Ay ne güzel seninkiler anlamislar en azindan bunlar anlamiyorlar hayir karisi da deniyor ki sen karisma bu tur şeylere sanane o da hemen edi ile budu gibi kötüleme içinde.benim eşimin babası da bi kere emzirme ile ilgili bir şey sormuştu geçmiş gün hatırlamıyorum cevap bile vermemiştim. sonra da eşime babana söyle benim emzirmem onu ilgilendirmez mahrem denen bir şey var benimle bu konularda muhattap olmasın dedim bi daha gıkı çıkmadı.
bazıları böle işte mahreme giriyor bunlar ama bunu anlamak için kafa lazım. sen bildiğini yap konuşsun dursunlar.
Esim normalde çok iyi biri ama söz konusu onlar olunca benim lafim geçmiyor onu da dedim isine gelmiyor çok konusuyomusum terbiyesizmisim vs. Falan hakaretler isitiyorhm. Aynen dediğimiz onlara kedi gibi bana aslano zaman versın parasını tutsun bır bakıcı baksın cocugunuza esınıze bunu soyleyın, ayrıca sızın evdekı ozelınıze kımse karısamaz aılesının sozunden cıkmayan esıne aslan aılesıne kedı kılıbık koca modelı sızınkı dısınızı gosterın bakalım bırsey dıyebılıyor mu????
Kesinlikle öyle yani anlatıyorum bak bana sunu sunu yapiyolar anlamiyo musun diyo ki yok onlar seni çok seviyo onlari çok iyi niyetli görüyor ama yemin ederim beni bir gr sevmiyolr seçmeleri önemli de değil ama uzakta durmuyolar hic bi kötülük yapmadigin halde onlara karsiligi bu hayatin zehir oluyor onların yuzundenBazılarının kocası ailesi söz konusu olunca aptal oluyor. Siteden bunu öğrendim.
Zaten bi ara da anneme laf vuruyolardi annem de benim için susuuodu sorun olmasin diye o melek gibi kadini a cikdirttilar en sonunda o da cevap verdi dedi biz keyfimizden gelmedik evinizi birakip allaha şükür kimseye muhtaç değiliz çocuğumuz istedi diye geldik dedi ama bu onlari bi süre systuruyk sonra tekrar basliyolar ortaligi bulandirmaya. Onlar her turlu gelir utanmasalar kendileri para isteyecekler bencil insanlar eşinden birşeyler koparma pesindeler sürekli örn veriyorum düğün vs oluyor annesi diyor ki oğlum sen Alton al BN sana veririm parasjni çok yapti bunu o da bisy demiyo aliyo ama vermiyordu tabiki annesi hayr bi de deniyo senin var mi üstünde umrunda değil özellikle annesi bunu yapiyo babasi da zaten hayatinin büyük çoğunluğunu calismayarak geçirmiş biz evlenmeden birkaç sene önce baslamis esim hep calismis ondan evlenmesini sindiremiyolar istedikleri gibi para harcamiyolar ha su an durumlari iyi ama kendi paralarina kiymiyolaronlar her geldıgınde paranın yetmedıgınden cocugunu bırakıp calışmak zorunda oldugundan annenın sızın ıcın duzenını bozdugundan keske arkamızda bı aılemız olaydıda su cocukta annesıyle vakit gecıreydı anne sutune doyaydı yavrum deyın ahhh dedesı bız neler cekıyoruz dıye hep sız konusun sız yakının belkı bıkar gelmezler
Yo zaten saygisizlik yapmiyorum ama eisme gore benim cevap vermem onlara saygisizlik sus otur demek istiyo yani. Keşke uzak olsaydim inanin çok skldm.bu durumdan gitme imkanim da yok bilmiyorum ne olacak. En azindan esim beni anlasana benim arkamda dursa o bile yeterdi en azindan konusmazlardi daha fazla ama o da yok yani eminim buna büyük bi kavga ciksa ailesi dese ki ya onu silersin ya bizi esim beni siler o derece. Yanipatavatsızlar, fakat siz de vaktinde cevap vermesini bileceksiniz.
saygısızlık tabii ki yapmayın, çünkü her ne olursa olsun eşinizin anne-babası.
siz nasıl kendi anne-babanıza saygısızlık yapılmasını istemezseniz, o şekilde davranın.
Ben oğlumu 4 ay emzirebildim.
Safra kesesi ameliyatı oldum, narkozdan dolayı (doktorumun açıklaması) sütüm kesildi.
Senin yaşadığın gibi durumları kayınvalidemden yaşadım "ah keşke emseydi, ah keşke şöyle olsaydı"
Cevabım netti:
"Ben annesiyim, benden çok kimse istemezdi onun 2 yaşına kadar emmesini, fakat sütüm kesilsin diye de özel çaba sarf etmedim, sağlık söz konusuydu..." kendisi de zaten zamanında 6 ay emzirmiş....
Sizin de kayınpederinize diyeceğiniz,
"Erkek olarak sizi ilgilendirmez ama, çalışmak zorunda olmasaydım ben de bilirdim evladımı düzenli emzirmeyi... Fakat imkanlar ve ihtiyaçlar ortada... O yüzden keyfimden değil, olması gerektiği için bu şekilde oldu..." der kestirir atardım.
Onu yapayim dedim ama benim KV pek rahat cocuguma iyi bakamaz üstelik tansiyon hastasi bazen bi ilaç aliyo uyudu mu davul calsa uyanmiyo çocuğuna birşey olur ağlamaktan diye kiyamadigimdan yapamiyorum üstelik çocuk bakmayi bilmiyo cidden esimi babaannesi büyütmüş hep o ilgilenmiş ayrıca çoğu zaman da yok diizm agriyo yok kolun agriyo doktor dedi ki bi bez bile skma e buna ragmen çocuğa bakmaya yekteniyo ya kendince onu anlayamiyorum. Zaten ben doğum yaotim benden sonra ikide bir eşini agriyo ay çok kötü oldum ben gel beni doktora götür tabiki annesi götürsün ama ben gerçek olduğuna inqbmiyorhm eşimden ilgi bekliyor bunlar hic bisey .mesela doğumdan ciktim belli bi saat sonra ayağa kalkip gezmenizi gerekiyordu ya sezaryenden dolayi esim beni kaldiriyodu yataktan koluma giriyordu bi seferinde bu geldi ben de eşimi cagirdim hemen hii eşimin ismini söyleyip o olmadan da kalkamiyo dedi inanabiliyo musunuzBen olsam annemı memlekete gonderır madem boyle ıstedınız torun sızınde torununuz der verırdım cocugu ellerıne
Sunu ogrendım elını tasın altına koymayan sorumluluk almayan hep daha fazla konusuyor eleştiriyor
eşin iyi biri değil. kendini kandırıyorsun. kendi ailesi terbiyesiz ama o seni uyarıyor, seni saygıya mecbur tutuyor, susturuyor. terbiyesiz ailesi için seni ezip geçiyor, seninle kavga ediyor. bunun neresi iyi pardon?Esim normalde çok iyi biri ama söz konusu onlar olunca benim lafim geçmiyor onu da dedim isine gelmiyor çok konusuyomusum terbiyesizmisim vs. Falan hakaretler isitiyorhm. Aynen dediğimiz onlara kedi gibi bana aslan
Haklisuniz kaç kere dedim madem bu kadar merakliydin annene niye evlendin kaç kere boşanma asamasina geldim git dedim gitmiyor ama beni de eziyor ama napabilirim ki bu saatten sonraeşin iyi biri değil. kendini kandırıyorsun. kendi ailesi terbiyesiz ama o seni uyarıyor, seni saygıya mecbur tutuyor, susturuyor. terbiyesiz ailesi için seni ezip geçiyor, seninle kavga ediyor. bunun neresi iyi pardon?
iyi insan denge kurar, ne seni ezdirir, ne onları konuşturur. kocanı yolla onlarla yaşasın. sen de annenle çocuğunla yaşa. akıllanırsa dönsün sana.
eşin arkanda durmadığı için susmuyorlar, yüzsüzce evine geliyorlar. çünkü orası senin değil oğullarının evi. torun oğlunun çocuğu. sen el kızısın. eşinle ciddi bir konuşma yapıp taraf seçmesini istemelisin. yoksa ne eşin ne de ailesi ömür boyu tependen inmezler.Yo zaten saygisizlik yapmiyorum ama eisme gore benim cevap vermem onlara saygisizlik sus otur demek istiyo yani. Keşke uzak olsaydim inanin çok skldm.bu durumdan gitme imkanim da yok bilmiyorum ne olacak. En azindan esim beni anlasana benim arkamda dursa o bile yeterdi en azindan konusmazlardi daha fazla ama o da yok yani eminim buna büyük bi kavga ciksa ailesi dese ki ya onu silersin ya bizi esim beni siler o derece. Yani
eve almayacaksın. blöf değil gerçekten yapacaksın.Haklisuniz kaç kere dedim madem bu kadar merakliydin annene niye evlendin kaç kere boşanma asamasina geldim git dedim gitmiyor ama beni de eziyor ama napabilirim ki bu saatten sonra
sık görüşmeyinEşimin ailesi sadece kaynanam değil yani kayinbabam da her firsatta bana bulaşmadan duramiyorlar cevap vermyorum üstüme üstüme geliyorlar çocuğuma annem baktigi için ve ogullarinin evlendiğini kabullenemedikleri ve herşeye karistiklari için aramizi bozmak için ellerinden geleni yapiyorlar en son ki olayi anlatıyorum babasi annesine soruyor çocuğu emzirmiyo mu diye o da diyor ki yok gündüz emmeyince çocuk istemedi diyor sanki ben sut vermemişim gibi gündüz BN evde Yoktum çalışmak zorundaydim ama sutymu sagip gidiyordm ama sonra yaşina girdikten sonra emmek istemedi kendi birakti oğlum ayrıca BN de her sabah erkenden keyfimden ise gitmiyorum ihtiyacim var ama onlarin herseyime laf etmelerine dayanamıyorum artik allah askina tecrübeli birileri yardim etsin nasil basedebilirim onlarla???
Aynen öyle valla nerden bildiniz bazen kv kendi kendine oğlum bana bakar yaslaninca ya da oğlumun evi var ne d olsa der zaten rahat dediğim için hem arkadan laf söylüyor hem de sormadan etmeden geliyor kaliyo insanin kalsin ama sorsa nezaketen ya da evime geliyor bana sormadan ay şundan biraz alayim şundan koyayim diyor götürüyor o götürdüğü şeylerde değilim ama beni saksi yerine koyuyo adamdan saymiyo. Esim beni seçmezeşin arkanda durmadığı için susmuyorlar, yüzsüzce evine geliyorlar. çünkü orası senin değil oğullarının evi. torun oğlunun çocuğu. sen el kızısın. eşinle ciddi bir konuşma yapıp taraf seçmesini istemelisin. yoksa ne eşin ne de ailesi ömür boyu tependen inmezler.
Ben zaten çocuktan ve isten firsat bulup bi yere gidemiyorum geldiklerinde samimi değilim ona rağmen boyle hatta bu sefer de diyorlar ki biz geliyoruz surat asiyo bizle konuşmuyor ki ben normalde yapi olarak konuşkan değilim samimi oomadiklarimla. Bunlara rağmen uzaklasir mi ki hic ümidim kalmadisık görüşmeyin
sorularına cevap vermeyın
vereceksenız de kısa ve öz olsun
aramayın sormayın
kocanıza ailesını sıkayet etmeyın
böyle böyle uzaklasın
Ailem burda oldugu için onu yaparsam olaylar iyice buyumez mi bi de rezil eder beni bagirir cagirireve almayacaksın. blöf değil gerçekten yapacaksın.
işte hep eşin yüzünden. kv yaşlanınca kim bakacak oğlu mu, el kızı olan sen mi?Aynen öyle valla nerden bildiniz bazen kv kendi kendine oğlum bana bakar yaslaninca ya da oğlumun evi var ne d olsa der zaten rahat dediğim için hem arkadan laf söylüyor hem de sormadan etmeden geliyor kaliyo insanin kalsin ama sorsa nezaketen ya da evime geliyor bana sormadan ay şundan biraz alayim şundan koyayim diyor götürüyor o götürdüğü şeylerde değilim ama beni saksi yerine koyuyo adamdan saymiyo. Esim beni seçmez(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?