- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
- Konu Sahibi efsanehayat
-
inanın bu kinin ona hiiç zararı yok size varAy bi daha kutlama sunun dogum gununu. Keske ben de hic arayip kutlamasaymisim simdi pismanim. Ne kadar oglunun zorlamasiyla arasam da keske unutmus gibi yapsaydim her sene. Cenazesini kutliycam insallah:)
doğru söylüyorsun onlar geziyor gülüyor dolaşıyor çok da umurlarında değilim yani benim zararım kendime haklısın . Keşke azıcık rahat olabilsem hamilelikte çok tuhafmış herşeye ağlıyorsuninanın bu kinin ona hiiç zararı yok size var
Ay bunlar gibi insanlar anneye isim de dusundurmez. Kadini aramayip sormayip arabasina bindn insanlardan ne beklenir ki? Kv kp ismi konulacak diye diretmeye de kalkarlar. Yuzsuz anam bunlar.
Benim kv de arabamizi suraya koy oglumm der. Araba esimin bile degil yani ben bekarken aldim. Nerden arabamiz oluyor?ben Allah büyüktür diyorum gün gelir devran döner , iyi niyetli olunca hep suistimal ediliyorsun şimdi yine memlekete gidecekler bu ay içinde benden zaten isteyen yok eşimden araba isteyecekler bende vermeyeceksin dicem borcunu ben ödüyorum sefasını onlar sürüyor düğün takımı bile aldılar bize hiç bişey almadıkları halde . Koluma taktıkları bileziğin bedeli olarak düğünde takılan çeyrekler ve paralar :) Bide kaynanam her seferinde oğlumun arabası diyo benim yanımda üstüne basa basa deli oluyorum
1.5 ayda 2 defa gayet iyi bence.sizin neye ihtiyacınız var mesela?Merhaba,
3 yıllık evliyim , 3 buçuk aylıkta hamileyim yaklaşık 1,5 aydır kanamam var 6 gün hastanede yattım doktor sürekli yatacaksın dinleneceksin iş güç yapmayacaksın dedi. ve o gün bugündür ailemin yanında kalıyorum eşim bir gün benim yanımda bir gün annesinin yanında kalıyor ortak evimize kalmaya gitmiyor. Eşimin ailesi benle hiç ilgilenmiyor 1.5 ayda toplam 2 kere ziyaretime geldiler onun harici bişeye ihtiyacım varmı yokmu hiç sormuyorlar . Evliliğimin en başından beri çocuk yapın diyip duruyorlardı sanki onlar söylememişcesine ilgisizler bende en son dayanamadım yüzlerine vurdum ben sizin gelininiz değilmiyim ne arıyorsunuz ne soruyorsunuz ben sizin torununuzu taşıyorum karnımda dedim. Ben bunları söyledikçe telde gülüyor kaynanam. Eşimin kardeşleri hiç aramıyorlar nasılsın bile demiyorlar hiç bir kere bile tartışmadım onlarla. . Eşimide artık dolduruşa getirdiklerini düşünmeye başladım. Beni arayan sormayan insanlar benim şahsi kendi paramla aldığım arabayı sürekli istiyorlar oraya buraya gitmek için sizce ben şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bu durumda çok duygusalım hamilelikten dolayı
bu kadar bayan takma kafana aramasınlar daha iyi dedikten sonra takmıyorum artık . Allah aileme çocuğuma kocama sağlık sıhhat versin daha da üzülmem içim ferahladı biraz1.5 ayda 2 defa gayet iyi bence.sizin neye ihtiyacınız var mesela?
Hasta degilken.ellerine bir bardak su verdiysen haksizlar.vermediysen haklılar.
ramazandan sonra kendine evime geçeceğim zaten şuan mecburen babam ve kardeşim için annem burda kalmak zorunda ramazan bitince benim evimde olacağız.Bence kendi evinize gidin, annen gelir eşinde yardımcı olur böylece ayrı kalmamış olursunuz
Bencede dert etme arayıp sormamalarını
ben samimiyim anneme bile 1.5 ayda 2 defa gidemiyorum aynı şehirde oldugum altımda arabam oldugu halde.sürekli bir şeyler beklemek inanın hiç iyi değildir ve kendinizi doldurmaktan başka bir işe yaramaz.bu kadar bayan takma kafana aramasınlar daha iyi dedikten sonra takmıyorum artık . Allah aileme çocuğuma kocama sağlık sıhhat versin daha da üzülmem içim ferahladı biraz
valla kusurum olduğunu düşünmüyorum , diyorumya hiç tartışmamız olmadı bu zaman kadar ben öyle her söze cevap vermem . Allaha şükür edep ve Ahlaktan da yoksun değilim. Ben sadece aile olarak onları gözümüzde biraz fazla büyüyüp kendimce ilgi bekledim hepsi bu. Bugün banaysa yarın sana . İnsana insan olarak yaklaşmak önemli elti görümce kaynana katagorilerine sokmadanbiz 5 kardeşiz ve erkek kardeşimin eşini hiç birimiz aramıyoruz. hatta ben kardeşime evime bile getirme onu dedim. Neden mi? Edep yok ahlak yok saygı yok hürmet yok 2 yıl oldu evleneli söylemediği yalan atmadığı iftira yapmadığı pislik kalmadı aileme karşı. bu yüzden sizin bi kusurunuz yokta aramıyorlarsa sizde onları aramayın kimin ne hali varsa görsün.
ben 5 kez gecenin bir yarısı şakır şakır kanamayla hastaneye gittim lazım tabiki. Beni hiç yerine koyan benim imkanlarımdan da faydalanmasın istiyorum sadece.Siz de aynı şekilde davranın ve takmayın. Hamilesiniz zaten.
Arabanızı istemek için ararlarsa da, "rahatsız olduğunuzu, acil bir durumda hastaneye gitmek için lazım olabileceğini" söyleyin ki bu yalan da değil ve sizden önce onların düşünmesi lazım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?