susmayıp lafınızı koyarak baş edersiniz..Eşimin ailesi sadece kaynanam değil yani kayinbabam da her firsatta bana bulaşmadan duramiyorlar cevap vermyorum üstüme üstüme geliyorlar çocuğuma annem baktigi için ve ogullarinin evlendiğini kabullenemedikleri ve herşeye karistiklari için aramizi bozmak için ellerinden geleni yapiyorlar en son ki olayi anlatıyorum babasi annesine soruyor çocuğu emzirmiyo mu diye o da diyor ki yok gündüz emmeyince çocuk istemedi diyor sanki ben sut vermemişim gibi gündüz BN evde Yoktum çalışmak zorundaydim ama sutymu sagip gidiyordm ama sonra yaşina girdikten sonra emmek istemedi kendi birakti oğlum ayrıca BN de her sabah erkenden keyfimden ise gitmiyorum ihtiyacim var ama onlarin herseyime laf etmelerine dayanamıyorum artik allah askina tecrübeli birileri yardim etsin nasil basedebilirim onlarla???
Ya tuhaf bir adam düşünün bunu sorunca ben utanirim yani ama herşeye karisiyor yani bebekken de bu çocuk ac git meme ve diyordu kaç kere eşime dedim bu şekilde konusmasin diye ayip yani erkek olarak o utanmiyorsa ben utaniyorum söyledi o da ama anlamiyor ayrıca bu benim mesafeli halim inanin ben gitmesem de onlar geliyorlar her dkya benim babam ablamın emzirip emdirmediğini anneme sormamıştır bile ne alaka kayınpederin sorması... elinizi eteğinizi çekip az gidip gelseniz, mesafe koysanız.
Demiyor canim o da beni kötülemek için firsat ariyor oğluna paylasamadigi için.Bir kpin haddine mi dusmus gelininin cocugu emzirip emzirmedigi ya? Kv sana ne,senin ne uzerine vazife diyemiyor mu?
Esim de birşey demiyo ksuuyolar ona duygu sömürüsü yapiyolarEşiniz kişisi nerde? bunlar olurken
Pofff,her firsatta sen de tersle bu insanlariDemiyor canim o da beni kötülemek için firsat ariyor oğluna paylasamadigi için.
Onu da denedim ama olmuyor bu sefer de eşini doldurup gönderiyorlar simdi de çocuğa annem baktigu için ilk firsatta annemi göndermek istiyorlar o yüzden cevap verirsem o ihtimal var o yüzden susmaya calisuyorjm esim onlara hic toz kondurmuyo her seferinden beni hatali buluyo cevap verince tavir yapiyo konuşmuyorsusmayıp lafınızı koyarak baş edersiniz..
Eşimin ailesi sadece kaynanam değil yani kayinbabam da her firsatta bana bulaşmadan duramiyorlar cevap vermyorum üstüme üstüme geliyorlar çocuğuma annem baktigi için ve ogullarinin evlendiğini kabullenemedikleri ve herşeye karistiklari için aramizi bozmak için ellerinden geleni yapiyorlar en son ki olayi anlatıyorum babasi annesine soruyor çocuğu emzirmiyo mu diye o da diyor ki yok gündüz emmeyince çocuk istemedi diyor sanki ben sut vermemişim gibi gündüz BN evde Yoktum çalışmak zorundaydim ama sutymu sagip gidiyordm ama sonra yaşina girdikten sonra emmek istemedi kendi birakti oğlum ayrıca BN de her sabah erkenden keyfimden ise gitmiyorum ihtiyacim var ama onlarin herseyime laf etmelerine dayanamıyorum artik allah askina tecrübeli birileri yardim etsin nasil basedebilirim onlarla???
Valla kp kv ne yaparsa yapsin asil kilit soru gercekten buEşiniz kişisi nerde? bunlar olurken
Pofff,her firsatta sen de tersle bu insanlari
Onlara ne yahu ,hayat senin cocuk senin[/QUO
Anlamiyorlar inan ki basta cevap veriyordm bu sefer dediğim gibi esimi şişirip yolluyolar huzurumuzu bozuyorlar esim annemleri gindersin diye ellerinden geleni yapiyolar hayir BN ona baktrmak istesem basta ona baktrrdm annem bakmasa başka birine baktiririm ama kiskanc bir aile benim annem çocuğuna baktigindan beri hatta doğuma yakin geldi o zmn bile sinir oluyordu kalmasina laf vuruyorlardi ikide bir
o zaman versın parasını tutsun bır bakıcı baksın cocugunuza esınıze bunu soyleyın, ayrıca sızın evdekı ozelınıze kımse karısamaz aılesının sozunden cıkmayan esıne aslan aılesıne kedı kılıbık koca modelı sızınkı dısınızı gosterın bakalım bırsey dıyebılıyor mu????Onu da denedim ama olmuyor bu sefer de eşini doldurup gönderiyorlar simdi de çocuğa annem baktigu için ilk firsatta annemi göndermek istiyorlar o yüzden cevap verirsem o ihtimal var o yüzden susmaya calisuyorjm esim onlara hic toz kondurmuyo her seferinden beni hatali buluyo cevap verince tavir yapiyo konuşmuyor
neden susuyorsunuz uslubunca verin cevabını
çok mu yakın oturuyorsunuz?[/QUO
Yakiniz maalesef . cevap verince de ben suçlu ben trbiyesiz oluyorum yani esim öyle diyor beni anlamadigi için ben herşeyi büyütmüş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?