- 24 Aralık 2024
- 447
- 424
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
4 senedir evliyim eşimin ailesi ile 3 senedir görüşmüyorum.3 kardeş beraber evlendiler bir kaç ay ara ile onlara ev verildi aile apartmanında ayrıca eşya ve altın yapıldı bizede yapmadılar hiç bir şey.Neyse bu planlar ben yokken yapılmış zaten ben üstüne çalışınca bırak vermeyi bizden beklediler.Ondan sonra saygısızlıklarına artık dayanamadım karşılık verince kavga ettik kaynım evden kovdu üstümüze yürüdü kaynanam onları tuttu anneme küfretti olayla alakası olmadığı halde .Bir kaç olay yaşandı.Eşim önceden dengeyi kuramasada sonra onlarla irtibatı kesti 2 defa gitti 1 defasında ben git dedim ama misafir gibi.Neyse kaynamam bir defa birine arattı gelin bizi arasın diye bende görüşmek istemiyorum maddi manevi mağdurum dedim.Üstüne bütün akrabalara da gelin kıskanç diğer gelinleri kıskandı işte kötü biri demişlerdi.Doğum yapınca eşime demişler gelelim mi istemedim.Bu gittiğinde de oğluma oyuncak araba kıyafet koymuş poşete eşim almamış gerek yok demiş.Benim zoruma giden onlara hem mal verdi hem herkese övdü hem yardımcı oluyor evlerini bile temizlemişti.Hem aldılar hem iyiler.Zoruma gidiyor.Eşimle kavga ediyorum.Sizce onlarla görüşseydim daha mı iyi olurdu.Kayınlarım çok kindar yaşlanınca da siz bakın derler.Eşime evime gelemezler dedim.Sen haklısın biz mutlu olalım yeter boşver görüşme diyor ve ben konuyu açmadan asla açmıyor.Ama eşimin telefonunda görüyorum diğer torunlara takı alıyorlar bakıyorlar gene zoruma gidiyor.Eşim de zaten bana hep böylelerdi diyor ve gerçekten umursamıyor benim için oğlum ve sen dünyaya bedel diyor.Şükür maddiyat olarak 0 la gelmiştik çalıştık evimizi aldık 1 yıllık borçu kaldı arabamız 500 binlik var.Bilmiyorum kızlar ben gereksiz mi düşünüyorum üzülüyorum yoksa kim benim yerimde olsa takar mıydı