Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar eşlerinizin annesi yada babasıyla nasılsınız sorun, sürekli oraya gitme, oğlundan kopamaması, arkandan konuşmalar, sizin eve anneniz gelince eşinizin annesini de çağırıyor musunuz? vs. yorumlarınızı bekliyorum
Malesef bizim evin başlıca sorunu bu ailesiyle ilgili normal bir cümle bile kuramam ben..resmen kompleksli adam..hemen kızar anneme babama ne demek istiyorsun diyeee
Malesef bizim evin başlıca sorunu bu ailesiyle ilgili normal bir cümle bile kuramam ben..resmen kompleksli adam..hemen kızar anneme babama ne demek istiyorsun diyeee
aynen biz kızlar bir şey söyleriz ne demek istiyorsun diye başlar ama onlar bizim annemize söylediği zaman uzatırda uzatır. benim bir çok sorunum bu benim ailem senin ailen sorunu bir tatlı al dedim sorun başladı. ama umrum da değil annem gil zaten uzakta aynı şehir ama pek gelmezler. bir de beni sürekli aileme şikayet eder sanki kendi hatası yokmuş ğibi