Eşimin ailesi

tataaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
58
20
3
37
Eşimin ailesi sadece kaynanam değil yani kayinbabam da her firsatta bana bulaşmadan duramiyorlar cevap vermyorum üstüme üstüme geliyorlar çocuğuma annem baktigi için ve ogullarinin evlendiğini kabullenemedikleri ve herşeye karistiklari için aramizi bozmak için ellerinden geleni yapiyorlar en son ki olayi anlatıyorum babasi annesine soruyor çocuğu emzirmiyo mu diye o da diyor ki yok gündüz emmeyince çocuk istemedi diyor sanki ben sut vermemişim gibi gündüz BN evde Yoktum çalışmak zorundaydim ama sutymu sagip gidiyordm ama sonra yaşina girdikten sonra emmek istemedi kendi birakti oğlum ayrıca BN de her sabah erkenden keyfimden ise gitmiyorum ihtiyacim var ama onlarin herseyime laf etmelerine dayanamıyorum artik allah askina tecrübeli birileri yardim etsin nasil basedebilirim onlarla???

ya benim babam ablamın emzirip emdirmediğini anneme sormamıştır bile ne alaka kayınpederin sorması... elinizi eteğinizi çekip az gidip gelseniz, mesafe koysanız.

susmayıp lafınızı koyarak baş edersiniz..

kendisine neymiş ya nedir bu çocuk kendilerininmiş davranışı

ya benim babam ablamın emzirip emdirmediğini anneme sormamıştır bile ne alaka kayınpederin sorması... elinizi eteğinizi çekip az gidip gelseniz, mesafe koysanız.
Ya tuhaf bir adam düşünün bunu sorunca ben utanirim yani ama herşeye karisiyor yani bebekken de bu çocuk ac git meme ve diyordu kaç kere eşime dedim bu şekilde konusmasin diye ayip yani erkek olarak o utanmiyorsa ben utaniyorum söyledi o da ama anlamiyor ayrıca bu benim mesafeli halim inanin ben gitmesem de onlar geliyorlar her dk

neden susuyorsunuz uslubunca verin cevabını
çok mu yakın oturuyorsunuz?

susmayıp lafınızı koyarak baş edersiniz..
Onu da denedim ama olmuyor bu sefer de eşini doldurup gönderiyorlar simdi de çocuğa annem baktigu için ilk firsatta annemi göndermek istiyorlar o yüzden cevap verirsem o ihtimal var o yüzden susmaya calisuyorjm esim onlara hic toz kondurmuyo her seferinden beni hatali buluyo cevap verince tavir yapiyo konuşmuyor

benim eşimin babası da bi kere emzirme ile ilgili bir şey sormuştu geçmiş gün hatırlamıyorum cevap bile vermemiştim. sonra da eşime babana söyle benim emzirmem onu ilgilendirmez mahrem denen bir şey var benimle bu konularda muhattap olmasın dedim bi daha gıkı çıkmadı.
bazıları böle işte mahreme giriyor bunlar ama bunu anlamak için kafa lazım. sen bildiğini yap konuşsun dursunlar.

o zaman versın parasını tutsun bır bakıcı baksın cocugunuza esınıze bunu soyleyın, ayrıca sızın evdekı ozelınıze kımse karısamaz aılesının sozunden cıkmayan esıne aslan aılesıne kedı kılıbık koca modelı sızınkı dısınızı gosterın bakalım bırsey dıyebılıyor mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…