ahhh bacım ahhhh bu kayınvalide kayınpederler evlenmişim iki çocuk annesiyim gecmişeler karsıma ikiside işte zamanında biz seni istemediydik diyolar kocamda bası öne eğri yorum yok... ahhh ben olacaktım orda benm annem babam eşime öğle diyecekti bak nasıl susturuluyordu onlar.... hıhhh dedim içimden çokta fifi ... çokta umrumda sanki ... hatta ii bile oldu öğrendiğim zamanı gelince el den ayaktan gidince yanıma gelmeye calışırlardı ... zamanında beni istemeyeni bende o zaman istemeyiveririm olur biter dimi....
o yüzden arkadaşlar ben kalbimin bir yerine hep not atarım zamanı gelince hepsinin karsılığı verilecek :)
biras önce bir arkadaş içim içimi yemeği nasıl bitirecek nasıl huzura kavuşacagım demiş ... oda zamanla oluyor arkadasım alışıyorsun bu tür seylere sanki normalmiş gibi geliyor yaşadıkların ...
o yüzden arkadaşlar ben kalbimin bir yerine hep not atarım zamanı gelince hepsinin karsılığı verilecek :)
biras önce bir arkadaş içim içimi yemeği nasıl bitirecek nasıl huzura kavuşacagım demiş ... oda zamanla oluyor arkadasım alışıyorsun bu tür seylere sanki normalmiş gibi geliyor yaşadıkların ...