• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köy sevdalısı eşim

Her ay regl oluyoruz. Regl olduğumuzda işe gelip elin adamlarının suratını çekiyoruz. Eşine tahammül etmek için akıl mı istiyorsun? 🥲

Yani ben olsam öyle bir imkanım olsa yerleşirdim bu devirde köyde yaşamak bile lüks…bir de Kocaeli deymiş daha ne olsun. İstanbul’un dibi.
Ama istemiyorsanız da yapacak bir şey yok. Bence de şimdiden kavga etmeyin.

Her ay regl oluyoruz. Regl olduğumuzda işe gelip elin adamlarının suratını çekiyoruz. Eşine tahammül etmek için akıl mı istiyorsun? 🥲

Yani ben olsam öyle bir imkanım olsa yerleşirdim bu devirde köyde yaşamak bile lüks…bir de Kocaeli deymiş daha ne olsun. İstanbul’un dibi.
Ama istemiyorsanız da yapacak bir şey yok. Bence de şimdiden kavga etmeyin.
Yeni düşük yaptım 40 gün falan regli olmam sanıyordum ama 25 gün sonra oldum maalesef hepde bayrama denk geliyor. Ben de çalıştığım zamanlar adetliyken sabahlara kadar mesai yapardım asıl sorun o değil de rahat rahat gezemiyorsun, bide orda yaşama fikrine sıcak bakmıyorum bakanlara da tabiki saygı duyuyorum..
Aynen şimdilik ses etmiyecem zamanla birbirimizi anlarız diye umuyorum yani inş

Haklısınız ben de empoze etmeye çalıştım eşim 47 yaşında 50 yaşından sonra sakin bi hayata geçmek istiyor sanırım ben 33 yaşındayım geçen ay bebeğimizi kaybettik hastane yakın her imkan var oralarda olsam neyapardım yol insanı mahvediyor annem de diyor ki hele bi çocuğunuz olsun oralarda yaşamak istemez ayy kafam karıştı vallahi

Abovv bu yaş farkı nedir kız

istemiyorsaniz istemiyorum diyin sizin fikrinize sabri bile olmayan biriyse bu bence daha buyuk seylerin habercisi. sizin durumunuzdan bagimsiz bu erkeklerin koy sevdasi beni bitirecek ya. kafalarinda bir ideal olusturuyorlar yok yoprak yok hayvan ceremesini kesinlikle her durumda kadinlar cekiyor

Konu sahibi yarın biz de Kandıra’da olacağız malesef eşimin köyü. Ağlamak istiyorum. İğrenç bir yer. Bir günlüğüne bile tahammül edemiyorum

Benimde en büyük korkum buydu ama ben evlenmeden önce söyledim. Böyle bir durumun varsa ikna olurum diye düşünme. Eşimde köyün ü çok sever ama yazın herkes oradayken o yüzden yerleşmek istemez. Kısacası evlenmeden önce konuşmanız lazımdı kriterler uyuşmuyor ise evlenmeden gerekiyor.
Şuan yapacağınız tek şey altan alta eşinizi işlemek. Umarım vazgeçer.

İnstagrama hergün şehirden kaçıp köye taşınan videoları düşüyor, sizin gibi imkanları olmayanlar çare arıyor.
Bence Ege Akdeniz tarafları olsa bu kadar rahatsız olmazsınız, bu huzurlu yaşam beklentisini oralara yönlendirmeye çalışın.

Adam siz daha evlenmeden bu planını söylemiş, siz de tamam olur demişsiniz. Şimdi nasıl eşinizde kabahat buluyorsunuz?

Forumdaki üyeleri anlamak bazen zor oluyor. Tam tersi şekilde, kadın evlenirken birkaç sene sonra taşınmak istediğini açık açık söylese ve adam nikahı kıyana kadar tamam deyip nikahtan sonra caysa adam sayfa sayfa gömülür burada.

Arada 14 yaş fark varken aynı zevklere ve beğenilere sahip olmak zor. Adam zaten en başında belli etmiş nerde yaşamak istediğini. Şimdi yapılacak bir şey yok 3-4 yıla çok şey de değişebilir,hiç bir şey değişmeyebilir de.

Back
X