Eşimin ailesi :(

Haklısınız ama babası sonuçta kolay değil çekip gitmek
O zaman eşiniz desin ki, 'Eğer ben işi bırakıp gidersem seni soyup dükkanı batırırlar, o yüzden benim maaşımı düzenli öde, biz ev alacağız'
Neden bir avukata maaş sözleşmesi yaptırmıyorsunuz? Her iki tarafında gönlü olur.
Yazık doktora mezunu birinin bu hallere düşmesi, bazı anne babaların gözü kıskançlıktan kör olmuş.

O zaman eşiniz desin ki, 'Eğer ben işi bırakıp gidersem seni soyup dükkanı batırırlar, o yüzden benim maaşımı düzenli öde, biz ev alacağız'
Neden bir avukata maaş sözleşmesi yaptırmıyorsunuz? Her iki tarafında gönlü olur.
Yazık doktora mezunu birinin bu hallere düşmesi, bazı anne babaların gözü kıskançlıktan kör olmuş.
İyi söylüyorsunuz da yapılmıyor işte ortada iyi niyet kalmadı zaten eşimi evlat olarak sevmiyorlar benim eşimin sevgisi tek taraflı yani. Durumumuzdan şikayet ettiği zaman defol git deyip kavga çıkarıyor babası eşim anlatıyor işten çıkınca ne olacağını ama huysuz ihtiyar işte anlamıyor. Annesi zaten kızlarım diyor başka birşey demiyor. Çok doluyum çok çıkmazdayım. Geçen yıl bikaç kez işten çıktı gözlerini açmak için ama yine anlamadılar ablası yalan dolanla tekrar soktu dükkana eşim de barışalım boşver dedi kapandı. Hep iyi niyetimizi kullanıyorlar ama olan benim bebeğime oluyor

neden karışıyorlar ev almanıza anlamadım?

aynı durumunuzu yaşadım. bende çalışıyorum. ev aldık. burnumuzdan getirdiler.eşim normalde daha çok para alırdı. ev alınca kestiler.kendileri hep bi borç çıkadılar gereksiz tadilatlar falan yapttırdılar. çok zor durumda kaldık. süreklide psikolojik baskı evi satın diye.

işin garibi eşim farkında değil.o da ev aldık diye beni suçluyor kavga çıkarıyor.

Sen de her çözüme olmaz diyorsun o zaman almayın ev falan eşin de babasının yanında aciz bir şekilde çalışmaya devam etsin. Ne dememizi bekliyorsun ki?

Back
X