? Cidden ayıp ediyorsunuz.. sakın bu manasız fikrinizi eşinizle de paylaşmayın, biz duyduk o duymasın.
Bak onu yanlış anlamışım ben. Ya çok garip işler...ben konuyu okurken desteği çekirdekten önce kestikleri kanısına vardım hani şey demiş desteği kestik de çekirdeği o yüzden mi almadılar anlamında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?