• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köy sevdalısı eşim

Ayy ohh be nasıl rahatladım Allah sizden razı olsun🥰 evet şimdiden gerilmemek en mantıklısı olucak, dediğiniz gibi belki zamanla ben isteyeceğim buralardan sıkılıp, en iyisi bekleyip görmek😌
Sizden de razı olsun :) yani 1 ay sonrası için bile hayatımızdan emin değiliz, 5 sene uzun bir süre.

Ne güzel gidecek bir köy eviniz var, keşke benim de olsaydı her fırsatta kaçıp gitseydim. Tadını çıkarın bırakın eşiniz hayaller kursun ama sizde strese girmeden "o günler yaklaşsın, değerlendiririz, şartlara bakarız vb " demeye devam edin ki hayalleri hırsa dönüşmesin, sonuçta içinde siz de varsınız ve insan 40tan sonra bambaşka biri oluyor gerçekten.

İsterse Türkiye'nin en güzel köyü olsun, siz orada yaşamak istemiyorsanız konu kapanmıştır. Almış kendisinden kaç yaş küçük kadını, emekli olup köy hayatına zorla alıştırmaya çalışıyor. Bu adamla evlenerek hata etmişsiniz, çocuk yaparken iki kez düşünün. Kimsenin fikrini almadan yaşayacaksa ya köyden birini bulsun ya da tek başına yaşasın.
Aynen de öyle, ama benim de tek hatam oluur neden olmasın diye sallamıştım evleniriz diye düşünmemiştim şimdi de yan çizmiş gibi oldum ama niyetim asla o değildi

Köye yerleşme konusunda bişey diyemem ama Kandıra'nın köylerinin de mahrumiyet bölgesi olduğunu pek düşünmüyorum.İstanbul'da da dibinde yaşamadıktan sonra10 dk'da hastaneye gitmek mucize gibi birşey olur. Bizimkiler Anadolu'nun dağ köyünde,en yakın hastane 1 saat o da ilçe hastanesi. Onlar bile 70 yaşlarındalar gideceğiz diye tutturuyorlar. Kafaya koyulduysa bu fikirden dönmesi zor gibi...

Sizden de razı olsun :) yani 1 ay sonrası için bile hayatımızdan emin değiliz, 5 sene uzun bir süre.

Ne güzel gidecek bir köy eviniz var, keşke benim de olsaydı her fırsatta kaçıp gitseydim. Tadını çıkarın bırakın eşiniz hayaller kursun ama sizde strese girmeden "o günler yaklaşsın, değerlendiririz, şartlara bakarız vb " demeye devam edin ki hayalleri hırsa dönüşmesin, sonuçta içinde siz de varsınız ve insan 40tan sonra bambaşka biri oluyor gerçekten.
Önceden bende derdim kendi ailemde gezebileceğimiz bir köyümüz yok diye hayıflanırdım.. Gezmek yine güzel, eve hapsetmiyor sahile götürür, ormanda ateş yakar (ateşe bayılırım) yani temelli yaşama fikri zor sadece

Haklısınız ben de empoze etmeye çalıştım eşim 47 yaşında 50 yaşından sonra sakin bi hayata geçmek istiyor sanırım ben 33 yaşındayım geçen ay bebeğimizi kaybettik hastane yakın her imkan var oralarda olsam neyapardım yol insanı mahvediyor annem de diyor ki hele bi çocuğunuz olsun oralarda yaşamak istemez ayy kafam karıştı vallahi
Başınız sağolsun ,Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. eşiniz sakin hayat isterken sizi de düşünmek zorunda çünkü siz daha o evrede değilsiniz. anneniz haklı çocuk olunca fikri değişir inşallah.

Köye yerleşme konusunda bişey diyemem ama Kandıra'nın köylerinin de mahrumiyet bölgesi olduğunu pek düşünmüyorum.İstanbul'da da dibinde yaşamadıktan sonra10 dk'da hastaneye gitmek mucize gibi birşey olur. Bizimkiler Anadolu'nun dağ köyünde,en yakın hastane 1 saat o da ilçe hastanesi. Onlar bile 70 yaşlarındalar gideceğiz diye tutturuyorlar. Kafaya koyulduysa bu fikirden dönmesi zor gibi...
Ben de etiler de oturmuyorum tabi ama burda dediğim gibi ulaşım var bi işim ihtiyacım olsa hallebiliyorum ama orda garip kalırım , kendi annesi bile diyor buralarda yapamazsınız diye

Başınız sağolsun ,Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. eşiniz sakin hayat isterken sizi de düşünmek zorunda çünkü siz daha o evrede değilsiniz. anneniz haklı çocuk olunca fikri değişir inşallah.
Yaa çok sağolun dostlar sağolsun, aminn inşallah dediğiniz gibi olur..

Sizinki ne zaman ve nereye yerleşmek istiyor ? belki birbirimize teselli verebiliriz😅
Bizimkine kalsa şimdi gider bacım adamı zor tutuyorum varsa yoksa köyüm de köyüm başka bişey yok 😂😂
Kasaba olsa merkez olsa bişey demem ama köyde yaşamadım etmedim bilmiyorum da neydim ben köyde bu yaştan sonra 😂😂😂

4-5 seneye çok şey değişir. Ya eşiniz vazgeçer ya da köye bakkal açılır 🤣🤣 gitmek istemiyorsanız başka ama reglse de regl. Valiz toplamak kolay ya eşiniz bunu engel görmez

Back
X