- 24 Aralık 2024
- 458
- 424
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Aralarıda mükemmel demedim en azından görüşüyorlar ama ben varken bile diğer iki eltim evlenmeden sürekli kavga ediyorduBu da garip değil mi ya? Herkes konu sahibine haksızlık yapıyor. Hem kendi ailesi hem eşinin ailesi. Bunda bir tuhaflık var. İki tarafın da böyle olması kötü bir tesadüf de olabilir imkansız demiyorum ama bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Misal kayın ailem beni küfür edip kovdu diyor. Neden ama? Neden böyle bir şey yaptılar? Bu aşamaya nasıl gelindi? Tüm gelinlerle araları kötü olsa anlarım da diğer gelinlerle araları çok iyiymiş. Özellikle herkesin konu sahibine abartılı derecede kötü davranması garip değil mi?
Mesela bir konuda annem evlenirken bana bir şey yapmadı demiş ama cümle arasında çeyiz için bir şey almayı teklif ettiğini, kendisinin borca girme nasıl ödeyecen diyerek reddettiğini söylemiş. Annesi de bundan dolayı daha teklif etmemiş olabilir. Veya kayın ailesi diğer kardeşlere aile apartmanında yer vermiş, konu sahibi aile apartmanında oturmam demiş olabilir vs vs. Belki bu tarz olaylar vardır. Diğer tarafları dinleme şansımız olmadığı için bilemiyor olabiliriz.
Konu sahibi hiç özeleştiri yapıyor musun? Ben çok fedakar bir insanım bu yüzden böyle oluyor gibi kendinizi pohpohlamaktan bahsetmiyorum. Ciddi manada özeleştiri yapıyo musunuz? Ben de geçmiş konularınızı okudum da sürekli her iki ailenin de sizi bu kadar dışlaması sadece onlardan kaynaklı mı?