Eşimin ailesi

Evime geri döndüğümde hergün eşimde yanımda olur bende biraz rahatlarım böyle çok ayrı gayrı olduk hırsımdan biraz ondan sanırım

Do
inanın bu kinin ona hiiç zararı yok size var
doğru söylüyorsun onlar geziyor gülüyor dolaşıyor çok da umurlarında değilim yani benim zararım kendime haklısın . Keşke azıcık rahat olabilsem hamilelikte çok tuhafmış herşeye ağlıyorsun

Ay bunlar gibi insanlar anneye isim de dusundurmez. Kadini aramayip sormayip arabasina bindn insanlardan ne beklenir ki? Kv kp ismi konulacak diye diretmeye de kalkarlar. Yuzsuz anam bunlar.

Bu kadarcık şeyle kv ve kp isim konusunda nasıl davranır tahmin edemeyiz. Zannetmem o kadar bulaşacaklarını şu konuya göre. Umarım karışmazlar da kızcağız huzurla yaşar hamişliğini. Çok ilkel bir davranış isim konusunda ana babanın baskı yapması.

Benim kv de arabamizi suraya koy oglumm der. Araba esimin bile degil yani ben bekarken aldim. Nerden arabamiz oluyor?
Bi de yemekten kalkarken kesene bereket oglumm der. Ki ben calisan bi kadinim. Oglu yoksa sofrada bu sefer de allah bereket versin der. Yani bi eline saglik dememek icin bin takla atar. Insallah tez zamanda adalet onu carpsin!

Son düzenleme:
Söyleyecek çok şey var ama eşinin hatrına diyemiyorsun işte evlilik böyle bişeymiş .

bende aman aramasınlar diye düşünenlerdenim.
ne konuşacağımı bilemiyorum aradıkları zaman.
uzak dursunlar daha iyi.

Aa benden çok varmış burda :) azonce tam düşünüp sinirlenecektim ki bu konuya denk geldim.ben Allahın izniyle dogurmak üzereyim 3 gorumcemin 3 u de 9 ay boyunca beni aramadi.kayinvalidem de yalandan bir iki kez sordu o kadar.bi ara çok üzüldüm ağladım şimdi de bazen sinirleniyorum ama yapacak bişey yok görgusuz cahil kinci insanlarla hayat zor.

1.5 ayda 2 defa gayet iyi bence.sizin neye ihtiyacınız var mesela?

Bence kendi evinize gidin, annen gelir eşinde yardımcı olur böylece ayrı kalmamış olursunuz
Bencede dert etme arayıp sormamalarını

1.5 ayda 2 defa gayet iyi bence.sizin neye ihtiyacınız var mesela?
bu kadar bayan takma kafana aramasınlar daha iyi dedikten sonra takmıyorum artık . Allah aileme çocuğuma kocama sağlık sıhhat versin daha da üzülmem içim ferahladı biraz

Hasta degilken.ellerine bir bardak su verdiysen haksizlar.vermediysen haklılar.

hiç tartışmamız olmadı bu zamana kadar ki , hastalık gibi bir durumları da olmadı zaten demekki ilgileri kişilikleri böylee. ben onlar kadar merhametsiz değilim dayanamıyorum

Bence kendi evinize gidin, annen gelir eşinde yardımcı olur böylece ayrı kalmamış olursunuz
Bencede dert etme arayıp sormamalarını
ramazandan sonra kendine evime geçeceğim zaten şuan mecburen babam ve kardeşim için annem burda kalmak zorunda ramazan bitince benim evimde olacağız.

biz 5 kardeşiz ve erkek kardeşimin eşini hiç birimiz aramıyoruz. hatta ben kardeşime evime bile getirme onu dedim. Neden mi? Edep yok ahlak yok saygı yok hürmet yok 2 yıl oldu evleneli söylemediği yalan atmadığı iftira yapmadığı pislik kalmadı aileme karşı. bu yüzden sizin bi kusurunuz yokta aramıyorlarsa sizde onları aramayın kimin ne hali varsa görsün.

bu kadar bayan takma kafana aramasınlar daha iyi dedikten sonra takmıyorum artık . Allah aileme çocuğuma kocama sağlık sıhhat versin daha da üzülmem içim ferahladı biraz
ben samimiyim anneme bile 1.5 ayda 2 defa gidemiyorum aynı şehirde oldugum altımda arabam oldugu halde.sürekli bir şeyler beklemek inanın hiç iyi değildir ve kendinizi doldurmaktan başka bir işe yaramaz.

valla kusurum olduğunu düşünmüyorum , diyorumya hiç tartışmamız olmadı bu zaman kadar ben öyle her söze cevap vermem . Allaha şükür edep ve Ahlaktan da yoksun değilim. Ben sadece aile olarak onları gözümüzde biraz fazla büyüyüp kendimce ilgi bekledim hepsi bu. Bugün banaysa yarın sana . İnsana insan olarak yaklaşmak önemli elti görümce kaynana katagorilerine sokmadan

Siz de aynı şekilde davranın ve takmayın. Hamilesiniz zaten.

Arabanızı istemek için ararlarsa da, "rahatsız olduğunuzu, acil bir durumda hastaneye gitmek için lazım olabileceğini" söyleyin ki bu yalan da değil ve sizden önce onların düşünmesi lazım zaten.

ben 5 kez gecenin bir yarısı şakır şakır kanamayla hastaneye gittim lazım tabiki. Beni hiç yerine koyan benim imkanlarımdan da faydalanmasın istiyorum sadece.

Yalnız değilsin emin ol
Ne ilk hamileliğimde ne ikinci hamileliğimde ilgilenmedi benim kv ama nezaman kızım doğdu torunum torunum oldu ki bunlar hep eşimin önünde olan şeyler. Eşim yokken ne arar ne sorar. Aynı şekilde soğuduğum için bnde arayıp sormam bak bnmde kanamam var evde tekim yardım edicek kimsem yok Allahımdan başka.. 9 aylık kızıma da bakmak zorundayım bu halde zor oluyor ama Allah güç kuvvet veriyor...
Ben sendende beter durumdayım inanki..
Eşim şehir dışına çıktı 5 gün kv durumumu bildiği halde arayıp sormadı ne bi geçmiş olsun ne bi hayırlı olsun hadi hepsini geçtim bebeğimi sor demi ee o da yok ! Neyse eşim geldi bunlar aramaya başladı baktım kv tlfda eşime ağlıyo ya ağlıyohüngür hüngür ağlıyo ben yermiyim bu oyunları peki !
Eşim diyor al konuş kadın senin için ağlıyo. Yok dedim aramasınlar daha beni bittiler artık bnm için onlar ! Annen sana ağlıyo bana değil dedim üzülen insan 5 günde niye aramazda oğlu gelince duygu sömürüsü yapar ! Allaha sığındım ben

Boşver sende aramasınlar kafan rahat olur en güzeli..: böyle saçma salak insanların yüzünden bebeğine zarar verme yat dinlen keyfine bak
Arabaya gelincede tabiiki verme ! Motoru bozuk tamire gidicek de ne bileyim babam kullanıcak işimiz var de sürekliyi hastaneye gitmem gerekiyor elimin altında olması lazım de verme bu yüzsüzlere bişeyini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…