Köy sevdalısı eşim

Yok artık yani, Kandıra turistik bir yer. Diğer köylerden nasıl daha sıkıcı olabilir?
Her yerini bilmiyorum ama benim gittiğim yer dağların olduğu karanlık havasının çok kötü olduğu bir bölge idi , bir işim vardı mecburen gitmiştim küçük bir çarşı vardı profili ürküttü bilmiyorum sevmemiştim

Haklısınız ben de empoze etmeye çalıştım eşim 47 yaşında 50 yaşından sonra sakin bi hayata geçmek istiyor sanırım ben 33 yaşındayım geçen ay bebeğimizi kaybettik hastane yakın her imkan var oralarda olsam neyapardım yol insanı mahvediyor annem de diyor ki hele bi çocuğunuz olsun oralarda yaşamak istemez ayy kafam karıştı vallahi
Yani o yaşta insanla evlenirken bunlari biraz düşünmek lazım. 50 yaşında adam köy diye tutturabilir, gayet normal.

Her yerini bilmiyorum ama benim gittiğim yer dağların olduğu karanlık havasının çok kötü olduğu bir bölge idi , bir işim vardı mecburen gitmiştim küçük bir çarşı vardı profili ürküttü bilmiyorum sevmemiştim
Siz muhtemelen ücra bir köşesine gittiniz ama mükemmel ormanları ve sahilleri var.

senin iraden agzin var kocana anlat.anlamiyorsa biz napalim baştan sen secmissin bacim.sanki seni tutsak etmisler caren yokmus gibi davraniyosun once bu tavri birak
Kadın kadına destek çıkar bi yol gösterir diye yazıyoz işte burda bin tane konuya yorum yazdım hiçbirinde de biz napalım demedim , biraz daha ılımlı olabilirsiniz mesela

Son düzenleme:
Kadın kadına destek çıkar bi yok gösterir diye yazıyoz işte burda bin tane konuya yorum yazdım hiçbirinde de biz napalım demedim , biraz daha ılımlı olabilirsiniz mesela
ben napayim arabanin önune mi atlayim kocan goturmesin diye canim.sen diyosun hastayim ama umursamaz diye.burdan ben ne yapabilirim koye girisleri yasaklatamam yani kaymakam felan degilim.ha bir yol var tavsiye vereyim esin gitsin sen gitme.

Selam arkadaşlar dün biraz gergindim kendi kendime şaşırdım bide sabah baktım ki regli olmuşum. Bu akşam yola çıkıcaktık hazırlık yapasım bile yok iki üç gün sancım olucak huzursuz olucam eşimin de birşey olmaz diyip anlayış göstereceğini sanmıyorum. Ne önerirsiniz? Ha buarada 4-5 sene sonra köye yerleşicez muhabbeti var ben ısrarla karşı çıkıyorum; ailem şimdiden birşey deme belki kendi kendine vazgeçer diyor ama eşim kararlı görünüyor. Köyü uzak değil ama bakkalı bile yok hastane desen çok uzak.. Ve sevemedim bitürlü..
Köye yerlesmek wn büyük hataniz olur ben olsam o zaman bosa beni git köyünden kiz al derim bir zamanlar kayınbabam da beni zorladı karnim burnumda hamileyken al oglun seninle yasasin diyip rest çekmiştim

Biz de yazlığı hastaneye 20 dakika uzaklıkta bir yer seçmiştik, kızım hastalandı , kocam hastalandı . Kızım markete gittiğimizde kustu , ambulansı aradım o arada kocam evdeydi ambulansa onu da alalım olmaz dediler , aradık bir taksi bulamadık . Topu topu üç taksili bir yer . Restoranın sahibinden yardım istedik , bir araç ayarladı . Tam bir travma idi benim için. O yüzden köy hayatı öyle ahım şahım bir şey değil. Acil durumlarda hiç ama hiç mantikli değil

Aranızdaki yaş farkının da etkisi var bunda, inanın 4-5 sene sonra sizde farklı hissedebilirsiniz :) hem bahsettiğiniz yer de gelişir bu süreçte.

Bakkal market olmazsa siz açarsınız belki :) ama anneniz çocuk olursa vaz geçer derken haklı, yani çocuk düşünüyorsanız.

Şimdiden gerilmeyin bence de, zamanı gelince konuşuruz şartlara bakarız deyin.

Köye yerlesmek wn büyük hataniz olur ben olsam o zaman bosa beni git köyünden kiz al derim bir zamanlar kayınbabam da beni zorladı karnim burnumda hamileyken al oglun seninle yasasin diyip rest çekmiştim
En iyisini yapnışsınız. O da beni ısındırmaya sevdirmeye çalışıyor bakıyor olmuyo planladığını söylüyor ya belki de olmuyacak boşuna beni sıkıntuya sokuyor zaten ikinci evliliğimiz daha çok değer vermeliyiz bu yuva için haksızmıyım

En iyisini yapnışsınız. O da beni ısındırmaya sevdirmeye çalışıyor bakıyor olmuyo planladığını söylüyor ya belki de olmuyacak boşuna beni sıkıntuya sokuyor zaten ikinci evliliğimiz daha çok değer vermeliyiz bu yuva için haksızmıyım
Haksiz degilsiniz öyleyse benimle neden evlendin ki gidip köyünde yasasaydin diye rest çekebilirsiniz

Aranızdaki yaş farkının da etkisi var bunda, inanın 4-5 sene sonra sizde farklı hissedebilirsiniz :) hem bahsettiğiniz yer de gelişir bu süreçte.

Bakkal market olmazsa siz açarsınız belki :) ama anneniz çocuk olursa vaz geçer derken haklı, yani çocuk düşünüyorsanız.

Şimdiden gerilmeyin bence de, zamanı gelince konuşuruz şartlara bakarız deyin.
Ayy ohh be nasıl rahatladım Allah sizden razı olsun🥰 evet şimdiden gerilmemek en mantıklısı olucak, dediğiniz gibi belki zamanla ben isteyeceğim buralardan sıkılıp, en iyisi bekleyip görmek😌

İsterse Türkiye'nin en güzel köyü olsun, siz orada yaşamak istemiyorsanız konu kapanmıştır. Almış kendisinden kaç yaş küçük kadını, emekli olup köy hayatına zorla alıştırmaya çalışıyor. Bu adamla evlenerek hata etmişsiniz, çocuk yaparken iki kez düşünün. Kimsenin fikrini almadan yaşayacaksa ya köyden birini bulsun ya da tek başına yaşasın.

Basmislar filtreyi bana cok ahim sahim gelmedi ama denize yurume mesafesinde olsaydi iyiydi koy evi 😍😍
Filtresiz de çok iyi, ben Kocaeli'liyim, avucumun içi gibi bilirim buraları. Yani köy falan, en fazla yarım saatte sahildesin. Sadece sezonda aşırı kalabalık, o yönünü sevmiyorum.

Haksiz degilsiniz öyleyse benimle neden evlendin ki gidip köyünde yasasaydin diye rest çekebilirsiniz
Adam zaten söylemiş evlenmeden önce, konu sahibi de unutur belki demiş içinden, hayır ben gitmem dememiş.

Bu durumda siz kandırmış oluyorsunuz konu sahibi, ikna yoluyla halletmeye çalışın ama eşinizin hayali belli ki.

Back
X