Esimin Ailesi

Zehrasilam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
39
0
86
35
Avusturya
Merhaba arkadaslar,
Öncelikle size bu olayin baslanhiclarini anlatmak istiyorum. Esim ile ben 5 aylik beraberlikden sonra nisanlanmaya karar vermistik. Nisandan sonra kültürlerimizin farkli oldugunu hissetim ailesiyle ama esim farkliydi. Dogru düzgün aramazlardi sormazlardi. Birde beni cok rahatsiz eden bir konu vardi onun 1 yas kücük kiz kardesi. Aralarindaki samimiyet inanilmazdi. Tamam benimde abim var nisanli, ama yerine göre saygim sonsuzdu. Benim esimin kardesi öyleydiki afedersiniz bak buram nekadar sert diyerek elini turup hanimlarin malum yerine dokundururdu, ben telefondayken ay ben cok üsüyorum beni isitsana diyip birlikde yatarlardi. Bornozla yaninda gezip altindada topuklu gülüsürlerdi. Utanmadan kasiklarini acar ay buram cok aciyor derdi. Ve ben hep göz yummusdum. Esim sokakda beni degil kiz kardesini kiskanirdi etegini cek diye benim kisa etekle gezmeme hicbirsey demezdi. Kardesi arardi bizim bulusmalarimizda gelirmisin ahmet araba bana lazim diye rahat vermezdi. Nisanliyken anlicaniz bunlar oldu. Sonundada bana tavir yapardi artik bende onunla muhattap olmadim fazla. Aileside annesi babasi ve kücük kardesi esimin (üc cocuklar) sacma sapan hareketler inanilmaz derecede sorumsuzluklari bitmezdi. Bunlara ragmen evlendim. Dügün den sonra aramadik sormadik acikcasi bende baski yapdim. 2 sene görüsmedik ta ki oglum olana kadar cikdilar geldiler . Neyse ailesidir torunlaridir diye sesimi cikarmadim ama bunlar gece gündüz bilmeden müsaitmisiniz demeden sürekli geldiler. Artik illallah dedim. Esim bana onlari zaten istemedigini anlatirdi biz sevgiliyken. Dügün bitsin herkez kendi yoluna derdi. Ben ama suan onun aslinda kopamadigini hissetdim ve annesiyle babasiyla ve kücük erkek kardesiyle görüsmeyi onaylamayi düsündüm tek sartla kiz kardesi evime giremez diyerekden. Ama sorun surdaki hepsini yazmadim ama ailesiyle okadar sorunlar yasadikki nisanliyken görüsmemizden bile rahatsizlik duyarlardi. Ya neyapsam karar veremiyorum. Disardaki bu durumu bilen herkez kiz kardesi ensestmi diye soruyor neolacak neyapiyim bilemedim esim cok sessizdir agzini bicak acmaz kimseye karsi o yüzden cok kavgalar ettik neoliur yardimci olun fikirler verin bana simdiden tesekkürler buarada esim 29 yasinda kiz kardesi 27

Son düzenleme:
su anda sıze yakın bıryerdemı oturuyorlar

Acikcasi esimin safligina vermisdim ve evlenince düzelecegine inaniyordum bana cünki kesinlikle görüsmek istemiyorum diyordu

bende abimle çok samimiyimdir hiç tartışmadım 7 yaş var ama hiç oramı buramı görmedi tutmadı.
abi kardeşini sakınır ama karısını daha çok sakınması lazım. abim eşini daha çok kıskanır bana bişey demez sana kocan karışsın derdi olması gerekende bu.evlatlık falan mı acaba??
malesef aileler kardeşlerin nasıl yetişmesi gerektiğini bazen beceremiyorlar.
devir değişti artık herşeyi beklerim.
çok garip günahlarını almayalım ama ııııyyyyyyy bi tuhaf oldum tövbe tövbe
insan abisi doktor bile olsa orasına burasına ölüm kalım meselesi olmadıkça dokundurtmaz açmaz nebileyim

Acikcasi esimin safligina vermisdim ve evlenince düzelecegine inaniyordum bana cünki kesinlikle görüsmek istemiyorum diyordu

bi insan ailesiyle neden görüşmek istemesin değil mi bu kadar. var demek ki bir şey. bence bunu eşinizden öğrenmeyin. bazen birşeyleri bilmemek daha iyi. insan yıkılıyor..
sadece görüşmesinler . görüşmelerini engelle.

okurken içim almadı (kusura bakmayın sapık mı bunlar ya
kız kardeş bekarmı halen

Allah aşkına bende mi tuhaflık var anlamadım.
Nişanlanıyorsunuz.
Görümce abinin elini orasına burasına dokunduruyor,bornozla kikirdeniyor ve siz bu adamla düğün yapıyorsunuz öyle mi?
Hiç mi düşünmediniz bu insanlar bir garip diye?
Ananız babanız nasıl razı geldi ki?

Kücüklügünden beri esimi asagalamislar dügünümüzdr borca harca soktular ve hic benimle ilgilenmefiler diye görüsmek istemiyormusdu ve aramiz aciliyor diye yani onun söyledigi bunlar

Hakikatten çok ilginç. Nişanlıyken bu anormal halleri gördükten sonra ben bir kez daha düşünürdüm nasıl bir insanla evleniyorum diye. en başından sorgulamaman şimdi olanlardan daha vahim.

tehlikeli biri o zaman
eşin bu durum hakkında bişey demiyormu
yani senin tepkine kızmana haklısın falan demiyormu

Evet tartisimalarimizda haklisin sen ne desen ama ben neyapiyim baska görmedik ailemden yapmicam felan derdi ama dügünümäzde bile esimin. Annesi kardesinin bekar arkadaslarini ordan burdan toplatirmis esime daha yeni ögrendimde bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…