yüzsüzler demekkiBen zaten çocuktan ve isten firsat bulup bi yere gidemiyorum geldiklerinde samimi değilim ona rağmen boyle hatta bu sefer de diyorlar ki biz geliyoruz surat asiyo bizle konuşmuyor ki ben normalde yapi olarak konuşkan değilim samimi oomadiklarimla. Bunlara rağmen uzaklasir mi ki hic ümidim kalmadi
Nasil o hale geldi Eşiniz bu isjn puf noktası nebenim kv çok şirrettir. senede bir gelir. gelince de sus pus oturur evimde. çünkü eşim daha eve gelmeden annesini uyarır. sakson huzurumuzu kaçıracak şeyler yapma, yoksa seninle görüşmem der. o da mecburen susar.
Ya insanin utanmaktan susup kaliyorum bana gore bi erkek karismaz bu tur şeylere ama arsiz onlarÇok meraklilardiysa ogullarina evlendiymeselermis sanane yahu benim cocugumun sütünden emmesinden sen sorarken ben utandım de cvbini ver yoksa basedilmez
daha iyi ya. ailen arkanda olursa sahipsiz olmadığını, ona ve ailesine mahkum mecbur olmadığını anlar belki.Ailem burda oldugu için onu yaparsam olaylar iyice buyumez mi bi de rezil eder beni bagirir cagirir
boşanmaya karar verdim. ama benimki blöf değildi. gerçekten kararlı olduğumu görünce geri adım attı.Nasil o hale geldi Eşiniz bu isjn puf noktası ne
İste yani oğlu bakacak saniyo. Ama çocuk var ortada onun için öyle biseyi gozealamiyorumişte hep eşin yüzünden. kv yaşlanınca kim bakacak oğlu mu, el kızı olan sen mi?
seni değil de ailesini seçecekse, yerinde olsam ben de kendi ailemi seçerdim. en azından onlarla uğraşmazsın.
Deneyeyim diyorsunuz yani herkes ayni şeyi diyor deneyecem dediğimizi artik hayirlisi sonumuzdaha iyi ya. ailen arkanda olursa sahipsiz olmadığını, ona ve ailesine mahkum mecbur olmadığını anlar belki.
eşin neden senin gibi düşünmüyor sence? ortada çocuk olduğu halde neden ailesini seçer?İste yani oğlu bakacak saniyo. Ama çocuk var ortada onun için öyle biseyi gozealamiyorum
ya riske gireceksin. ya da acı ama kabullenip susacaksın.Deneyeyim diyorsunuz yani herkes ayni şeyi diyor deneyecem dediğimizi artik hayirlisi sonumuz
boşanmaya karar verdim. ama benimki blöf değildi. gerçekten kararlı olduğumu görünce geri adım attı.
Eşimin bi kötülüğünü görmedim onların yüzünden dedikleri disinda .bilmiyorum belki de es bulunur aile bulunmaz diye dusunyodur bu da aci bi gerçek olur benim içineşin neden senin gibi düşünmüyor sence? ortada çocuk olduğu halde neden ailesini seçer?
eşinden işittiğin laflar, ailesinin davranışları psikolojik şiddet oluyor farkında mısın?Eşimin bi kötülüğünü görmedim onların yüzünden dedikleri disinda .bilmiyorum belki de es bulunur aile bulunmaz diye dusunyodur bu da aci bi gerçek olur benim için
Eşini devreye sok. Sen muhatap olma.Eşimin ailesi sadece kaynanam değil yani kayinbabam da her firsatta bana bulaşmadan duramiyorlar cevap vermyorum üstüme üstüme geliyorlar çocuğuma annem baktigi için ve ogullarinin evlendiğini kabullenemedikleri ve herşeye karistiklari için aramizi bozmak için ellerinden geleni yapiyorlar en son ki olayi anlatıyorum babasi annesine soruyor çocuğu emzirmiyo mu diye o da diyor ki yok gündüz emmeyince çocuk istemedi diyor sanki ben sut vermemişim gibi gündüz BN evde Yoktum çalışmak zorundaydim ama sutymu sagip gidiyordm ama sonra yaşina girdikten sonra emmek istemedi kendi birakti oğlum ayrıca BN de her sabah erkenden keyfimden ise gitmiyorum ihtiyacim var ama onlarin herseyime laf etmelerine dayanamıyorum artik allah askina tecrübeli birileri yardim etsin nasil basedebilirim onlarla???
Onlar söz konusu olunca esim benim Dediklerimi duymuyordu sanki anlamak istemiyor. Hatta su an sinirden catliyorum dun kv geldi esim isten dönerken onu da getirmişti neyse biz odaya gitmiştir esim oğlum ben oğlum agladi bi baktim kapiyi acti Yuh yani o an napacagimi sasirdim birşey diyemedim sadece ters ters baktim ve yanina kar kaldi deli midir nedir anlamadim kapi kapali acip içeri girmek nedir ya bana gore yanlis bi davranış ve ben bu yanlisi eşime dedim haklisin ama napabilririm söylerim bi daha yapmaz diyo ama eminim söylemez ben cevap verseydim orda olay büyüyecektir iki arada kaldimeşinden işittiğin laflar, ailesinin davranışları psikolojik şiddet oluyor farkında mısın?
içkisi kumarı aldatması dayağı yok. ben böyle de mutluyum diyorsan, eşine ve ailesine itiraz etmeyeceksin. onların istediği gibi davranıp yaşayacaksın.
eş bulunur aile bulunmaz anlayışı, sakat bir anlayış.
çünkü kv de de bir zamanlar el kızıydı, kp ile evlendiler aile oldular ve eşin dünyaya geldi. şimdi siz aynı şeyi istiyorsunuz yani aile olmayı.
artık eşin sen ve çocuğun ailesiniz. anne babalarınız yakın akraba.
O laf soyleyemiyo ki ona da kusuyolar diye dayanamiyo arada kaliyo bu laf söyleyince hemen beni kotuleyip yolluyolar ben basedemeyecem bunlarla kaderim bu sanirimEşini devreye sok. Sen muhatap olma.
madem ezilmeyi kabul ediyorsun. söylenecek söz yok. katlan, sus ve mutlu olmaya çalış.O laf soyleyemiyo ki ona da kusuyolar diye dayanamiyo arada kaliyo bu laf söyleyince hemen beni kotuleyip yolluyolar ben basedemeyecem bunlarla kaderim bu sanirim((
Ay allah yardimciniz olsun sizinde bunlar da öyle. Yani şöyle diyeyim hala gelip bu çocuk çok zayif yemek vermiyo musunuz hatta bi ara sütü az sanirim falan diyordu herkesin içinde terbiyesiz en sonunda esim dayanamdi doktor normal diyor herseyine dedi ama susmadilar yine ikide bir sunun çocuğu var çok iyi kilolu falan bu zayif küçük kalmsi falan beni bezdirme calismalari daha neler neleryüzsüzler demekki
benım kpder de cok boşbogazdı
3 senelık evlıyım
her gorusmemızde maasımı sorardı
bız kardesımle beraber calıısyoruz
şirket kardesımın
kardesının cebıne ne gırıyopr senın cebıne ne gırıyor derdı
aylık kac fatura kesıyorsunuz karınız ne derdı
şirketin cirosu ne derdı
hıccccc cevap vermezdım ısrarla sorardı.
snr bılmıyorum dedım sormayın dedım hala soruyordu
bunlar özel konular dıyordum sırıta sırıta soruyordu hala
snr eşim odaya cektı bunu , konustular .
ama adam aynı ertesı sabah kahvaltıda yıne sordu
napıcaksınız dedım bı gun
e merak edıyorummmmmm dedi, ya ınsan yuzsuz oldu mu naparsan yap yuzsuz
surat asmayın eşinizin yanında asla surat asmayın , normal durun .
Sen de direk kestirip atmami istiyorsun ben tek olsam yaparim ama küçük bir çocuğum var ve babasına çok düşkün onun mutluluğu benimkinden önemli sadece başka öneriler bulurum diye sizlere danismak istemistinmadem ezilmeyi kabul ediyorsun. söylenecek söz yok. katlan, sus ve mutlu olmaya çalış.
ben senede ıkı uc kere goruyorum o bakımdan daha sanslıyımAy allah yardimciniz olsun sizinde bunlar da öyle. Yani şöyle diyeyim hala gelip bu çocuk çok zayif yemek vermiyo musunuz hatta bi ara sütü az sanirim falan diyordu herkesin içinde terbiyesiz en sonunda esim dayanamdi doktor normal diyor herseyine dedi ama susmadilar yine ikide bir sunun çocuğu var çok iyi kilolu falan bu zayif küçük kalmsi falan beni bezdirme calismalari daha neler neler
canım cesaretin yok ki. çocuk bahane. sen kendin diyorsun eşim ailesini seçer diye. demek ki siz aile olamamışsınız.Sen de direk kestirip atmami istiyorsun ben tek olsam yaparim ama küçük bir çocuğum var ve babasına çok düşkün onun mutluluğu benimkinden önemli sadece başka öneriler bulurum diye sizlere danismak istemistin
İste tutmaya calisiyorum kendimi ama bi yerde patlak verecek diye korkuyorumben senede ıkı uc kere goruyorum o bakımdan daha sanslıyım
öyle dedıklerınde kendınıze hakim olun
onları amaclarına ulastırmayın
sessiz kalın
hatta salağa yatıp evet yaaa onlarınkim kılolu benımkı zayıf falan deyın :))
sinir olmadıgınızı görsunler onlar sinir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?