Esimin Ailesi

töbe töbe bu nasıl abi kız kardeş ilişkisi.Benim de abim var onun yanında açık şeyler giymeye bile utanırım..yani biz böyle yetiştik.
senn böyle bir adamı nasıl kabul ettin kardeşinin orasını burasıını elliyormuş.bu kabul edilecek bir şey değill

vallaaa çok garip arkadaş.....görünürde nişanlıyken ailesine bağlı adam ne hikmetse evlendikten sonra görüşmem yollarımız ayrı diyor vede görüşmüyor

Onuda salakligimdan bana öyle seyler olmicak daha normalde böyle yapmazdi ama o simarikdir hep ve dedigim gibi ben esimle konusdukdan sonra esim degisdi ama o kiz pesini birakmadi hep bi samimiyet aradi esim yüz vermedi vede dügün bitsin onlarlada isim bitti derdi sadece simdiki sorun annesiyle ve babasiyla görüsmekden yana o kizi oda istemiyor ama ben ailesinin bunu kabul etmiceni düsünüyorum
Benim ailemde bukadar oldugunu bilmiyordu.

Bu konuyu ailesiyle konusursam suclu beni cikarrirlar demekki senin yüzünden oglumuz arayip sormadi derlerse ya ?

Konustum annemlerle görüsürüm ozaman sart koyarim o kizi istemedigimi diyor ama bir anne ve bir baba nasil kabul ederki ilkinde olmasada ikincisinde getirirler bence

o zman o kızla konuş en iyisi ben senin bu davranışlarından rahatsız oluyorum de

Konustum annemlerle görüsürüm ozaman sart koyarim o kizi istemedigimi diyor ama bir anne ve bir baba nasil kabul ederki ilkinde olmasada ikincisinde getirirler bence

yahu arkadaşım şart koşsa ne olur koşmasa ne olur?
siz değilmisiniz orasını burasını elletiyordu,bornoz topuklu ayakkabıyla kikirdiyorlardı diyen.

elleten kardeş,elleyen abi değil mi?

tek suçlu görümcemi yani.kızı eve sokmazken abisini kocanız yapmadınız mı?

çok rica ederim açın gözlerinizi.yazık ediyosunuz hayatınıza.

o kızın eve girmemesinden daha başka daha büyük bir sorun var ortada.
o da kocanız.

.
Haklisiniz tabiki ama dedigim gibi esimle ben konustukdan sonra esim ondan uzak durdu ve bana sans ver dedi vallaha da kötü niyetle degil bizim ailede herkez böyle dedi. Sen benim gözümü actin dedi. Sorun surdani kiz kardesi yapisiyor o ona soguk davranincada ailesi kabullenmiyor kiz kardesi bana karsi tavir aliyor

Dedigim gibi esim ben esimle konustukdan sonra degisdi hatta dügünden sonra iki sene görüsmedik ama simdi tekrar adandilar

şu an görüşüp görüşmemesi mesele değil ki; ne kadar anormal , etik olmayan insanlar olması akıl almaz bir durum. Anneleri babaları bir şey demiyor muydu bunların hallerine? Hadi birinin mayası bozuk, ya diğeri?

canım benim ben seni anlıyorum ama anlatamıyorum.

bu iş konuşulunca 'aaa evet sen benim gözümü açtın' denilecek kadar basit değil.

bu adam evlenecek yaşa gelmiş.kocaman adam olmuş.siz konuşunca mı anladı hata olduğunu.

bu o kadar basit bişey değil.herkes böyle ailede ne demek?

demekki sizin çocuklarınız da bu şekilde yetişecek demek.adam bu yaşa gelene kadar sakınca görmemiş yapılanlarda,siz konuşunca mı anladı yani?

Normalde yüz vermedi ne demek yav?
Ellemiş işte bir keresi,5 keresi mi olur bu işin?

Hayir onlarda kardesleriyle öyle sesleri cikmazdi hatta gezsinler tozsunlar isterlerdi tamam anne baba tabiki kardeslerin iyi olmasini ister de bukadar olmaz bunlar böyle ama esim bambaska oldu o akillandi dedigim gibi ve ailesini silmisdi ama onlar tekrar tekrar geldiler coxuk gelince hicbirsey olmamis gibi davrandilar paralar hediyelerle göz boyamaya calisdilar

Normalde yüz vermedi ne demek yav?
Ellemiş işte bir keresi,5 keresi mi olur bu işin?

laale hanım;

işte bu hep dişi köpek kuyruk sallamazsa diyen zihniyet.
hala daha insan ilişkilerini anlamayan zihniyet.
bir kere oldu.eee?
tamam o zaman bi daha olmasın.
biri beşi on u olur mu bu işin?

Hala aklım almıyor.
Bile bile nasıl kabul edersiniz böyle bir evliliği...
Abi kardeş... Tövbe Yarabbim tövbe! Evlerden ırak!

laale hanım;

bir kere oldu.eee?

Ayol buradaki dişi kız kardeş!!!

Bilemiyorum canım tabi eşini tanıyan sensin ama kardeşine bu şekilde karşılık veren bir adam hakkında ön yargı dahi olsa çok iyi şeyler düşünemediğim için kusura bakma. Etik olmayan bir durum var ki o da farkındaysa görüşmek istemiyorsa bunu belli edin. O edemiyorsa sen belli et.
İlla ki sözlü, yazılı bir şeyler olmasına gerek yok. Ama anlamıyorlarsa onu da yap. Sonuçta ben senin yerinde olsam ahlak anlayışı kıt olan insanları hayatıma almazdım.

ne güzel yazmışsınız bu yaşa gelmiş adam eşi uyarıncamı anlamış davranışlarının anormal olduğunu burada çok okudum görümcem eşimle samimiyeti abartıyor saçma hareketleri var gibi konuları ama bu kadarına pes diyorum

laale hanım;

bir kere oldu.eee?

Konuyu mu okumadınız yoksa zihniyetiniz mi bu şekilde bilmeyeceğim de dişinin kuyruk sallaması/sallaması olayına döndüren yok burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…