Esimin Ailesi

Ben başka bir noktaya dikkat çekmek istiyorum eşinizin ailesindeki kadınları yok mini etek giyiyorlar yok kısa şort giyiyorlar diye vurgulamışsınız.. Ne yani kısa etek giyenler bu tarz ilişkilere meyili mi oluyor bu konuyu neden sürekli dile getiriyorsunuz anlamış değilim.. sizin mantığınızda bakarsak uzun etek, pardesü giyenler daha namuslu oluyor öyle mi..
Hanımefendi böyle vasıfların kimde olduğu giyimleri ile anlaşılmaz bilginize..

Konu surekli farkli yonlerinden irdelendigi icin asil sorununuza pek cozum bulunamamis.o kizin eve gelmesini istemiyorsaniz esinize kesin bir dille "nisanliyken kiz kardesinin yaptigi seylerin normal olmadigini soyledigimde bana hak vermistin ve sen de gercegi gormustun.simdi tekrar kesin bir gercegi soylemem gerek.o kizla gorusmen kesinlikle dogru deil.ailene de kiz kardesinle gorusmek istemedigini israr ederlerse kendileriyle de gorusmeyecegini soyle.artik yuvamiz cocugumuz var.nisanliyken yasanan olaylarin binde biri yasansa,laf soz ciksa evliligimiz tehlikeye girer.cunku benim ailemin de kulagina gider.bu riski goze alamayiz." de.ailesi kiz kardesiyle barismasinda israrci olursa da o anne babayla gorusmemeye devam edin.esinize tatli bir dille uyari vermis olursunuz.madem anne babayla gorusulecek,onlar da bunun tek sartinin kardesle gorusmemek oldugunu bastan bilmeli.

Gercekten çok teşekkür ederim ilk defa beni anlayan dogru süzgün bir cevap veren oldu. Haklısımız böylede yapıcagım. İnanın kimse anlamaya calişmadı onu bunu karıştırıp benimde kafamı karıştırmışlardı. Size bi aorum olaçak konuyu nasıl geri kapatabilirim daha fazla luzumsuz şeyler yazılmasın diye

50 yaşındaki kadın mini etekle gezip evli barklı erkeklerle iç içe olup alkol kullanmak bizim türk kültürümüzde yoktur! Bu avrupalılara özenmekdir. Namus açık veya kapalıyla ölcülmez insanın içindedir ve kimsenin namusu beni alakadar etmez. Ben kültürümüz farklı dedim en başda israrla sorulan sorulara cevap verdim.

Boyle bi konuda binlerce etmen olabilir,kizin psikolojisi bozuk olabilir,tibbi rahatsizligi olabilir,sozleriniz yanlis anlasilabilir sonucta o ortamda olmadikca herkes farkli bisey dusunebilir.olmayan sey var gibi olan sey yok gibi anlasilabilir.bence gormeden duymadan orada olmadan yorum yapilabilecek bisey deil.konu nasil kapanir ben de bilmiyorum acikcasi.buradan yorum yapar gibi adminlere konum kapansin diye cagrida bulunun,bikac kez rastladim o sekilde kapanan konulara.arkadaslardan bilen varsa yardimci olacaklardir.
Saglicakla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…