Eşimin ailesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi _x_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_x_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
224
119
103
Kızlar merhaba.. ben eşimin ailesi ile bi iki sokak aralıklı oturuyorum. Eşim kardeşi ile buraya yakın bi yerde iş yapıyo. Ve büyük ihtimalle bi ömür de böyle olacak Allah tan bi mani olmazsa. 1 yıllık evliyim henüz ama kendi evimde diken üstündeyim. Kayınvalidem çok karışmamaya çalışır bize. Ama kayınpederim karakteri gereği her şeyi kontrolü altında tutmayı seven biri. Çok ii niyetli ve duygusal bi insandır. Ama ben artık yorulmaya başladım. İki gün gitmesek 3. Gün çok özledik görüşemedik v.s der. Her gün mutlaka arar napıyosun kızım sıkılma gel istersen v.s.. kendi öğretmen ben de öğretmenim. O da evde bütün gün ben de şimdi. Malum tatil. Bi gün Hayır diyorum işim var diyorum v.s diyorum iki gün diyorum üçüncü gün kötü gelin olmayım diye he diyorum. Ama yoruldum. Tel çalsa ay yine çağırcak ne desem de hayır desem diye fenalık geliyor bana. Eve alışveriş yapılıyor çoğu bozuluyor evde yediğimiz gün sayılı olduğu için. Eşim bi tek pazar izinli onda bile bi bahçeleri var oraya gidiyoruz çoğunlukla çünkü oranın işleri eşimin elinden geliyo. Ben eşime de bu pazar günü mevzusunu söyledim. Kendimize vakit ayıralım filan diye ama bi hafta oluyo sonra eskiye dönüyo. Kimseyle kötü olmak istemiyorum ne eşimle ne ailesiyle ama çok muhabbetin tez ayrılık getirmesinden korkuyorum. .. kendi ailem başka şehirde onları anca iki ayda bi görüyorum. Eşimin geldiği ztn sayılıdır işinden dolayı... napmalıyım nası davranmalıyım bilmiyorum. . Çok ii insanlar onları da kırmak istemiyorum ama yeni evli bi çift olarak bu ilk yılların tadını çıkarmak da istiyorum. . Giden zaman bi daha gelmiyo çünkü..

Tatlım 1,5 aylık biri olarak cevap veriyorum.
bence bunda sorun edilecek bir durum yok,aile bağlarınızın kuvvetli olması geleceğine bir miras kalacak unutma.
Haa tabi ki süreklii dipdipe olmak doğru değil ama şöyle de düşün seni nekadar çok sevmiş ve benimsemişler kii arayıp bilhassa sana özledim diyorlar.
benim kayınpederim beni direk arayıp kızım nasılsın dediğinde çok mutlu oluyorum kii bizde yakın oturuyoruz.
yazdıklarında tek takıldığım her pazar bahçelerine gitmenizz eşinle bunu konuşarak farklı gerekçeler sunarak kırmadan 1-2 hafta gitmeyin sürkli gelmeniz gerekiyor gibi görülmesin sizin gidişiniz.

Canim esin ne is yapiyo esnaf mi ? Hani degilse bi yerlere tatile gitseniz cunku dedigin gibi daha cok yenisiniz tadini cikarin bu zamanlarinizin esinle planlar yapin kayinpederin falan da davet ettiginde o desin baba bizim planimiz var diye. Yani aklima ilk bu geldi :S

Tatlım 1,5 aylık biri olarak cevap veriyorum.
bence bunda sorun edilecek bir durum yok,aile bağlarınızın kuvvetli olması geleceğine bir miras kalacak unutma.
Haa tabi ki süreklii dipdipe olmak doğru değil ama şöyle de düşün seni nekadar çok sevmiş ve benimsemişler kii arayıp bilhassa sana özledim diyorlar.
benim kayınpederim beni direk arayıp kızım nasılsın dediğinde çok mutlu oluyorum kii bizde yakın oturuyoruz.
yazdıklarında tek takıldığım her pazar bahçelerine gitmenizz eşinle bunu konuşarak farklı gerekçeler sunarak kırmadan 1-2 hafta gitmeyin sürkli gelmeniz gerekiyor gibi görülmesin sizin gidişiniz.

Ya ben de mutlu oluyorum. Kuvvetli bağ önemli ama yemek yapacağım zamab bile iki kez düşünür oldum. Yine çağıracaklar mı diye :( eşimle pazar günü mevzusunu da konuştum hak veriyo ama bi hafta düzeliyor sonra başa dönüyor dediğim gibi :/ ve artık gerçekten biz gitmeyince olağanüstü bi durum gibi olmaya başladı.... eşime de soğuk davranmaya başladım ara ara istemeden. Kırmamak için çok dillendirmek de istemiyorum. Bişeyi bi kere iki kere söylersin artık kendi anlasın istiyorum. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim esin ne is yapiyo esnaf mi ? Hani degilse bi yerlere tatile gitseniz cunku dedigin gibi daha cok yenisiniz tadini cikarin bu zamanlarinizin esinle planlar yapin kayinpederin falan da davet ettiginde o desin baba bizim planimiz var diye. Yani aklima ilk bu geldi :S

Ara sıra diyo ama çoğunlukla canım bugün oraya gidelim mi oluyo gündüz tek başımayken de çok çağırıyolar. Başörtülüyüm. Giyinip baş örtü p bu sıcakta öle oturmak da bunaltıyo. Evimde olsam ince ince giyin me lüksüm var. İzin sıkıntılı.. özel sektörde. .. sürekli anlayış gösteren taraf olmak yordu..

Ara sıra diyo ama çoğunlukla canım bugün oraya gidelim mi oluyo gündüz tek başımayken de çok çağırıyolar. Başörtülüyüm. Giyinip baş örtü p bu sıcakta öle oturmak da bunaltıyo. Evimde olsam ince ince giyin me lüksüm var. İzin sıkıntılı.. özel sektörde. .. sürekli anlayış gösteren taraf olmak yordu..

Tasinma durumunuz yok mu peki bu hep boyle surmez ki eltin gorumcen falan var mi peki onlara da oyle mi yoksa tek cocuk diye ustune dusuyolar diyebilirim ama varsa onlarla da konusun da kimseyi kirmadan ayri bir aile oldugunuzu hatirlatin bence Allah kolaylik versin canim ya :S

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir

Tasinma durumunuz yok mu peki bu hep boyle surmez ki eltin gorumcen falan var mi peki onlara da oyle mi yoksa tek cocuk diye ustune dusuyolar diyebilirim ama varsa onlarla da konusun da kimseyi kirmadan ayri bir aile oldugunuzu hatirlatin bence Allah kolaylik versin canim ya :S

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir
Yok ya hiçbi şekilde taşınma durumu yok. Onların da.. şu an bi bekar oğulları daha var. Valla o evlenince durum ne olcak merak ediyorum. Benim eşim de iş üstlenmeyi pek sever. Diğer oğullarından beklemediklerini eşimden beklerler.. o da evlenince yine hep bizden beklenirse gidip gelmemiz tahammül edebileceğimi sanmıyorum. . Mevcut durumda kimseyi kırmadan nası bi çözüm bulunur bilmiyorum.

Çözüm bulabildin mi canım merak ettim konuyla ilgili..Ben bulamamıştım da..

Çözüm bulabildin mi canım merak ettim konuyla ilgili..Ben bulamamıştım da..

Canım.. bu ara bahçede bişeler yaptırıyolar. Sürekli oradalar. O yüzden çok gel git muhabbeti olamıyo. bi de bu yıl kardeşim benimle üniversite sınavına hazırlanıyo. Bu yıl o yüzden gel git muhabbetleri çok sık olamıyo. Ama kardeşim gidince yine başa dönecek miyiz bilmiyorum. Ama eşimle ilgili durumda çok değişiklik yok malesef. Yine her iş, her sorumluluk onda. Biraz da o karakteri gereği üstlenme zorunluluğu hissediyo. Özellikle bu yıl kardeşi de şehir dışında habire. Hoş burda olsa da çok bişe değişmezdi de... tümden yük üstünde. Bazen o da bunalıyo ama babası iki defa beyin ameliyatı olmuş. İşi ona da yıkamaz. Bunu ben de istemem gerçi. Ama akşam 9 lara kadar işi bitemiyo malesef. Ve haftasonu çok nadiren kendimize ayırabiliyoruz. Bazen üzülerek bazen üzerek yine de karşılıklı anlayışlı olmaya çabalayarak günler geçiyo... ama malesef bugünler geri gelmeyecek işte... bu yıl kardeşi de evleniyor, o da biraz sorumluluk sahibi olunca ve eşine vakit ayırma ihtiyacı duyunca belki eşimi de anlarlar da dank eder. Yani esasen bizim durumumuzda eşimin çok müdahale edebileceği bi durum yok. Karşı tarafın anlayışlı ve düşünceli olması gereken bi durum. Babası sen git ben yaparım dese ne ben bunu isterim ne eşim. Hoş olmaZ..babası yoruldun hadi gidelim diyecek ki ancak bişeler düzelsin...

Back
X